Selam kizlar,
1 aya yakindir girmiyorum bayagi yazilmis buralarda. Umarim herkeste hersey yolundadir.
Güzel haberler var mi ?
Bebegimhadi
,
gnowee
ne oldu tedavinize basladiniz mi hayirlisiyla. ?
H
huli
,
illusive
sizin yanlis hatirlamiyorsam genetiğe gitmişti embriyolar sonuç güzeldir inşallah.
Aylin42Konya
Haremiz
siz ne durumdasiniz var mi birseyler
Haremiz
basladin mi tedavine ?
Ve yeni gelen arkadaşlar umarim sizler için de herseyin en güzeli olur hayirlisiyla. Ve tabi ki umutla bekleyen bizler için de :)
Son Doktor diyalogumla ilgili yanimda olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Doktorumu değiştirmeden önce rahim filmi çektirdim. Zeynepkamil de çektirebilirsiniz demişti doktorun yanindaki yardimci bayan. Zeynepkamili arastirdigimda içime bir korku düştü. Agri , sizi , cok fazla kan falan..
Google deki gezintilerimden sislide bir yer buldum. orada yaptirdim . 15 dakika. ve agrisi sadece adet olmaya başlamadan önceki hafif rahim sizimiz var ya sadece o kadar. ve bitti.
filmimi alip doktora gittim. herhangi bir problem yokmuş. adet olduğum zaman klomene baslatacakti. Su anda reglimin 2.günü klomene 5.gün baslayacagim. bu ay da böyle denemeyi düşünüyorum. bakalim ne olacak. bu arada doktor bana sabahlari bal ye esin de yesin sen de ye dedi. sonra e vitmani verdi esim için.(hiz problemimiz var) bana da bir vitamin verdi (Q10 ) Bir iki ay daha boyle devam ederim. Bir gelisme olmazsa son kez bir deneme daha yapmayi düsünüyorum şimdilik. benden bu kadar.
Haremiz
son mesajini okudum. sahsen ben istiyorum