- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
- #48.001
Canım benim ya aynı duygulardayız acele etmeden nereye giderse gidiyor hayat nasipse diye bende kafama takmadan elimden geldigince ugraşıyorum......evet bi ben eskilerden eski muhabetleri öslüyorum yaaaKızlarrrrrrr merhaba
Mutlu umutlu ve şöyle sevmelere doyamadığımız sağlıklı güzel bebeklerimizle sağlıklı yıllarımıeskilerde . Cümle düşük oldu farkındayım ama düzeltmedim.. Hepinizi çok seviyorum inatçı, kararlı duruşunuzdan dolayı.. Ben de 2 kez dondurulmuş embriyo transferinden negatif sonuç aldım. 1,5 senedir de hiç birşey yapmıyorum.. Ama yapmaya niyetliyimbakalım kısmet.. Ben de 43 yaşımda olacağım 10 Şubat'ta.. Şimdi düşünüyorum da ne kadar acele etmişim, 40 yaşında evlenince aman tren kaçıyor moduyla telaş içinde tüp bebek yaptık.. Keşke yapmasaydım şimdi de yapabiliyorum sonuçta hatta 3 yıl sonra da yapabilirim.. Oysa ben 2,5 yıl önce kaybettiğim haftalara değil günlere hayıflanıyordum. Diyorum ki belki de bu kadar acele etmesem kendiliğinden olacaktı, kim bilir
Ben hamile kalmadım hiç size Ümit vermez belki yazdıklarım ama telaş yapmayalım.. En çok kendime yazıyorum bunları.. Nasipte varsa kendiliğinden olur, ayakların tüp bebek merkezine gider, kürlerle şifa bulursun .. Allah nasip ettiyse anne olmayı sana o yolu açar..
Bazen üzülüyorum olmuyor diye ama benim hayatımda bazı şeyler de zor ve geç oldu, ama oldu.. O yüzden bu konuda böyle... Olacaksa vakti var saati var..yase07 bir tek sen yazıyorsun sanırım eskilerden.. Nasılsın Bond'um Yasem.. Umarım herşey yolundadır hayatında... Özledim .. Artık daha çok yazacağım.. Ve biz tekrar istanbul'dayız
![]()
çalışma hayatım biraz stresli bu aralar dolayısıyla kocişlede aralar stresli takmıyorum desem yalan bide kanamam 20 gündür devam ediyor sinir oldum 2 günde azaldı bakalım nolacak bi kadına gidecegim bel ceken haftaya inşallah ..bende rabbim verecekse zaten hazırım diyorum tedavi icin strese girmek istemiyorum bakalım yaparsamda haziran bi kafamda var bakalım son 5 tüp yaparım rabbim izin verirse
canişkom sen istanbulamı taşındın tekrar yoksa hayırlı olsun kuzum inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün hayat hızlı ve evldımız olmadıgı icin anlamsız gibi geliyor rabbim en hayırlısını hayırlı zamanda inşallah ben inanıyorum bu sefer olacak senin tüm kalbimle dualardasın canımmm