Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kizlar,
Bu sabah 9.günüm dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif . Tam beklediğim gibi moralimi de fazla bozmadım ama ne kadar fazla beklentim olmasa da insan üzülüyor :)
Elfslmz Elfslmz geçmiş olsun canim inşallah bir problem cikmaz . Hamileligi boyunca kanamasi devam den bile var. Üzme kendini.
Bebegimhadi Bebegimhadi ve @Aylin42Konya kendi raporumdaki tsh araliklarina bakindim 0,34-4,94 arasi olmasi gereken..

Biraz bunalim takilayim herkes kendine iyi baksin :KK66:
keşke yapmasaydın. yanıltıyo o testler, sonra moral bozukluğu varsa bebeği de olumsuz etkiliyor.
ben de yaptım 9.gün, erken gebelik testlerindendi üstelik. negatif çıktı.
ertesi gün kan verdim, beta hcg değerim 38 çıktı. pozitifti yani. idrar testine güvenilmez bu kadar erken dönemde.

Sevil 35 merhaba, senin kaçıncı denemen bu? Üç iğne vuruyormuşsun umarım her şey gönlünce olur:)):anneadayı: ben gruba yeni yazmaya başladım. şu ara ne yapacağımı bilmiyorum doğrusu 3. deneme olmayınca doktor mu değiştirsem dedim öyle kalakaldım:olamaz: sizlerin iyi haberleriyle inşallah tekrar inanmaya başlayacağım, mutlu sona ulaşacağıma.
merhaba canım benım 6. denemem oldu suan gebeyım. daha cok yenı ve cok korkuyorum ancak hayırlısıyla umarım gelecek bu kez dıye umut edıyorum. dıyecegım su ne yazıkkı cok zorlu süreçler ama denemeden de olma şansı yok.. o yüzden vazgeçme umutlu ol. ben 3 dr ve 3 merkezde denedım üç dr da nerdeyse aynı tedavıyı uyguladı hemen hemen aynı sayıda yumurtam oluştu. laboratuvar cok onemlı o tarafı ıyı araştır. Allah hepımızın yardımcısı olsun.

Canım öncelikle hayırlı olsun...sağlıcakla kucağıniza alın...ve de çok geçmis olsun. Biz bir hafta önce ilk denememizde negatif sonuç aldık. Sayfa sayfa okumaya çalıştım ama kaçırdım doktorun kim, hadtane merkez neresi ? Paylaşırsan sevinirim.[/QU
Üzüldüm geçmiş olsun.hoşgeldin hangi hastanede nasıl gectı tedavin anlatır mısın

merhaba canım benım 6. denemem oldu suan gebeyım. daha cok yenı ve cok korkuyorum ancak hayırlısıyla umarım gelecek bu kez dıye umut edıyorum. dıyecegım su ne yazıkkı cok zorlu süreçler ama denemeden de olma şansı yok.. o yüzden vazgeçme umutlu ol. ben 3 dr ve 3 merkezde denedım üç dr da nerdeyse aynı tedavıyı uyguladı hemen hemen aynı sayıda yumurtam oluştu. laboratuvar cok onemlı o tarafı ıyı araştır. Allah hepımızın yardımcısı olsun.
Ayy işte beklediğimiz mutlu haberlerin ilki geldi sonunda :nazar::nazar::KK50:insallah kucağına aldıgını da göreceksin.bize tum ayrıntilari anlatır mısin bu sefer nasıl oldu.hastane neresi doktor ve kaç yaşındasın :KK73:

keşke yapmasaydın. yanıltıyo o testler, sonra moral bozukluğu varsa bebeği de olumsuz etkiliyor.
ben de yaptım 9.gün, erken gebelik testlerindendi üstelik. negatif çıktı.
ertesi gün kan verdim, beta hcg değerim 38 çıktı. pozitifti yani. idrar testine güvenilmez bu kadar erken dönemde.
Canim yay burcuyum tezcanlinin önde gideni dayanamiyorum iste . Ayni günün aksami kan verdim 0,100 ile negatif yapacak birsey yok hayirlisi ;)

Canım öncelikle hayırlı olsun...sağlıcakla kucağıniza alın...ve de çok geçmis olsun. Biz bir hafta önce ilk denememizde negatif sonuç aldık. Sayfa sayfa okumaya çalıştım ama kaçırdım doktorun kim, hadtane merkez neresi ? Paylaşırsan sevinirim.

Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canım doktorum Bülent Tıraş acıbadem hastahanesi.

Canim yay burcuyum tezcanlinin önde gideni dayanamiyorum iste . Ayni günün aksami kan verdim 0,100 ile negatif yapacak birsey yok hayirlisi :KK66:

Canım üzülme bundada vardır bir hayır,Rabbim tez vakitte Sanada nasip etsin inşallah.

Ayy işte beklediğimiz mutlu haberlerin ilki geldi sonunda :nazar::nazar::KK50:insallah kucağına aldıgını da göreceksin.bize tum ayrıntilari anlatır mısin bu sefer nasıl oldu.hastane neresi doktor ve kaç yaşındasın :KK73:
ınsallah cnm hayırlısıyla hepımıze nasıp olur annelık umarım.
cnm 76 lıyım ben yanı 40 bıttı ıste. 3 senedır uğraşıyoruz 4. denememde ılk kez pozıtıfı gördüm ancak 1 hafta ıcınde kanama oldu sonra bhcg yukseldı ama kese bozulmuştu. sonra aldılar. sonrakı denemem yıne negatıf. 6. denemem ıse ılk ıkı denememde olan dondurulmuslarım ıle oldu. hıc umudum yoktu pozıtıf oldu sonuc. daha 7. haftadayım yanı heran hersey olabılır. cok korkuyorum.
benım yumurtalıklar yasa göre normal heralde 6-7 tane toplandı her denememde. transfere de hep 2 ya da 3 tane kaldı. hep 3. gun transferı oldu. 5 e götürmeye korktuk tabı. nıtekım 4. denememdekı pozıtıf de 3. gun transferıydı. endo sorunum yok başka rahımde vs sorun yok. esımde de morfolojı %1 ve hareket sorunu var. tum denemelerımde antagonıst kısa protokol yapıldı. hıc ekstra farklı bırsey yok. bır dr fazla ılac verdi. bırısı az ılac verdi. sonuc aynı oldu.
suankı pozıtıfımde tek yapılan sey embrıyologumun yonlendırmesı ıle oldu. dondurulmus embrıyoları transferden oncekı aksam cozdu ve sabaha canlı kalırsa transfer edelım dedı. sabaha bırısı kabuğundan çıkmaya başlamıştı buna ıyı dedı. 4cc ımıs kalıtesı. dıgerı pek ıyı degıl dedı. umutlu olma deneyelım dedı. kesın olmayacak derken sonuc sımdılık pozıtıf devam edıyor..
transferden sonra da cok rahattım işime falan gıttım. sabah aspırın aksam claxene devam ettı. pıhtılaşma sorunum yok ama kullandırttı doktorum.
dıyecegım o ki embrıyologunuz ıle uzun konuşma fırsatı bulmaya çalışın. onlar dr kadar belkıde daha fazla onemlıler. hangı embrıyonun tutabılecegını tecrubelerı ıle yorumlayabılıyorlar.fıkır verıyorlar. yonlendırıyorlar. bunlar onemlı seyler.. en azından benım ıcın oyle oldu.
cok uzun yazdım ama belkı bır yararı olur okuyanlara..
hepımızın Allah yardımcısı olsun..

