Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydınlar, Benimde amh değeri diplerdeydi en son 2 embriyo cgh ye gitmişti ve BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER olsun 2 tane transfer edilir raporumuzu dün aldık...
Hala şoklardayım, şimdi transfer için hazırlıklara başlayacağız bakalım artık nasip kısmet...

Siz nerde tedavi oluyorsunuz benimde bir tane cgh den gelen embriyom var obur ay transfer yapilcak insallah,saglikli embriyolariniz olmasina cok sevindim ben nisanda 43 olucam artik hayirlisi allahtan...

Allah razı olsun canım... Ben de şimdi hem şoklarda hem telaşlardayım. :rolleyes:Kendimi bi kaç ay dinlendirip öyle transfer düşünüyorum. Benim amh dipler de ama Allah'tan yumurtalar dayanıklı çıkıyor tek şansım bu oldu ve iğnesiz olmasının da etkisi oldu diye düşünüyorum. Transfer öncesi iyi bir hazırlık sürecine girmem ve son şansımı iyi değerlendirmem lazım ama nasıl? kafamda deli sorular.. :confused::KK57::kahve:
Keciboynuzu pekmwzi ve kaynatilmiş suyu da cok faydaliymiş...

Ooo cok calışkansın ve akıllıca ayrıca bizde de aynı aksamları.bilgisayar, cep tel kadinlar kulübü, esim müzik dinliyor bilgisayarda
Aynı vallahi:) benim kocam yaklaşık 6 yıldır tv izlemiyor yayınları ve taraflı haber kanallarını protesto ediyor:) Asla izletemiyorum. O yüzden o sürekli kendi çalışma odasında oturur bilgisayar takılır, kitap okur, ben de oturma odasında:) Arada bir birbirimizi ziyarete gideriz.

Aynı vallahi:) benim kocam yaklaşık 6 yıldır tv izlemiyor yayınları ve taraflı haber kanallarını protesto ediyor:) Asla izletemiyorum. O yüzden o sürekli kendi çalışma odasında oturur bilgisayar takılır, kitap okur, ben de oturma odasında:) Arada bir birbirimizi ziyarete gideriz.
Salonda birlesin bari bence lutfen :KK48: bizde de neredeyse ayni belgesel izler timsahlar yilanlar her gun baska bir hayvan

Siz nerde tedavi oluyorsunuz benimde bir tane cgh den gelen embriyom var obur ay transfer yapilcak insallah,saglikli embriyolariniz olmasina cok sevindim ben nisanda 43 olucam artik hayirlisi allahtan...
Amin canım inşallah bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunur. Ben de Mayıs veya Haziran başı düşünüyorum tatiller ayarlıyorum kendime bol D3 alıyım dinlendiriyim kendimi diye. Bu arada ben acıbadem de gördüm tedavi. Daha doğrusu bunlar iğnesiz olduğu için doğal süreç bile denebilir aslında. Bu arada tek bir embriyosu sağlıklı gelen 43 yaşında bir tandığım şu an hamile. Yani önemli olan transfer için acele etmeden uygun zamanı kollamak.
Keciboynuzu pekmwzi ve kaynatilmiş suyu da cok faydaliymiş...
Keçi boynuzuna ara vermiştim tekrar başlıyım o zaman. Çok sağol canım..

Sizlede aynı merkezde yerdeyiz. sizi de takip ediyorum.tabi masallah ve olması iyi dilegimle, yasimizda yakın.

D dildil iyiki yazdın bende aşılama degilde tup bebek diyorum.3500 nedir yani cok pahalı tup bebegini denersin onun parasini asilamaya harcamamıs olursun.eryaman hastanesini bilmiyorum anlamiyorum da baska bir iki yere daha gitsen.ama once arastirip tüp bebek deneyecegin.cunkü bos yere 350 400 muayene ucreti verme.aramiza hosgeldin durumunda iyi insallah en kısa zamanda hamile kalırsın :KK25:

ilk doktor Zübeyde hanım'daydı ama hiç sevmedim orada gördüğüm muameleyi.. tüp bebek araştırması yaparken bari bu ayı boş geçmeyelim deyip dün yine Eryaman hastanesine gittim. İşe yarar görünen bir folikül vardı, büyümüş de.. bugün öğle 12de çatlatma iğnesi oldum. Yarın geceden itibaren ilişki dedi doktor. Adetinde gecikme olursa kan testi yaparız dedi..yine girdik bir bekleyişe..hayırlısı bakalım!
Bu arada estrofem ve crinone jele de başladım tekrar.. bir de glifor verdi ama acayip mide bulantısı yaptı, sanırım devam edemeyeceğim..inofolic kesintisiz sürüyor.

