- Konu Sahibi akideciknane
- #48.941
Kizlarrr
Bende yine bir istanbuldan dönüş yolundayım kızlar uçan süpürgeli kızı koymustum ilk mesajımda aynen yollardayim
Ilk ocak ayında gittim subat mukemmel gecti tedavide.bu ay ise 1 yum. Varmıs yani bu ay tedavi yoküzülmemeye calısiyorum.biliyorum cünki normal böyle olması.
ilk 41 yaşında doktora gidip doktor baktığında 5 yum. Görmüş durumumu cok iyi bulmuş bende öyle umitsiz gitmiştim ki buna cok sevinmistim.bir sonraki ay yum. Yok demis ve stres yapma onumuzdeki ay gel demisti.ve yine olmustu. hep 2 veya 3 gordüm ta ki gecen aya kadar.Allahım o günlere bir daha dönebilir miyim derken tam iki yıl önce ocak ayında olduğu gibi pik yapmıstım.bu ayda yum 1 tane yani yok hukmunde tedavi yok.giderkende aklıma geldi böyle olabilecegi vücut dinleniyor kızlar.
erbil beye havuzu 3 kez mi yapacağız diye sordum.bu tedaviye bakacağız ondan sonra sana bırakacağım dedi. @elifdemirelif sen havuz tedavisi mi gördün ve diger arkadaşlar ne dersiniz 3 kez mi yum. Toplansa.gecen ay ki embriyomunda cok iyi bir sey olduğunu söyledi.arı sütü bal polende devam bende, tedaviye ek katkı seyleri yapmam lazım.
Ben isterdim benim 3 kez yum. toplansın.tekrar uğraşmaktansa bu tedaviden biraz dondurulmusum kalsın.biz elimizden geleni yapıp Allahtan istiyoruz.insallah Rabbim bebek dualarımızı kabul eder hepimize.gecen ay o kadar sasırmıstım ki mutlu olmustum.her gun mujdeli haber almamiz dilegiylebirde kızlar merkezde kanal d renkli sayfaları sunan gülşen yüksel saltı gordüm.benim doktorun asistanı gunaydın dedi.sekreterler oyle.sabahın 8.30 unda merkeze yalnız gelmis bekliyordu aynı bizim gibi.baktimda 39 yaşında eside 49 yaşinda.bu merkezi tercih etmesine sevindim.cok da güleryuzlü birisi.bakalım o ve biz müjdeli haberi kim verecek
![]()