Iyi akşamlar arkadaşlar
P.tesi opum var bu hafta transferim olacaktı rahimde sıvı birikmesi oluşmuş 1 ay erteledi doktorum. Netten baktım biraz araştırdım bu sıvı birikimi tutunmaya engel oluyormuş bu geçici bişeymi neden oluştu daha önceki muayenelerimde böyle bişey görünmemisti başına gelen arkadaşlar beni bilgilendirebilirmi şansım yokmu ne dersiniz? :KK17:

cnm 76 lıyım ben yanı 40 bıttı ıste. 3 senedır uğraşıyoruz 4. denememde ılk kez pozıtıfı gördüm ancak 1 hafta ıcınde kanama oldu sonra bhcg yukseldı ama kese bozulmuştu. sonra aldılar. sonrakı denemem yıne negatıf. 6. denemem ıse ılk ıkı denememde olan dondurulmuslarım ıle oldu. hıc umudum yoktu pozıtıf oldu sonuc. daha 7. haftadayım yanı heran hersey olabılır. cok korkuyorum.
benım yumurtalıklar yasa göre normal heralde 6-7 tane toplandı her denememde. transfere de hep 2 ya da 3 tane kaldı. hep 3. gun transferı oldu. 5 e götürmeye korktuk tabı. nıtekım 4. denememdekı pozıtıf de 3. gun transferıydı. endo sorunum yok başka rahımde vs sorun yok. esımde de morfolojı %1 ve hareket sorunu var. tum denemelerımde antagonıst kısa protokol yapıldı. hıc ekstra farklı bırsey yok. bır dr fazla ılac verdi. bırısı az ılac verdi. sonuc aynı oldu.
suankı pozıtıfımde tek yapılan sey embrıyologumun yonlendırmesı ıle oldu. dondurulmus embrıyoları transferden oncekı aksam cozdu ve sabaha canlı kalırsa transfer edelım dedı. sabaha bırısı kabuğundan çıkmaya başlamıştı buna ıyı dedı. 4cc ımıs kalıtesı. dıgerı pek ıyı degıl dedı. umutlu olma deneyelım dedı. kesın olmayacak derken sonuc sımdılık pozıtıf devam edıyor..
transferden sonra da cok rahattım işime falan gıttım. sabah aspırın aksam claxene devam ettı. pıhtılaşma sorunum yok ama kullandırttı doktorum.
dıyecegım o ki embrıyologunuz ıle uzun konuşma fırsatı bulmaya çalışın. onlar dr kadar belkıde daha fazla onemlıler. hangı embrıyonun tutabılecegını tecrubelerı ıle yorumlayabılıyorlar.fıkır verıyorlar. yonlendırıyorlar. bunlar onemlı seyler.. en azından benım ıcın oyle oldu.
Çok mutlu oldumm. İnşallah sorunsuz devam eder, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Aynı yaştayız. Bu ilk çocuğun mu olacak?

Aydınlattığın için sağol.embriyolog insallah benimle konuşur pek konusma fırsatı olmamıştı.hastane neresiydi doktor bunlarıda merak ettim.tabi ki yaşın çok güzel burdan gnoweye de söyleyebilirim problem yok.;) bebegin yanında cok sükür birsey olmaz artık Allahın izniyle.

Tebrik ederim,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Iyi akşamlar arkadaşlar
P.tesi opum var bu hafta transferim olacaktı rahimde sıvı birikmesi oluşmuş 1 ay erteledi doktorum. Netten baktım biraz araştırdım bu sıvı birikimi tutunmaya engel oluyormuş bu geçici bişeymi neden oluştu daha önceki muayenelerimde böyle bişey görünmemisti başına gelen arkadaşlar beni bilgilendirebilirmi şansım yokmu ne dersiniz? :KK17:

Aslında daha iyi biliyormusun çünkü rahim dinlenmiş oluyor bence bunu artı olarak gör, Rabbim sonucunda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Çok mutlu oldumm. İnşallah sorunsuz devam eder, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Aynı yaştayız. Bu ilk çocuğun mu olacak?
sagol canım ınsallah sen de sağlıkla kavuşursun yavruna. ılk çocuğum olacak ama bu cümle yazarken bıle cok yabancı gelıyor. hıc hayal edemıyorum boyle 3 aylık olacağını gorecekmısım gıbı gelmıyor. hamıleyım dıyemıyorum. allahım yardım etsın. hep kötü bırsey olacak dısuncesı var. kalp atışını görmeden önce goremıcem bebegı bırsey olacak dıye ağlıyordum. sımdı bebek gelısemıcek kalbı duracak ve kontrole gıttıgımde anlaşılacak dıye senaryo yazdım kafamda. paranoyak oldum. esıme bellı etmıyorum acayıp kızıyor bırak araştırma dıyor. ama bu kadar zamandan çabadan tedavılerden sonra bu yasta elde edılen bır gebelık bana rüya gıbı gelıyor uyanıcam dıye korkuyorum...

