Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkese merhabalar. Bu ocak itibariyle 43 yaşıma basmis durumdayım. Kızım kardes için tedaviye başladım. Ve dün yumurta toplama yapıldı. Bu sabah 2 si döllendi denildi... bu heyecanlı süreci anlayacak sizlerle paylaşmak istiyorum. Herkese bol şans diliyorum
Hayırlı olsun sürecin canım.allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin

Herkese merhabalar. Bu ocak itibariyle 43 yaşıma basmis durumdayım. Kızım kardes için tedaviye başladım. Ve dün yumurta toplama yapıldı. Bu sabah 2 si döllendi denildi... bu heyecanlı süreci anlayacak sizlerle paylaşmak istiyorum. Herkese bol şans diliyorum
Masallaahh kac tane toplandı bende 42 sonundayım da hayırlı olsun cok sevindim

Başlangıç 1 adetti ilaçla 4 çıktı 2 si döllendi şimdi 5. Gün için pgt hedef bakalım neler olacak. Senin durumun nasıl?
Cok güzel.bravo.1 adet 4 e cikmis bu herkeste böyle olmaz.ben 2 ay once ilk tup bebek denememi yaptim.elonva 150 igne ile 3 yumurta biri biraz daha kucuktu o sekilde ayni sayiyla toplandi.1 canli yumurtadan 1 embriyo ile negatif sonuc.igneniz neydi elonva mı mesela

Keske benimde her sefer 4 ciksa.ancak 3 cikiyor sizin bu nedenle cok guzel sonucunuz
Başlangıç hep 1 adet diye ertelendi bu sefer şans verelim dediler. 5mm ile başladı başkada yoktu 3 günde 2. Çıktı sonrada 4 ama 2 si oluşmaz zaten demişti zaten. Gonal f kullandım. Memorial Hastanesi deyim. Sen nerde yaptın?

Cok heyecanlı sizin durum.bence de cok basarili.ankaradayim ilkini gen art tup bebek merkezi ankarada.
2. Icin ist.a gitmeye karar vererek bahceci fulya tup bebek merkezinde bu hafta muayene oldum subatta yeni yasımla baslayacagım.siz ankara mi

Selamlar herkese,
Oncelikle Rabbim isteyen herkese ve de bana kucagina bir çocuk nasip etsin hayirlisi ile.
Yas 45 ; 2 sene önce evlendim . Ilk senem bos bos doktor kontrolünde hamile kalma cabalari ile geçti.
sonraki senemde yani gecen sene Nisan ayinda sonucu negatif olan Tup bebek denememi yaptım Eurofertil Istanbul'da.
Negatif sonrasında birkaç ay bekleyerek ozel bir doktor ile tekrar 2.tüp bebek denememi gerçekleştirdim.
08/10/2016 tarihinde 3.gün transferim yapildi 20/10/2016 tarihinde pozitif sonucu aldim fakat değerlerim düşüktü.
10 Kasim 2016 tarihinde düsügüm gerçekleşti.
Daha sonra adet olma beklentisi ve sonrasinda oluşan kistin giderilmesi derken ;
13/01/2017 Cuma günü yani adetimin 3.günü doktor kontrolünde sabah Lucrin , oglenden sonra menogon ve Gonal F iğneleri ile inşallah hayirlisi ile 3. tüp bebek denemesine basladik. 20/01/2017 yumurta kontrolüm var.
Bakalim bu denemem sonucu ne olacak.

Selamlar herkese,
Oncelikle Rabbim isteyen herkese ve de bana kucagina bir çocuk nasip etsin hayirlisi ile.
Yas 45 ; 2 sene önce evlendim . Ilk senem bos bos doktor kontrolünde hamile kalma cabalari ile geçti.
sonraki senemde yani gecen sene Nisan ayinda sonucu negatif olan Tup bebek denememi yaptım Eurofertil Istanbul'da.
Negatif sonrasında birkaç ay bekleyerek ozel bir doktor ile tekrar 2.tüp bebek denememi gerçekleştirdim.
08/10/2016 tarihinde 3.gün transferim yapildi 20/10/2016 tarihinde pozitif sonucu aldim fakat değerlerim düşüktü.
10 Kasim 2016 tarihinde düsügüm gerçekleşti.
Daha sonra adet olma beklentisi ve sonrasinda oluşan kistin giderilmesi derken ;
13/01/2017 Cuma günü yani adetimin 3.günü doktor kontrolünde sabah Lucrin , oglenden sonra menogon ve Gonal F iğneleri ile inşallah hayirlisi ile 3. tüp bebek denemesine basladik. 20/01/2017 yumurta kontrolüm var.
Bakalim bu denemem sonucu ne olacak.
Insallah bebegine kavusursun. Tedavinde hayirli olsun.bir ikiz duydum gecenlerde bu gercek 45 yasinda imis kiz.uzun yillardir tedavi goruyormus.yakin bir arkadasim anlatti.ilk yil bos bos dedin ya bende o yastayim bos bos gecirmemek gerekiyor demek.benim ailemde biraz kendiniz deneyin diyor .ama bana mantiksiz geliyor beklemek

Insallah bebegine kavusursun. Tedavinde hayirli olsun.bir ikiz duydum gecenlerde bu gercek 45 yasinda imis kiz.uzun yillardir tedavi goruyormus.yakin bir arkadasim anlatti.ilk yil bos bos dedin ya bende o yastayim bos bos gecirmemek gerekiyor demek.benim ailemde biraz kendiniz deneyin diyor .ama bana mantiksiz geliyor beklemek
Biraktim ikizi tek olsa bile daha ne isterim ki : )
siz de yeni mi evlendiniz ?
Sahsen ailenizi dinlemeyin ve beklemeyin derim. Ozellikle hamileligi engelleyici butun testleri yaptirin. Devlet Hastanesinde yaptırabilirsiniz. Ilk senem haricinde birkac ayda bir yaptırıyorum artik.
Ilk senemde Prolaktinim 60 ila 80 arasinda sallanirken Doktorum hiçbir test yapmadi ve ben 1 sene boyunca özel hastaneye gide gele hem vakit hem nakit hem de moral düsüklügü yasayarak cabalayip durdum ki prolaktin yüksekliği en önemli engelleyicidir.

