Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende cok sevindim güzel geçmesine.bence de senin kaliteliler var.bende istanbul esenlere inmeme az kaldı.dr erbil beyle görüşmeye geldim.bende anlatırım dönüşte yolculuk güzel geçti :KK200:
İnşallah senin de güzel geçer canım.... Yolunuz açık olsun...

Gnowe doktorun kimdi insallah devam ediyordur hayırlı haberler alman dilegiyle
Ben antalyada tedavi gördüm, antalya tüp bebek merkezinde kemal özgür doktorum. Ama kendisini pek göremedim. Tedaviye başlamaya karar verdikten sonra toplamda 2 kez gördüm 1.si başlayalım tedaviye deyip kullanacağım ilaçların belirlendiği gün. 2.si de transfer günü. Onun dışında hep başka dr.larla gördü, muayene etti. Çok yoğun bir merkez. Çevre illerden de çok hastaları var. O yüzden biraz özensizler ne yazık ki :KK43:

Gnowe bende sizleri iyi takip ediyorum.yerini yine de unutmuşum.oyle hastaneler zor oluyor bende baskent universitesi icin ayni seyi soyleyecegim.

Ben dönüşe geçtim canlar.Erbil yagmur cok sportif ayni yaslardayiz sanirim.92 girişliyiz cünkü.yasinizi göstermiyorsun ama bu isler kafa kagıdina bakar dedi.43 yasa giren bir kadin veya 40 ve uzeri kadinlarda yumurta iki esit parcaya bölünmez 23 kromozom olarak ikiye bölünmez diyerek acikladi.bana tedavinin asamalarıni anlatti.havuz yapabilecegini 3 kez islem olabilecegini embriyonun mutlaka genetiğe gitmesi gerektiğini zaten 1.denememde 1.kalite 1 embriyo olustu ya kasımda.pırıl pırıl bir embriyonuz görünebilir ama bu embroyonuz genetikten geçmedi.yani merkeziniz size bunun % 15 ihtimalle saglikli oldugunu soyleseydi ne yapardiniz dedi.ki benim durumum bu..tedaviyi bana hic bilmiyormusum gibi anlatti ve ortak fikrimin ayni oldugunu görünce tamamdır o zaman dedi.maddi boyutuna sen karar ver anlamında oldu.
umut olacak cümle kurmadı.ama 43 yaşimi en iyi sekilde degerlendirmemiz gerektiginde anlastik.
Biosteronu birak zaten cok icmissin dedi 2 yildir :KK16:tüylenme yaparmıs bu kadar sürede. melatinini övdü cok iyi bir ilac rahatlatır dedi . quenzum q10 verdi.en onemlisi bana omega3ler falan yazdi.esime bir vitamin yazdi. fsh falan istemeyecegim dedi.simir, memografi, seker,bagisiklik ile ilgili bir suru test istedi.b12 ve d vitamini yazdi ilac.subatta gel dedi.bana butun era testi rahim dinlendirme hepsini saydi.daha once hiiic kimse benden genel sağlıgımls ilgili kan degeri istemedi.bunu da cok begendim.doktorla ikimizde 5.güne embriyom gider mi bunu merak ediyoruz sanirim.
Merkeze cok rahat gittim :KK200:otobus firmasinin servisiyle mecidiyeköye.mecidiyeden taksiyle 6 tl ye merkeze geldim.ayni yöntemle ve sabah ki otobüs soförümle dönüyorum.:rapci:

Son düzenleme:
Ben dönüşe geçtim canlar.Erbil yagmur cok sportif ayni yaslardayiz sanirim.92 girişliyiz cünkü.yasinizi göstermiyorsun ama bu isler kafa kagıdina bakar dedi.43 yasa giren bir kadin veya 40 ve uzeri kadinlarda yumurta iki esit parcaya bölünmez 23 kromozom olarak ikiye bölünmez diyerek acikladi.bana tedavinin asamalarıni anlatti.havuz yapabilecegini 3 kez islem olabilecegini embriyonun mutlaka genetiğe gitmesi gerektiğini zaten 1.denememde 1.kalite 1 embriyo olustu ya kasımda.pırıl pırıl bir embriyonuz görünebilir ama bu embroyonuz genetikten geçmedi.yani merkeziniz size bunun % 15 ihtimalle saglikli oldugunu soyleseydi ne yapardiniz dedi.ki benim durumum bu..tedaviyi bana hic bilmiyormusum gibi anlatti ve ortak fikrimin ayni oldugunu görünce tamamdır o zaman dedi.maddi boyutuna sen karar ver anlamında oldu.
umut olacak cümle kurmadı.ama 43 yaşimi en iyi sekilde degerlendirmemiz gerektiginde anlastik.
Biosteronu birak zaten cok icmissin dedi 2 yildir :KK16:tüylenme yaparmıs bu kadar sürede. melatinini övdü cok iyi bir ilac rahatlatır dedi . quenzum q10 verdi.en onemlisi bana omega3ler falan yazdi.esime bir vitamin yazdi. fsh falan istemeyecegim dedi.simir, memografi, seker,bagisiklik ile ilgili bir suru test istedi.b12 ve d vitamini yazdi ilac.subatta gel dedi.bana butun era testi rahim dinlendirme hepsini saydi.daha once hiiic kimse benden genel sağlıgımls ilgili kan degeri istemedi.bunu da cok begendim.doktorla ikimizde 5.güne embriyom gider mi bunu merak ediyoruz sanirim.
Merkeze cok rahat gittim :KK200:otobus firmasinin servisiyle mecidiyeköye.mecidiyeden taksiyle 6 tl ye merkeze geldim.ayni yöntemle ve sabah ki otobüs soförümle dönüyorum.:rapci:
Bende mistafa hocanin hastasiyim 42 bitiyor bendede bahcecide 2.denemede genetikten 1 embriyom temiz geldi cok sukur darisi başina,cd56 testi yaptilara gecen hafta,simdi ay sonunda rahim filmi cekilcwk bakalim hazirlaniyoruz transfere insallah,benimde kendiliginden 3 gebeligim var ama kesyi gorup kalp atisi duyamadigimiz,i sallah guzel h rlar alalim hepimiz isteyen herkes,Qenzimq10,omega3,d vit,hepsini kullaniyorum kan testi sonuclari. Şukur temiz,bol sanslar...

Allah bizim gibi isteyenlere herkese tez zamanda versin canım arkadaşlarım.istanbula gelmek ankarada bir merkeze gitmekten farksız buraya geldiğim icin mutlu oldum.:KK66:
Bende konyadan gidip geliyorum aynen rahat,arada deniz havasi aliyorum,vapurla karsiya gecmek terapi gibi geliyor...

Bende mistafa hocanin hastasiyim 42 bitiyor bendede bahcecide 2.denemede genetikten 1 embriyom temiz geldi cok sukur darisi başina,cd56 testi yaptilara gecen hafta,simdi ay sonunda rahim filmi cekilcwk bakalim hazirlaniyoruz transfere insallah,benimde kendiliginden 3 gebeligim var ama kesyi gorup kalp atisi duyamadigimiz,i sallah guzel h rlar alalim hepimiz isteyen herkes,Qenzimq10,omega3,d vit,hepsini kullaniyorum kan testi sonuclari. Şukur temiz,bol sanslar...
Cok sevindim aynı merkezdeyiz.bende sana masallah diyorum.gercekten de sen yol katetmissin.darisi başıma...cd56 testi nedir bana da uygulayacak.bende 42 sonlarindayim ve 2. Deneme icin basladım.sende oyle ..ortak yanımız cokmuş.hatta yazarken asagidaki msj.ını da gördüm konya ☺ 5. Güne embriyo senin kolay kaldı mı ?
Doktorun verdigi testleri hangi hastanede yaptirdin ssk hastanesi falan oyle bir yerde yaptırsam diyorum.sen ne dersin.cunku devlette yaptirabilirsin dedi.:KK37:

Mustafa bey ićin kendisi girmiyor baska doktor opuya girdi falan yazıyor.doktoru görebiliyor musun
Mustafa beyle doktor kübra hanim var yardimcisi o giriyor benimtlde opuyu kubra hanim yapti ama transferi mistafa bey yapar mitlaka,bunlara takilmayin mustafa bey yogun bir insanal merkezin sahibi ama illa onu isterseniz soylersiniz,doktorlara guvenin bence bende aiIn gibiydim illa o niye yapmadi diye sorardim ama baktimki herkes cok ugrasiyor...

