- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
- #48.901
Bahçeci'de bir şey bekliyordum geçen hafta dışarıda kapının önünde, yanıma bir kadın geldi, 3. denemesini yaptığını fakat yumurtalarının sürekli erken çatladığını, bir türlü toplama aşamasına geçemediğini söyledi. Yaşının 40 civarında olduğunu, ilk başladığında sadece 1 yumurtası olduğunu, uyguladığı kürlerle sayılarını artırdığını söyledi. İncir kürü, arı sütü, bal polen ve çörek otu tarçınlı kürleri yapmış. Burayı okuyorsa kendisine teşekkür ediyorum. İlk denememde hiçbir kür yapmayan beni uyardığı için. Onun dışında bir gün tesadüfen başka bir şey sormak için bir aktara girmiştim. Konu açıldı ve bana eşinin ve senin sonuçlarını getir, size kür yaparım dedi. Oraya gideceğim, size de bilgi veririm.
İki hafta kadar önce yine tesadüfen yakın bir arkadaşımı başka bir konu için aradığımda tüp bebek denemesine başlayacağını söyledi. Aret Kamar'a gideceğini söyledi. Aret Kamar'ı duymuştum ama yakın diye Bahçeci Umut'u tercih etmiştim. Bugün arkadaşımla tekrar konuştum. Asistanını yönlendirdi, onunla da uzun bir telefon konuşması yaptık. Bilgili birinin benimle uzun uzun konuşması, sorularımı cevaplaması hoşuma gitti. Bahçeci'nin yönteminden farklı birtakım şeyler söyledi ama doktorun kendisiyle konuşup sonra sizinle paylaşayım istiyorum. Cumartesi randevum. Gönderdiğim linkler de blastosistin riskleri diye google abiden ararken tesadüfen rastladım. Çok tesadüf kelimesini kullandım farkındayım, çünkü hayatta hiçbir şey tesadüf değil
İki hafta kadar önce yine tesadüfen yakın bir arkadaşımı başka bir konu için aradığımda tüp bebek denemesine başlayacağını söyledi. Aret Kamar'a gideceğini söyledi. Aret Kamar'ı duymuştum ama yakın diye Bahçeci Umut'u tercih etmiştim. Bugün arkadaşımla tekrar konuştum. Asistanını yönlendirdi, onunla da uzun bir telefon konuşması yaptık. Bilgili birinin benimle uzun uzun konuşması, sorularımı cevaplaması hoşuma gitti. Bahçeci'nin yönteminden farklı birtakım şeyler söyledi ama doktorun kendisiyle konuşup sonra sizinle paylaşayım istiyorum. Cumartesi randevum. Gönderdiğim linkler de blastosistin riskleri diye google abiden ararken tesadüfen rastladım. Çok tesadüf kelimesini kullandım farkındayım, çünkü hayatta hiçbir şey tesadüf değil