Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gulneva sen kac yasindasin,baska cocugun var mi,nasil gebe kaldin tup mu?Biraz bahseder misin?Birbirimizden ogrenecegimiz cok seyler var.
Buarada ilk ay benim fsh 26 cikti ilac verdi 2.ay 22 ye dusmus.Kk arkadaslardan hayit icerikli bitkisel bir ilac duydum.Kullanip cok hamile kalan var.Ben hayitin cayini icemedim.Bogazimi acayip yakti.Hapini aldim bende Agnucaston.2.kutum bitmek uzere ve fsh 7 ye dusmus.Dr a sordum almadan once.Agnucaston diye bir ilac var kullanan ve faydasini goren de cok kisi var iceyimmi diyede.Cevap ne biliyor musunuz?Kullan kullan cok guzel bir ilac bulursan bana da al.Artik uretilmedigini saniyomus adet donemi meme hassasiyetine de iyi geliyomus diye istiyor.Bu dr ozel hst dr u.Tup de yapiyo_Opu islemini de hemsirelere yaptiriyor.Islemi biliyosunuz siz devam edin dedi ve cikti opu odasindan.Kulaklarimla duydum.Yaa boyle hst ler var iste.Insanlar ne paralar dokuyo ne umutlar bagliyo yazik.

Maalesef öyleler. Bu merkezlerin hiçbirinin hasta sıkıntısı yok. Özel hastane olması hiçbirşeyi değiştirmiyor. Hepsinde bir özensizlik bir vurdumduymazlık...

Sizin tedaviniz nerde devam ediyor?

Bebegim evet 15 tl.Esim emekli olunca yuzde 10 oduyoz yani 1,5 tl.Tohumuda kilosu 25 tl.5 liralik aldim bi suru.Cay gibi demliyosun kaynaymiyosun.Alirsan cok cok az al icemezsen bosa gider.Konyada olsaniz ben size verirdim oylece duruyor.

Gnowee canim ben tip fak tedavi oluyorum.Ilk ayim henuz.Ama simdilik memnunum.Sen neler yapiyosun hangi asamalardasin?Onceki yazilarinizi okuyamadim belki de yazmisinizdir.Azmin elinden bisey kurtulmaz arkadaslar.Ilk ay dr gittim malesef yum yok,ikinci ay gittim dr yine yok dedi.Annemle hep paylasirim bunlari.Hayirlisi kizim dedi.Ucuncu ay gidince yum larim var artik anne dedim.Valla once azminle sonra Allahin izniyle basardin dedi.Ultrasonda yum gorunce sanki bebegimi gordum o kadar sevindim ki.Bebek olunca da mutluluktan aglarim herhalde.Ben kafaya koydugumu yapan biriyimdir.Yani mucadeleciyimdir.Tabii bu Allahin takdiri ama cabalicaksin.Ben 140 kiloydum ve tup mide ameliyatiyla sporla ugrasla 60 kiloya dustum.Bunu ds Allahin izniyle basaracagim BASARACAGIZ.Tedaviye devam arkadaslar.Bi ay ic olmadi birak.Yok ole bisey devam.Corekotu bal tarcin,tarcinli sut (ben yogurt yiyorum) ve hergun 2-3 tane incir ve ceviz mutlaka yiyor.Ozellikle incir yum hem kalite hem sayiya cok faydali.Biraz ukelik yaptim galiba.Zaten biliyoruz der gibisiniz.Ben sizin ablanizim kizmak yok.Birbirimizi motive edip guc vermeliyiz.Hepinizi cook optum sekerler

Bende iki ay biosteron ictim 26 dan 22 ye dustu.Agnucastonla 7 ye dustu.Sonucta bitkisel bir ilac ama siz bilirsiniz.Doktorunuza da sorun isterseniz.quenzim ve bal polen ari sutunu kac tl ye aliyosunuz dese ayip olmaz dimi canim.Sizin endo kalinligi nasil?Benim 5 mm cok ince kalinlasmasi gerekiyo.Bol bol nar yiyorum insallah faydasi olur.Dogal Dhea (biosteron) isterseniz avakado yiyin.Ben bu ay ilac almicam.