ilk doktor Zübeyde hanım'daydı ama hiç sevmedim orada gördüğüm muameleyi.. tüp bebek araştırması yaparken bari bu ayı boş geçmeyelim deyip dün yine Eryaman hastanesine gittim. İşe yarar görünen bir folikül vardı, büyümüş de.. bugün öğle 12de çatlatma iğnesi oldum. Yarın geceden itibaren ilişki dedi doktor. Adetinde gecikme olursa kan testi yaparız dedi..yine girdik bir bekleyişe..hayırlısı bakalım!
Aynen hayırlısı.zübeyde hanım hastanesi dogruyu söylüyor bence de.ama devlet olduğu için gitmem.cünki ilgi göstermiyorlar

Bu arada estrofem ve crinone jele de başladım tekrar.. bir de glifor verdi ama acayip mide bulantısı yaptı, sanırım devam edemeyeceğim..inofolic kesintisiz sürüyor.
Hayırlı osun canım. Dün akşam bu sitede epey yorum okudum. Yine yumurta çatlatma ile ilgili pek çok ilginç şey gördüm. Bir arkadaş kendi kendine klomen siz gelişen 20 mm lik yumurtası için çatlatma iğnesi olmuş. Ama yumurta takibi ile ultrasonda dr yumurtanın 13-14 mm e düştüpünü yani çatlayacağını görüp öyle iğne yapmış. Ve 36 saat sonra ilişki demiş. Bu bayan da 36 saat sonra ilişki yaşayamamış ve ertesi gün doktora gitmiş durumu anlatmış olmadı diye. Doktor ultrasonda bi bakalım demiş ve zaten yumurtan henüz çatlıyor hemen bu akşam ilişki demiş. Ve bayan o günkü ilişkiden sonra hamile kalmış. Diyor ki eğer 36 saat sonraa ilişkiye girmiş olsaydım spermler daha yumurtam çatlamadan harcanacağı için kalitesi düşmüş olacaktı. Ve ertesi gün çatlayan yumurtaya kalitesiz sperm kalacaktı demiş.Siz de acele etmeyin ultrasonda çatladığını gördüğünüz an ilişki yaşayın ki kaliteli spermler boşa gitmesin diyor. İlgimi çekti ve mantıklı geldi. Sen de böyle bi denesen. Ben de bu ay yumurta takibine başlıyorum. Çatlatma deneyeceğim bakalım.ve bu yöntemi uygulayacağım bakalım.ve bu bayan hamile kalmadan önce inofolik diye bir toz vitamin kullanmış. Onun sayesinde de yumurtam kendi kemdine klomen siz 20 mm oldu diyor.

Hanımlar merhaba kafama takılan bir şey var.
Ben cylo-progynova kullanıyorum adet düzenlemek için. Adetimin 7. günündeyim. bugün kasıklarımda ve belimde rahatsız eden bir ağrı var sabahtan bu yana. Acaba bu ilaç mı yapıyor? Yoksa yumurtlamaya mı başladım?
Bu ilaç yumurtlamayı durduruyor mu? Durduruyorsa bu yumurtlama sancısı olamaz.
Bu arada iki fincan incir suyu içmiştim acaba incir yumurtayı olgunlaştırmaya çalışıp ilaç ta yumurtayı mı baskılıyor? Bu sancı bu yüzden mi? Bu ilacı kullanan var mı?

Ben cylo-progynova kullanıyorum adet düzenlemek için. Adetimin 7. günündeyim. bugün kasıklarımda ve belimde rahatsız eden bir ağrı var sabahtan bu yana. Acaba bu ilaç mı yapıyor? Yoksa yumurtlamaya mı başladım?
Bu arada iki fincan incir suyu içmiştim acaba incir yumurtayı olgunlaştırmaya çalışıp ilaç ta yumurtayı mı baskılıyor? Bu sancı bu yüzden mi? Bu ilacı kullanan var mı?
cyno prognova ile çok hamile kalan varmış yumurtaları çalıştırıyordur herhalde ben histereskopiden sonra kullanmıştım

