Kızlarrrrrrr merhaba

Mutlu umutlu ve şöyle sevmelere doyamadığımız sağlıklı güzel bebeklerimizle sağlıklı yıllarımız olsun... Cümle düşük oldu farkındayım ama düzeltmedim.. Hepinizi çok seviyorum inatçı, kararlı duruşunuzdan dolayı.. Ben de 2 kez dondurulmuş embriyo transferinden negatif sonuç aldım. 1,5 senedir de hiç birşey yapmıyorum.. Ama yapmaya niyetliyim

bakalım kısmet.. Ben de 43 yaşımda olacağım 10 Şubat'ta.. Şimdi düşünüyorum da ne kadar acele etmişim, 40 yaşında evlenince aman tren kaçıyor moduyla telaş içinde tüp bebek yaptık.. Keşke yapmasaydım şimdi de yapabiliyorum sonuçta hatta 3 yıl sonra da yapabilirim.. Oysa ben 2,5 yıl önce kaybettiğim haftalara değil günlere hayıflanıyordum. Diyorum ki belki de bu kadar acele etmesem kendiliğinden olacaktı, kim bilir

Ben hamile kalmadım hiç size Ümit vermez belki yazdıklarım ama telaş yapmayalım.. En çok kendime yazıyorum bunları.. Nasipte varsa kendiliğinden olur, ayakların tüp bebek merkezine gider, kürlerle şifa bulursun .. Allah nasip ettiyse anne olmayı sana o yolu açar..
Bazen üzülüyorum olmuyor diye ama benim hayatımda bazı şeyler de zor ve geç oldu, ama oldu.. O yüzden bu konuda böyle... Olacaksa vakti var saati var..
yase07
bir tek sen yazıyorsun sanırım eskilerden.. Nasılsın Bond'um Yasem.. Umarım herşey yolundadır hayatında... Özledim .. Artık daha çok yazacağım.. Ve biz tekrar istanbul'dayız