- 6 Ocak 2011
- 513
- 1.074
- 313
- Konu Sahibi akideciknane
- #48.041
Gulneva sen kac yasindasin,baska cocugun var mi,nasil gebe kaldin tup mu?Biraz bahseder misin?Birbirimizden ogrenecegimiz cok seyler var.
Buarada ilk ay benim fsh 26 cikti ilac verdi 2.ay 22 ye dusmus.Kk arkadaslardan hayit icerikli bitkisel bir ilac duydum.Kullanip cok hamile kalan var.Ben hayitin cayini icemedim.Bogazimi acayip yakti.Hapini aldim bende Agnucaston.2.kutum bitmek uzere ve fsh 7 ye dusmus.Dr a sordum almadan once.Agnucaston diye bir ilac var kullanan ve faydasini goren de cok kisi var iceyimmi diyede.Cevap ne biliyor musunuz?Kullan kullan cok guzel bir ilac bulursan bana da al.Artik uretilmedigini saniyomus adet donemi meme hassasiyetine de iyi geliyomus diye istiyor.Bu dr ozel hst dr u.Tup de yapiypu islemini de hemsirelere yaptiriyor.Islemi biliyosunuz siz devam edin dedi ve cikti opu odasindan.Kulaklarimla duydum.Yaa boyle hst ler var iste.Insanlar ne paralar dokuyo ne umutlar bagliyo yazik.
Maalesef öyleler. Bu merkezlerin hiçbirinin hasta sıkıntısı yok. Özel hastane olması hiçbirşeyi değiştirmiyor. Hepsinde bir özensizlik bir vurdumduymazlık...
Sizin tedaviniz nerde devam ediyor?