Agnucaston gunde bir tanemi iciyoruniz

Evet canim.Ben sabah ac karnina iciyorum.Ilaclarin ac karnina daha etkili olduklarini dusunurum.Bu benim fikrim.Siz kac yasindasiniz hormonlariniz nasil gebelik icin neler yapiyorsunuz? Belki bize de faydaniz olur

Evet canim.Ben sabah ac karnina iciyorum.Ilaclarin ac karnina daha etkili olduklarini dusunurum.Bu benim fikrim.Siz kac yasindasiniz hormonlariniz nasil gebelik icin neler yapiyorsunuz? Belki bize de faydaniz olur

Ben 42 yaşindayim bahcecide deneme yaptik cgh den bir tane sağlikli embriyo geldi allahin izniyle transfer olucak onu bekliyoruz herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah...

Ben 42 yaşindayim bahcecide deneme yaptik cgh den bir tane sağlikli embriyo geldi allahin izniyle transfer olucak onu bekliyoruz herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah...
Benim de pgt den 1 sağlıklı embriyom geldi. Ayın 3ünde transfer oldu. Yaşım 40.5 ( bu buçuğu doktorum sürekli hatırlattığı için yazdım. Bize 80 hissettiriyorlar) doktorum bizim yaş grubumuzda sağlıklı embriyo bulunması olasılığının düşük olduğunu ama bulunabilirse şansın %70lere çıktığını söyledi. O yüzden umutluyum, sen de içini ferah tut. Dilerim ikimiz de birbiri ardına müjde veririz burada. :)

Benim de pgt den 1 sağlıklı embriyom geldi. Ayın 3ünde transfer oldu. Yaşım 40.5 ( bu buçuğu doktorum sürekli hatırlattığı için yazdım. Bize 80 hissettiriyorlar) doktorum bizim yaş grubumuzda sağlıklı embriyo bulunması olasılığının düşük olduğunu ama bulunabilirse şansın %70lere çıktığını söyledi. O yüzden umutluyum, sen de içini ferah tut. Dilerim ikimiz de birbiri ardına müjde veririz burada. :)

Insallah aekadasim insallah ben sen ve butun isteyenler evlatlarini kucaklasin saglikla,evet bana da imutlu konustularinsallah allahim buyuk biz daha transfer asamasina gelemedik,benim kendiliginden gebeliklerim var 3 defa ama dustu o yuzden tutunma icin cd56 testi yapilcak,rahim filmim tekrarlancak ve ben histereskopi de istiyorum ama bakalim henuz 1 aylik surec var onumuzde:)

Evet bayanlar benimde bebekler cgh den çıkmamadı bir bayanın 5. Denemesinde bulmuşlar dı doktorum çok normal diyor benim 2. Denemem oldu bakalım inşallah biz de o sağlıklı bebişi buluruz. Evet doktorum bana da demişti sağlıklı embriyo tutunması çok yüksek bir oran demişti. İnşallah tutunmuştur meleğin Can'ım.

Can'ım Bahçeci demi tedavi gördün hep? Kaç embriyo toplandı yani teste kaç bebek gitti? Benim yumurta sorunum var aynı zaman da o yüzden nadir oluyor olanda böyle sağlıksız olunca umut azalıyor tabi. Sağlıklı embriyo yakalamak çok çok önemli o yüzden rahim için ne gerekiyorsa yaptır Can'ım asla aceleye getirme inşallah herşey istediğim gibi olur..