Aydınlattığın için sağol.embriyolog insallah benimle konuşur pek konusma fırsatı olmamıştı.hastane neresiydi doktor bunlarıda merak ettim.tabi ki yaşın çok güzel burdan gnoweye de söyleyebilirim problem yok.:KK66: bebegin yanında cok sükür birsey olmaz artık Allahın izniyle.
sagol cnm allah ım hayırlısını versın ınsallah.
ben ızmır de yasıyorum. medıkal park ahmet zekı ısık tınaztepe erdal bey ve symrna tup bebek kahraman kolday ıle tedavi gördüm. suankı denememe vesıle olan ıse symrna dakı embrıyolog ahmet bey oldu. ılk defa bır embrıyolog bu kadar bılgı verdi ve yonlendırdı bızı. onun sayesınde suan gebeyım. allah razı olsun dıyorum. medıkal parkta 2015 te dondurulmus olan embrıyolarımı deneyelım dıye bızı zorladı. onları symrna ya transfer ettık ve embrıyoları 1 gun önceden çözüp sabaha beklettı. canlı olmasaydı transfer ıptal olacaktı. suan onun sayesınde gebeyım yani.
bıze anlattı pgt cgh falan bır kanıtı yok artık bu yöntemden yavaş yavaş uzaklaşılıyor dedı. benım durumum ıcın 5. güne gitmeden artık transfer yapmayalım dedı.uzun ve zor bır yol olan embrıyo havuzu yapmaktan bahsettı. 1 saat anlattı bıze. o zamana kadar hıcbır dr bu kadar bılgı vermemiştı. dmbrıyologlar ıse tlf da 1 dk ancak konuşuyorlardı. o yüzden embrıyolog ahmet bey ın bu kadar ılgılenmesıne ınsnamsmıstık. yanı bu denememızde olmasaydı uzun bır yola gırecektık belkıde.

Bugun kan sonuçlarını aldım.devlet hastanesi kadin dogum doktorundan, sonucları aldıgımda tüm degerlerim normal dedi."ins.o isinizde olumlu sonuclanir " dedi.bende 43 yasına giriyorum durumum biraz zor dedim.sevgili doktor hic takmadı "pozitif düsünün pozitif sonuçlansın "dedi.bende bu güzel doktorun söylediklerini size yazayım dedim . Tsh 2.65 prolaktin 18.14 yorum yazmak isterseniz beklerim :KK16:
Prolaktinin normal arkadaşım. Aslında TSH ın da normal ancak bebeğin sinir sisteminin sağlıklı gelişmesi için 2 in altında olmasının iyisi olacağını söyleyen dr.lar var.

Allah bebişini sana bağışlasın ,sağlık sıhhatle kucağına al inşallah bebeğini arkadaşım...Ahmet Zeki hocadan memnun musun canım ?Amh testi yaptırmış mıydın?
amin cnm inşallah.
ahmet zekı ye 2015 te gıttım.guler yüzlü ama cok yoğun orası. symrna nın laboratuvarı ıyı tavsıye ederım. amh yapılmadı. zaten regl 2. gününde gıdınce bakıp anlıyorlar yumurtalıkların durumunu..ahmet zekı ılaclara yuklenmıstı. kahraman kolday dusuk doz ılac verdı. daha kalıtelı yumurta olsun dıye...

Allah yardimcin olsun cnm inşallah kucağına almak nasip olur şuanki durumun nedir? Umarim kesilmiş bebeğin seninledir
amın cnm ınsallah. sabahtan berı yatıyorum ıgne oldum. ayağa kalkmayınca bırsey gelmıyor. kalkınca da açık kahve bırseyler hafıf gelıyor. yarın sabah dr gıdınce anlıcaz umarım benı bırakmamıştır bebegım :(

Back
X