Merhaba Haremiz,
cyclo-progynova, hormon terapisinde estrogen yoklugunda kullanilan bir ilac, genelde menopoza yakin, yumurtlama sorunu, regl olamama sorunlarinda kullaniliyor, ama mutlaka tahlillerde estrogen seviyesi cok dusuk ise verilir, buyuk ihtimalle progestron da vermistir doktorun birlikte. kasiklarinda ki agrinin neden estrogen takviyesinden dolayidir kanimca. Bu arada estrogen tedavisi hassas bir tedavidir, bu ilaci alirken incir suyu, hayit otu, vs gibi hic bir yan takviye kullanmamani tavsiye ederim. Kaninda ki estrogen seviyesi ile progestron seviyesi orantili olmali, bu tip yan kurler bitkiler bu dengeyi bozabilir bu da terapiyi aksatabilir. Unutma zaten estrogen aliyorsun, bu tip kurler, bazi bitkiler estrogen seviyeni gerekenden daha da yukseltebilir, bu da baska istenilmeyen sonuclara neden olabilir.

Bu arada soylemeyi unuttum, C-progynova yumurtlamayi baskilamaz, ya da durdurmaz. aksine yumurtlamana yardimci olan bir ilac. Agrilarin da buyuk ihtimal, regl dongusunun 7 ile 15. gununde isen eger, buyuk ihtimal yumurtalam sancisi olabilir. Incir kurunu ya da herhangi bitkisel ilaclari bu ilacla birlikte kullanmamani oneririm, sagligin ve terapinin ise yaramasi acisindan.

Bu arada soylemeyi unuttum, C-progynova yumurtlamayi baskilamaz, ya da durdurmaz. aksine yumurtlamana yardimci olan bir ilac. Agrilarin da buyuk ihtimal, regl dongusunun 7 ile 15. gununde isen eger, buyuk ihtimal yumurtalam sancisi olabilir. Incir kurunu ya da herhangi bitkisel ilaclari bu ilacla birlikte kullanmamani oneririm, sagligin ve terapinin ise yaramasi acisindan.
Çok teşekkür ederim @Peymanca bugün doktora gittim. İnsanın doktoru ile konuşabilmesi ne güzel birşeymiş. Ben tıp fakültesine gidiyordum malum kalabalık be soktorla konuşamıyorsun bile iki sakika bile sürmeden seni gönderme eğiliminde. Bu özel doktoruma bugün kafama takılan tüm bu soruları sordum oturduk sohbet ettik. Cylo- progynova yumurtlamayı durdurmuyormuş yumurta kalitesine herhangi bir olumlu yada olumsuz etkisi yokmuş. Yumurta kaliten atıyorum bir ise bu ilaç iki yapmazmış ama sıfır da yapmazmış. Gebelikten de korumazmış normal döngün devam edermiş. Yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim. Alttan muayene etti. Ekranda bana yumurtamı gösterdi . Adetimin 7. Günü olduğu için yumurtam 7mm miş. Haftaya bugün gel tekrar bakalım muhtemelen 14 mm kadar olur dedi. Sonra gün aşırı takip. Yeterli büyüklüğe gelince de çatlatma ipnesi ve ilişki önerisi olacakmış. Ben yumurta büyütücü klomen bu ay kullanmak istemesiğğmi yumurtamın kendi kendine gelişip gelişmeyeceğini görmek istediğimi söyledim. Gelişme olmazsa diğer ay klomen ile geliştrip çatlatma iğnesi olacak. Mutlu mesut ayrıldım doktordan. Hiçbir sorun görünmüyor takibimdesin dedi. Cylo- progynova yı boşuna kullanmışsın ama bırakma bir zararı olmaz bitsin dedi. Moralim yerine geldi umutluyum.

Merhabalar bundan sekiz ay önce buraya bir hamilelik haberi yazıp ,daha sonra düşük yaptığımı yazmıştım,tarih tekerrür ediyor yeniden doğal yolla hamileyim Üstelik eşimin sperminde problem olmasına rağmen ,yaşım 41 umarım bu sefer her şey iyi olur ve belki de size umut olurum, altı haftalık hamileyim ama korkudan doktora gidemiyorum olumsuz bir şey söyler diye yedinci haftada gidip bebeğimin kalp atışını duymak istiyorum öncelikle ,gelişmeleri yazarım umudunuzu kaybetmeyin :)

Back
X