Selam arkadaslar, saniyorum bir cogunuz Bahceci'ye gidiyorsunuz, ben Antalya'da denemek istedim. Gec evlendim, ve daha once hic hamile kalmadim. 40 yasin uzerinde oldugumu duyan hicbiryer kabul etmedi tup bebek icin, sonogram ile bakip, bir iki tane yumurta var, tup bebek olmaz diyip, yumurta donasyonu onerdiler, FSH degerim 23 cikmisti, amh'ye hic bakmadilar. Antalya'da tavsiye edilen iki yere gitmistim. Ailemde orada oldugu icin, rahat olur diye dusunmustum, ama sanirim zaman kaybiymis 2 senelerdir hicbirsey denemeden vakit kaybettim.
Simdi infertilite doktoruna gidiyorum yurtdisinda, bu kadin doktor da polyanna gibi, ciddi ciddi dogal yolla hamile kalacagimi dusunuyor. Rastgele bir fsh, e2, amh degerlerine bakti. fsh 6.8 cikti, ama bu adetin 3. gunu degildi. amh de 0.04 cikti, bildigim kadariyla 0.04 amh degeri neredeyse yumurtam yok demek, ama bu dr hanim dhea verdi, prenatal yazdi, yumurtlama gunumu hesap edip, bize bildirdi falan, herneyse akabinde yine kan testine gittim, sonrasinda beni hemen aradi, bana hamile olabilirsin, o yuzden Clomid yaziyorum dedi. Almadim bile clomid'i eczaneden, dhea ve prenatal i da biraktim, cunku eminim hamile kalamayacagimdan, yani 7 sene hamile kalamayip, simdi boyle rahatlikla kalmak biraz sacmalik degil mi sizce? Dalga mi geciyor anlayamadim pek dogrusu. Ustelikte yakin aile dostumuzun yakini, hani bize acik olur, dogrusunu soyler dedik ama bu da bir tuhaf cikti.
Bu dr hanim ustelikte bir numara imis, muayene ucreti falan ates pahasi, yazmiyorum ne kadar odedigimizi bana deli misin diyip, kizabilirsiniz.

Merak ettim, aranizda amh degeri dusuk olup, tup bebek yapilan var mi?

Simdi okudum ankara dr murat sönmezerin abd de geliştirilen mitakondriyi yumurtaya vermesi yumurta genclestirme ameliyatı.10.000 dolar diyor.keske uygun bir fiyat olsaydı yaptırsaydık.ankaradan istanbula gitmek tedavi icin yanlis mi yapiyorum.murat sonmezeri taniyan var mı

Selam arkadaslar, saniyorum bir cogunuz Bahceci'ye gidiyorsunuz, ben Antalya'da denemek istedim. Gec evlendim, ve daha once hic hamile kalmadim. 40 yasin uzerinde oldugumu duyan hicbiryer kabul etmedi tup bebek icin, sonogram ile bakip, bir iki tane yumurta var, tup bebek olmaz diyip, yumurta donasyonu onerdiler, FSH degerim 23 cikmisti, amh'ye hic bakmadilar. Antalya'da tavsiye edilen iki yere gitmistim. Ailemde orada oldugu icin, rahat olur diye dusunmustum, ama sanirim zaman kaybiymis 2 senelerdir hicbirsey denemeden vakit kaybettim.
Simdi infertilite doktoruna gidiyorum yurtdisinda, bu kadin doktor da polyanna gibi, ciddi ciddi dogal yolla hamile kalacagimi dusunuyor. Rastgele bir fsh, e2, amh degerlerine bakti. fsh 6.8 cikti, ama bu adetin 3. gunu degildi. amh de 0.04 cikti, bildigim kadariyla 0.04 amh degeri neredeyse yumurtam yok demek, ama bu dr hanim dhea verdi, prenatal yazdi, yumurtlama gunumu hesap edip, bize bildirdi falan, herneyse akabinde yine kan testine gittim, sonrasinda beni hemen aradi, bana hamile olabilirsin, o yuzden Clomid yaziyorum dedi. Almadim bile clomid'i eczaneden, dhea ve prenatal i da biraktim, cunku eminim hamile kalamayacagimdan, yani 7 sene hamile kalamayip, simdi boyle rahatlikla kalmak biraz sacmalik degil mi sizce? Dalga mi geciyor anlayamadim pek dogrusu. Ustelikte yakin aile dostumuzun yakini, hani bize acik olur, dogrusunu soyler dedik ama bu da bir tuhaf cikti.
Bu dr hanim ustelikte bir numara imis, muayene ucreti falan ates pahasi, yazmiyorum ne kadar odedigimizi bana deli misin diyip, kizabilirsiniz.