Biraktim ikizi tek olsa bile daha ne isterim ki : )
siz de yeni mi evlendiniz ?
Sahsen ailenizi dinlemeyin ve beklemeyin derim. Ozellikle hamileligi engelleyici butun testleri yaptirin. Devlet Hastanesinde yaptırabilirsiniz. Ilk senem haricinde birkac ayda bir yaptırıyorum artik.
Ilk senemde Prolaktinim 60 ila 80 arasinda sallanirken Doktorum hiçbir test yapmadi ve ben 1 sene boyunca özel hastaneye gide gele hem vakit hem nakit hem de moral düsüklügü yasayarak cabalayip durdum ki prolaktin yüksekliği en önemli engelleyicidir.
Yeni 4 ay once evlendim 2 eylülde.bu testler benden yeni istendi.bilgiler iyi oldu sagol.evet bence de ikiz degil amacimiz

Gnowe cok uzuldum canim.Ama hamile kalabiliyor olman bile guzel.Hic kalamayanlar var.Tekrar tup deneyecek misin?

Ys3m umarim yanlis yazmadim.Ayni yastaymisiz canim.Insallah 3.denemedende de tutar ve saglikla kucagina alirsin.Rabbim butun isteyenlere versin insallah.

Yeni 4 ay once evlendim 2 eylülde.bu testler benden yeni istendi.bilgiler iyi oldu sagol.evet bence de ikiz degil amacimiz
Yine de istenmis : )
benden o da istenmemişti tüp bebek yaptırma girişiminde bunlari öğrenmiştim bir sene geçmişti aradan
Tüp bebekte biraz daha ikiz sansi fazla oluyor . Ikiz olsa süper olurdu gerçi : )

Gnowe cok uzuldum canim.Ama hamile kalabiliyor olman bile guzel.Hic kalamayanlar var.Tekrar tup deneyecek misin?

Ys3m umarim yanlis yazmadim.Ayni yastaymisiz canim.Insallah 3.denemedende de tutar ve saglikla kucagina alirsin.Rabbim butun isteyenlere versin insallah.

Amin inşallah,
Bakalim bu sefer ne olacak merak ediyorum , sabirsizim ve fazla kaptirmamaya calistigim halde heyecanliyim.
Allahim isteyen herkese çocuk nasip etsin inşallah. Rabbim ol demediği sürece olmuyor inancindayim.
Gec evlenince böyle oluyor maalesef : ) sizde var mi çocuk ?

Ücreti de konuşanildin mi canım? Tüp bebek tedavisi ne kadar? Havuz yapılacaksa ilkinde transfer için ücret alınmayacaktır değil mi? Pgt/cgh için ne kadar isteniyormuş? Ekstra başka bir ücretlendirme var mıymış?

yazilanlardan anladigim kadari ile düşük ya da kimyasal gebelik yasamissiniz.
Ben de bir düşük yasadim Aci büyük.
Allah yerini tez zamanda doldursun inşallah hayirlisi ile.

Henüz regl olmadım. Onu bekliyorum. Vücut 2,5 aydır ilaçlar iğneler, bir sürü hormonla alt üst oldu. Normale dönmesini bekleyip yeniden başlayacağım. Gücümüz yettiğince denemeyi istiyoruz. Ancak bu kez ilkindeki acemilikleri ve yanlışları bir daha yapmak/yapılmasına izin vermek istemiyorum. O yüzden bu kez tedaviye başlayacağım merkezi iyice araştıracağım.

Ne güzel bir başlangıç yapmışsın! Bize güzel haberler vermeye devam edersin umarım. H huli . Hangi merkezde tedavi oluyorsun?

Henüz regl olmadım. Onu bekliyorum. Vücut 2,5 aydır ilaçlar iğneler, bir sürü hormonla alt üst oldu. Normale dönmesini bekleyip yeniden başlayacağım. Gücümüz yettiğince denemeyi istiyoruz. Ancak bu kez ilkindeki acemilikleri ve yanlışları bir daha yapmak/yapılmasına izin vermek istemiyorum. O yüzden bu kez tedaviye başlayacağım merkezi iyice araştıracağım.
düşük bir nevi erken doğum olduğu için lohusalık olarak düsünmek gerekiyormuş. Ilk kanama süresi en fazla 40 gün sürermiş bilginiz olsun. Ben 10 kasimda düşük yasadim. 7 aralikta ilk reglimi oldum. 10 ocakta da ikincisini oldum.
bu aralarda adet düzensizliği yaşanabilir, telaşa kapilmayin.

Yine de istenmis : )
benden o da istenmemişti tüp bebek yaptırma girişiminde bunlari öğrenmiştim bir sene geçmişti aradan
Tüp bebekte biraz daha ikiz sansi fazla oluyor . Ikiz olsa süper olurdu gerçi : )
Ama 2. Tedavi icin gittigim yer istedi. Biraz gec oldu.yazdiklarin cok hosuma gitti progestan bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum.bu sefer embriyon pgt mi deniyor genetik teste gidecek miydi sanki gitse daha iyi oluyor

Back
X