- 27 Nisan 2015
- 168
- 346
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
- #49.021
Canim takviye almıyorsan maşallah. senin klomen kullanmadan incir bal falan bunlarla bile yumurtalarin istenen kivama gelir. klomensiz yumurta takibini denedin mi hic ?Yok canim takviye almiyorum.Gecen ay adetin 9.gunu 26 mm olmustu.Ama hergun iki tane incir ve ceviz yemistim.Bu ay hic yemedim.Adetin 7.gunu klomenin 3. Gunu 19-20 mm olmuslar.Bende ilaci yarida kestim.Yani 3. Gunu sabahi 5.klomeni ictim bi daha icmedim.Maalesef kafama gore yaptim bu yaramazligi.Ne yapayim asiri buyuyor niye anlamadim.Sonuc adetin 11 .gunu 22 mm idi.Cok sukur bu ay cok buyumeden catlatma ignesini yaptim.Cogul gebelik riski var dedi zaten bana.Ikiz ucuz hatta dorduz bile olabilir dedi.Boyutlari cok yakin cunku dedi.Nerde o gunler,hic sanmiyorum.Bu yasta bir taneyi bulsak Allahima sukredicem.
En uygun kalinlik kac milim ki yumurtada bunu biliyorsan kesmen iyi olmuştur ilacini.
bana doktorun acikladigi reglimin 5.günü günde iki alacak sekilde klomene baslayacagim. anladigim 9.gününe kadar alacagim ilaci. sonra ne yapacagim bilmiyorum birseyler karalamis. 5.gün 9.gün 14. ve 18.gün falan. yumurta takibi için hangi günlerde gittin doktora ben de o günlerde gideyim :)