Merak ettim, aranizda amh degeri dusuk olup, tup bebek yapilan var mi?
canım nerede oturuyorsun bilmiyorum ben konya novafertile gitmiştim gerçi sonuç olumsuz oldu ama oradaki dr.lar çok ilgili ve tedaviyle yumurta çoğaltmak ilk amacımız diyorlar.psikolok eşliğinde tedavi sürüyor.psik.ücretsiz bu arada.ben yeniden düşünüyorum.eşim başka yere gitmeyelim diyor.eğer imkanın varsa konyada novafertile bi görün derim.ilk muayene ücretsiz.bu arada bende 74 doğumluyum.geç evlendik ve hiç hamile kalamadım.dr.un bana ilk söylediği yaş ne olursa olsun biz elimizden gelene yapacağız gerisi allahın takdiri.çok öpüyorum.allah hayırlı hamilelik nasip etsin.

Can'ım Bahçeci demi tedavi gördün hep? Kaç embriyo toplandı yani teste kaç bebek gitti? Benim yumurta sorunum var aynı zaman da o yüzden nadir oluyor olanda böyle sağlıksız olunca umut azalıyor tabi. Sağlıklı embriyo yakalamak çok çok önemli o yüzden rahim için ne gerekiyorsa yaptır Can'ım asla aceleye getirme inşallah herşey istediğim gibi olur..

Benim bahcecide 3.trdavim,ilkinde 5.gun blast kondu tutmadi sonra 5.gun 4 embriyo cgh ye gitti saglikli gelmedi bu son denemede 3 tane gitti çok sukur biri geldi,yumurta sayimda problem yok arkadasim rezervim yasima gore cok iyi ama iste blast bile olsalar genetikte sorun oluyor sanirim,benim kendiliginden gebeliklerimde oldu 3 kere onlarda 6.haftada dustu allahim verecek insallah ugrasmaya devam :)

günaydın kızlar size bişey anlatmak istiyorum.bioenerjiyi duydunuz mu hiç.burada eşimin arkadaşının bebeği olmuyordu mersinde bioenerji uzmanına gitmişler eşinin oğlu var şimdi.bebekleri olunca bi yakınlarına anlatmışlar onlarında olmuyormuş şimdi oda hamileymiş.bizimde çocuğumuz olmuyor die bi ara eşimle konuşurlarken bu olayı anlatmış bizde bi gidelim dedik.mersinde kaptan diye biri.gittik tüp bebek için acele etmişsiniz dedi.bana el kadar bir pamuk verdi avucuma.bu arada ben pek inanmamış göründüm sanırım.pamuk buz gibiydi sonra onun avucuna koydum.hiç beklemeden pamuğu tekrar bana verdi ve kızlar pamuğun ortası sımsıcaktı.çok ilginç geldi bana.şok oldum.avucunu benim avucumun üstüne tuttu değdirmeden somuk mu dedi gerçekten elime buz gibi üflüyordu sanki.tabi ben fazla tepkimi belli etmiyorum fazlada inanmak istemiyorum.birazdan elin ısınacak dedi anında elime sıcak sıcak bişeyler oldu.çok garipti.neyse fazla uzatmayayım sonuçta bu pamuğu karnımda taşımamı ve hamile kaldığımda onu aramamı söyledi.bu arada gece veya gündüz her zaman sıkıldığım anda arayabileceğimi söyledi.bizde geçen gece bi arayalım dedik eşim konuştu.gece gece açtı telefonu ve çok güzel konuştu.bana enerji göndereceğini çok sıkıldığımı söylemiş ki doğruydu ve yarım saat içinde böyle garip bi huzur geldi.şaka gibi komikte geliyor bana.ama kendim şahit olmasam inanmayacağım.bakalım bekliyoruz sonuç ne olacak.ha bu arada pamuk karnım hala sıcaklığını hissediyorum.yani diyeceğim belki vesile olur allahtan umut kesilmez.eğer imkanınız var bi gidin deneyin.tel.i bende var.sizleri çok öpüyorum.yazmasamda inanın hergün açıp okuyorum hamile var mı diye.biz 40 yaş üstü kader arkadaşlarıyız.bizimde sınavımız bu sanırım.

