hikayemi biraz genişleteyim vaktiniz varsa okuyun:)
2.düşüğümün üzerinden 7 ay geçmişti, bebek fikri kafamda gelgitliydi ,birgün hemen tüp bebek yapmak istiyor, ertesi gün vazgeçiyordum belki de hiç bebeğim olmaması fikrine hazırlıyordum kendimi,bu süreçte 5 yıldır küs oldugum bir arkadaşım aradı ve kendisinin bazı sağlık sorunları nedeniyle bir hocaya gittiğini adamın kendisini tedavi ettiğini bitkilerden de faydalandığını anlattı,belki vesiledir ,insanın yıllardır konuşmadığı arkadaşı iyi niyetle aramış anlatmış acaba mı dedim
kalktım gittim hoca bana 1 aylık bir deneme kürü bitlisel karışım verdi ,eşimde de bende de sorun oldugunu denememizi bitince tekrar gelmemi söyledi,neyse aldık yedik vs bitti ben tekrar hocayı aradım ,mahsus hocam karışım bitti bende değişimler var hamile olabilirim dedim,yok bu kadar erken olmaz daha 1 ay oldu gel bakalım dedi,içimden para koparmak için yapıyor heralde dedim,yine de gittim,adam birşeyler yazdı çizdi topladı çıkardı,sana çocuk görünmüyor benim yapabileceğim birşey yok dedi ama yine de 13 martta gel yıldızlar yer değiştiriyor belki vesile olur Allah nasip eder gibi şeyler söyledi
ben şok olmuş halde eve geldim eşe dosta anlattım ,herkes takılma o nereden bilecek ,kaç yaşında üniversite mezunu kadınsın nasıl inanırsın vs dedi ama ister istemez etkileniyorsun
ama evet bende değişim vardı farklı hissediyordum,ertesi gün "erken gebelik testi" diye birşey var bayağıda pahalı aldım sonuç negatif ama hala inanmıyorum 2 gün sonra bu sefer ucuzundan bir test 2.çizgi silik acaba mı dedim,ikna olamadım kalktım kan testi yaptırayım en akıllıca olanı ,bu arada daha regl günüme 4 gün var:) değer 127 evet hamileyim:)))
hocaya gittiğim günde hamileymişim :) bana mümkün değil doktora bile gitme dedi ,Allah ol dedi ve oldu başka açıklaması yok
diyeceğim o ki benim gibi çaresiz hissedip 3 kuruşluk şarlatanlara inanmayın Allahtan umudunuzu kesmeyin bol bol dua edin:)