Cok sevindim aynı merkezdeyiz.bende sana masallah diyorum.gercekten de sen yol katetmissin.darisi başıma...cd56 testi nedir bana da uygulayacak.bende 42 sonlarindayim ve 2. Deneme icin basladım.sende oyle ..ortak yanımız cokmuş.hatta yazarken asagidaki msj.ını da gördüm konya ☺ 5. Güne embriyo senin kolay kaldı mı ?
Doktorun verdigi testleri hangi hastanede yaptirdin ssk hastanesi falan oyle bir yerde yaptırsam diyorum.sen ne dersin.cunku devlette yaptirabilirsin dedi.:KK37:

Evet benzer durumlardiz,cd56 vucuda giren embriyoyu tehlikeli goren ve onu atmak icin ugrasan hicreler olurmus oldurucu onunla ilgili bir test temiz cikti sukur,ben testlerimii ozel hastanede yaptirdim ama ssk da da yaptirabilirsiniz ama ugrasmaktan yoruldum artik o yuzden gitmedim,ben denemelerde 5.gun bulmak kolay ama bu yaslarda genetikten temiz gelmesi zor ama takilma varsa nasipte olacak onsallah,beslenmenizie dikkat edin,seker ve seker iceren baesinler ve undan uzak durun,koy tereyagi ve zeytinyagi kullanin

Günaydın kısçeler bugün nasılsınız.konyalı kısçeler bende ereğlideyim.biz 2.deneme için tekrar novafertili düşünüyoruz yani ben değilde eşim yine orası olsun her şeyimizi biliyorlar gidiş gelişte kolay diyor.sizler neden burayı düşünmediniz.bende mi başka yer arasam çelişkide kalıyorum.

Ben kadikoy tarafindan geliyorum benim cok fa.zla isim kalmadi beklemedeyiz,karsilasmamoz zor biraz ama sizede bl sanslar...
Hızlı trenle geliyorsun onunla gelmek nasıl oluyor nasil geliniyor ☺
sizin ne kadar sürdü kaç aydır tedavidesin ? Az kaldi demişsin ne kadar daha kaldı rahim dinlendirme yapacaklar mı ? Kendim icin tahmin amacli soruyorum.
Sekerden uzak durma tavsiyen icin sagol hatırlattın.embriyo 5. Gune gitmezse korkum hakkinda yazdığında iyi oldu :anne::cry: sana da bol şans cnm:KK5:

Günaydın kısçeler bugün nasılsınız.konyalı kısçeler bende ereğlideyim.biz 2.deneme için tekrar novafertili düşünüyoruz yani ben değilde eşim yine orası olsun her şeyimizi biliyorlar gidiş gelişte kolay diyor.sizler neden burayı düşünmediniz.bende mi başka yer arasam çelişkide kalıyorum.
Biz durduğumuz yerde duramayız ben sahsen bebek konusuna cok merakliyım. :KK55:gec evlendim 42 yasinda ve daha 4 ay once.onu da cocuğum olsun diye kostur kostur evlendim:KK52:.ilk deneme basarısiz. burada bir baktim 10 cesit islem var.benim ilk denememi yaptiğim yer cok iyi olmasina rağmen bunlari bana kimse anlatmayınca 2. Denememin herseyiyle 4/4 luk olmasini istiyorum.cünkü maddi olarak bir daha imkan bulamayabilirim.
Burada erbil beyi okuyup bebek sahibi olanları okuyunca kafamda olustu ona gitmek.buradan bir arkadasin siddetle tavsiye etmesi ve eski yerine gitme ben o hatayı yaptim demesi sebebiyle yer degisikligi gelisti.zamanda onemli tik tak :KK37:

Back
X