Benim bahcecide 3.trdavim,ilkinde 5.gun blast kondu tutmadi sonra 5.gun 4 embriyo cgh ye gitti saglikli gelmedi bu son denemede 3 tane gitti çok sukur biri geldi,yumurta sayimda problem yok arkadasim rezervim yasima gore cok iyi ama iste blast bile olsalar genetikte sorun oluyor sanirim,benim kendiliginden gebeliklerimde oldu 3 kere onlarda 6.haftada dustu allahim verecek insallah ugrasmaya devam :)
Can'ım yumurta sorununun olmaması çok güzel buda şansının yüksek olduğunu gösterir ve sağlıklı bebiş de elde etmişsiniz çok çok güzel. :dua::dua::dua:

canım nerede oturuyorsun bilmiyorum ben konya novafertile gitmiştim gerçi sonuç olumsuz oldu ama oradaki dr.lar çok ilgili ve tedaviyle yumurta çoğaltmak ilk amacımız diyorlar.psikolok eşliğinde tedavi sürüyor.psik.ücretsiz bu arada.ben yeniden düşünüyorum.eşim başka yere gitmeyelim diyor.eğer imkanın varsa konyada novafertile bi görün derim.ilk muayene ücretsiz.bu arada bende 74 doğumluyum.geç evlendik ve hiç hamile kalamadım.dr.un bana ilk söylediği yaş ne olursa olsun biz elimizden gelene yapacağız gerisi allahın takdiri.çok öpüyorum.allah hayırlı hamilelik nasip etsin.

Canim ben yurtdisinda yasiyorum. Yazlari geliyorum Turkiye'ye. Tesekkurler cevabin ve onerin icin, ben biraz da sansa ve dogru zaman ve yerde olmaya bagliyorum. Benim su an 43 yasindaki, senelerdir hergun bir paket sigara icen bir arkadasim, ayni kendisi gibi hergun bir paket sigara icen esinin birde ustune esi seker hastasi olmasina ragmen, gecen sene tup bebege baslamak uzereyken normal yolla hamile kaldi.Ve nur topu gibi bir kizlari oldu saglikli.
Saniyorum eger yaptirabilirsem bu sene son sansim, Ankara'ya Gulcan klinik ya da yukarida arkadaslar bahsetmis, inceledim, aklima yatti Murat Ersozeri ye gidecegim. Ucuncu olarak Bahceci klinigide tesekkullu bir yere benziyor.
Ben de seni opuyorum insallah hepimize nasip etsin bu sene.

Simdi okudum ankara dr murat sönmezerin abd de geliştirilen mitakondriyi yumurtaya vermesi yumurta genclestirme ameliyatı.10.000 dolar diyor.keske uygun bir fiyat olsaydı yaptırsaydık.ankaradan istanbula gitmek tedavi icin yanlis mi yapiyorum.murat sonmezeri taniyan var mı
Can'ım fiyatını nerede okudun yaptıran tanıdığın mı var yoksa internette mi okudun?

Back
X