- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #49.041

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yumurtalarım bir öncekinde ilaçsız normal büyümüştü. her gün 1 mm. 7. günde 7 mm. 14. günde 14 mm ve iki gün sonrada çatlamıştı. yani sanırım. 16-17 mm de falan çatladı. bakalım bu ay ne olacak. inşallah çok büyümez. büyüdükçe sancı olurmuş bende halen yok. Seninkilerin maşallahı var canım ya. hiçbir şey yemene gerek yok senin:)Haremizcim Sali gunu klomene baslamisin.Bu dahaki saliya gel bakalim demis dr un.Klomenin 8.gunu gitmis oluyorsun.Ben ilk klomende 5. Gunu gittim 26 mm,ikinci klomende 3.gununde gittim 19-20 mm olmus.Bide sen bal polen ari sutu karisimi yiyorsun.Daha mi erken gitsen acaba.Yumurtalarin cabuk mu buyuyor onuda bilmiyorsun demi?Ilk klomen tedavin.
evet canım, ben onu konuşayım eşimle, çok sağol, sayenizde her konu ile ilgili bilgim oldu , ne diyelim iyi ki varsınızHayatimmm70 , Morfoloji demek sağlam, düzgün sperm sayısı demek. Yani çift başlı, iri başlı, kuyruksuz, kısa kuyruk v.s. Bu da tabi ki döllenen yumurtanın kalitesine etki eder sanki. yani eğer hasarlı bir sperm tarafından döllenmişse ve embriyo da hasarlıysa sanıyorum vücut kabul etmiyor ve atıyor bir şekilde. Zaten E vitamini hücre hasarı varsa onarıyormuş. Spermleri de onarıyo demekk ki. Bir de çinko tavsiye etmişti başka bir doktor. Spermi arttırıyormuş.
ilginç. hiç duymamıştım valla. inşallah öyledir:)birde ben burada kk da okumuştum morfoloji değeri , eğer testi yapan kişi stresli ise ondanda düşük çıkabilir miş, duymuşmuydunuz daha önce
Selam kizlar,
1 aya yakindir girmiyorum bayagi yazilmis buralarda. Umarim herkeste hersey yolundadir.
Güzel haberler var mi ? @Bebegimhadi ,gnowee ne oldu tedavinize basladiniz mi hayirlisiyla. ?
@huli , @illusive sizin yanlis hatirlamiyorsam genetiğe gitmişti embriyolar sonuç güzeldir inşallah.
Aylin42Konya
Haremiz siz ne durumdasiniz var mi birseyler
Haremiz basladin mi tedavine ?
Ve yeni gelen arkadaşlar umarim sizler için de herseyin en güzeli olur hayirlisiyla. Ve tabi ki umutla bekleyen bizler için de :)
Son Doktor diyalogumla ilgili yanimda olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Doktorumu değiştirmeden önce rahim filmi çektirdim. Zeynepkamil de çektirebilirsiniz demişti doktorun yanindaki yardimci bayan. Zeynepkamili arastirdigimda içime bir korku düştü. Agri , sizi , cok fazla kan falan..
Google deki gezintilerimden sislide bir yer buldum. orada yaptirdim . 15 dakika. ve agrisi sadece adet olmaya başlamadan önceki hafif rahim sizimiz var ya sadece o kadar. ve bitti.
filmimi alip doktora gittim. herhangi bir problem yokmuş. adet olduğum zaman klomene baslatacakti. Su anda reglimin 2.günü klomene 5.gün baslayacagim. bu ay da böyle denemeyi düşünüyorum. bakalim ne olacak. bu arada doktor bana sabahlari bal ye esin de yesin sen de ye dedi. sonra e vitmani verdi esim için.(hiz problemimiz var) bana da bir vitamin verdi (Q10 ) Bir iki ay daha boyle devam ederim. Bir gelisme olmazsa son kez bir deneme daha yapmayi düsünüyorum şimdilik. benden bu kadar.
Haremiz son mesajini okudum. sahsen ben istiyorum
Antalya'da hangi merkezle görüştün? Fiyat verdiler mi? belki ben de Antalyayı düşünebilirim. Tavsiyelerin olur belki.ben de epeydir giremiyordum. neler oldu, herkes nasıl, merak ediyorum. bu arada hem bahçeciyle hem de antalyada başka bir tüp bebek merkeziyle daha görüştüm. tedaviye başlamak için regl olmayı bekliyorum ama kimyasal gebelikten sonraki ilk reglimin üzerinden 48 gün geçti hala regl olmadımolsun da başlayalım artık ikinci tedaviye.
bu arada son gittiğim merkezdeki doktor d vitamini için de tahlil yaptırmamı istedi ve çok düşük çıktı değerim. d vitamininin etkisi var demek ki... sizler de bir baktırın.
Hayırlı cumalar kaderdaşlarım :) transfer için adetimi bekliyorum hala ne geçmek bilmez aymış arkadaş. Allah herkesin hayırlı muradlarını versin dilerim![]()
Amin cnm insallahAmiinnn canım benim, ara ara girip okuyorum takipteyim seni :)) Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin tez vakitte inşallah sana ve isteyen herkese![]()
Can'ım merhaba kan pıhtılaşması düşüğe neden oluyor benim bildiğim, benim arkadaşım bu yüzden bebeğini kaybetti, kan sulandırıcı iğneler ile çözülüyor. Çözümü var ancak doktora danış bencebenim eşiminde morfoloji değeri %2 ydi diğer değerler hepsi iyi, ben 9 haftalık iken bebeğim öldü ama bende kan pıhtılaşması çıktı, acaba buda bir sorun olurmu, benimki ürolojiye gitmiyor, testi bile zor çektirdim, ne yapsam bilemedim, şu diş tedavim bitsin yaklaşık 2 aya yakın bebiş düşünemicem
acaba bende o vitaminden alıp içirsem mi
Can'ım ben de yumurta toplattım, 3 tane 5. Gün embriyom var, ancak transferden önce rahme çizik attıracağım tutunmasını sağlıyormuş Aklında olsunAmin cnm insallah![]()
Canım biz de salı günü gidiyoruz üroloğa. Ordan da ben kendi doktoruma yumurtaya baktırmaya. Üroloğa iyice sor canım. Ben soracağım. Erkekler için de klomen varmış. İşe yarar mı soracağım. Yine düşükse değerleri hemen aşılama isticem önür ay. Olmadı tüp bebek. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hamilesindir o dört yumurta ile bir ikisi tutmuştur.Bizde sali gunu esimle urolojiye gidicez.Sonunda gidiyo yaani.Morfolojisi % 1 cunku.Baska bir sorunu yoktu.Kizlar bisey sorucam bilginiz var mi?Eslerimizde de fsh cok onemliymis.Dusuk olmasi iyi degilmis.K.k de okudum Kaan Aydos hastasi biri yazmis.Esinin fsh i 5 altindaymis ilacla 14 e cikmis diye seviniyor.Hatta e2 ye bakiliyormus.Eslerimizde Fsh ve e2 kac olmali biliyor musunuz?
Benimde 15 Mart adetimin 23. Gunu ç.ignesinin 13. Gunu oluyor.Hem progesteron hemde bhcg yaptiricam.Sonuc bir gun sonra cikiyor.16 da ogrenmis olucam.Insallah bu ay tutar.Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.
Lobelya75 Sevil35 insallah bu son tup denemeniz olur insallah canim.Bizler manevi ama sizler hem maddi hem manevi cok yipraniyorsunuz.Rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin insallah.