- 30 Ocak 2017
- 85
- 60
- 88
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
- #49.061
AminLobelya75 Sevil35 insallah bu son tup denemeniz olur insallah canim.Bizler manevi ama sizler hem maddi hem manevi cok yipraniyorsunuz.Rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminLobelya75 Sevil35 insallah bu son tup denemeniz olur insallah canim.Bizler manevi ama sizler hem maddi hem manevi cok yipraniyorsunuz.Rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin insallah.
Denemedim ama şimdi okudum bu jelle hamile kalan çokmuş hem de ilk denemede. İlginç. Ben de alacağım. Deneyelim bakalım. Belli gerçekten vajina sıvımız fazla asidiktir. Bilmiyoruz ki. Bu jel en uygun ph ı sağlıyormuş.kızlar spermde hızlandırıcı etkiye sahip dedikleri preseed jelden aldım.içinizde deneyen var mı.
Eşimede 10 gün önce klomen verdi dr.canım.hız içinmiş.Canım biz de salı günü gidiyoruz üroloğa. Ordan da ben kendi doktoruma yumurtaya baktırmaya. Üroloğa iyice sor canım. Ben soracağım. Erkekler için de klomen varmış. İşe yarar mı soracağım. Yine düşükse değerleri hemen aşılama isticem önür ay. Olmadı tüp bebek. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hamilesindir o dört yumurta ile bir ikisi tutmuştur.
Önceler pek bilinmiyordu bu nel şimdi eczanelerde satılıyor.burada okudum bi bayana dr.u da bu jeli tavsiye etmiş.Denemedim ama şimdi okudum bu jelle hamile kalan çokmuş hem de ilk denemede. İlginç. Ben de alacağım. Deneyelim bakalım. Belli gerçekten vajina sıvımız fazla asidiktir. Bilmiyoruz ki. Bu jel en uygun ph ı sağlıyormuş.
Amin cnm benim doğal yolla olan 1 oğlum var 10 yıldır 2. Icin uğraşıyorum işte dusuklerim ve dış gebeliğim var normal yolla artık imkansız gibi bişey. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için.Lobelya75 Sevil35 insallah bu son tup denemeniz olur insallah canim.Bizler manevi ama sizler hem maddi hem manevi cok yipraniyorsunuz.Rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin insallah.
Evet bunu okuyorum transferden ne kadar önce yapılıyor bu işlem birde acı oluyormu? Doktoruma söyleyeceğim Sağol cnmCan'ım ben de yumurta toplattım, 3 tane 5. Gün embriyom var, ancak transferden önce rahme çizik attıracağım tutunmasını sağlıyormuş Aklında olsun
Bu kez gelecek tüp bebek merkezinden batu beyle görüştüm. İlk tedavimi de antalya tüp bebek merkezinde kemal beyde olmuştum. Gelecek tüp bebek'te tüp bebek tedavisi toplam fiyatı 5.200 tl. dediler. Dondurulmuş embriyo transferi 1.800 tl, embriyo dondurma ilk sefere mahsus 700 tl ve devamındaki her yıl 200tl. Batu beyle kemal bey farklı yöntemler benimsiyorlar tedaviye ilişkin. Batu bey taze transferi tercih ediyor. Kemal bey yumurta toplamadan 1 ay sonra transferi tercih ediyor. Antalya tüp bebekte o yüzden biraz maliyet artıyor. Şu an orda da 5.750 tl. diye biliyorum tüp bebek tedavisi ücreti.Antalya'da hangi merkezle görüştün? Fiyat verdiler mi? belki ben de Antalyayı düşünebilirim. Tavsiyelerin olur belki.
Ay canim benim ayni gun gidiyoruz.Hst gelince hemen yazalim.Neler yaptik neler ogrendik bilgi alis-verisinde bulunalim.Canım biz de salı günü gidiyoruz üroloğa. Ordan da ben kendi doktoruma yumurtaya baktırmaya. Üroloğa iyice sor canım. Ben soracağım. Erkekler için de klomen varmış. İşe yarar mı soracağım. Yine düşükse değerleri hemen aşılama isticem önür ay. Olmadı tüp bebek. Allah yardımcımız olsun. İnşallah hamilesindir o dört yumurta ile bir ikisi tutmuştur.
Teşekkür ederim canım muhakkak haberleşirizBu kez gelecek tüp bebek merkezinden batu beyle görüştüm. İlk tedavimi de antalya tüp bebek merkezinde kemal beyde olmuştum. Gelecek tüp bebek'te tüp bebek tedavisi toplam fiyatı 5.200 tl. dediler. Dondurulmuş embriyo transferi 1.800 tl, embriyo dondurma ilk sefere mahsus 700 tl ve devamındaki her yıl 200tl. Batu beyle kemal bey farklı yöntemler benimsiyorlar tedaviye ilişkin. Batu bey taze transferi tercih ediyor. Kemal bey yumurta toplamadan 1 ay sonra transferi tercih ediyor. Antalya tüp bebekte o yüzden biraz maliyet artıyor. Şu an orda da 5.750 tl. diye biliyorum tüp bebek tedavisi ücreti.
Gelecek olursan haber ver mutlaka, görüşelimHaremiz
ebos cnm son tedavin neredeydi labaratuvar denince sormam gerekti ?
Sen sıkıntilı dönemi atlattın hamileliğin maşallah artık gerisi gelir bence.
Az once arabada gelirken kizkardesim soyledi.bir arkadası vardı muğlada 72 dogumlu koruyucu aile olmuş bir çocuk almış ve su an kendisi 10 haftalık hamileymiskendisinin haberi de yok 44 yaşinda bu kız ve dogal yoldan hamile.baska bir yerinde kist varmıs bunun ićin gittiği hastanede hamile oldugunu ogrenmis sok olmuş.cocuk istiyor ama olmuyordu.adet olup olmadığını merak bile etmiyormuş ki hastanede 10 haftalık hamile olduğunu ogrenmis
Allah istedikten sonra gercektende veriyor.o kiz hic mi is yapmadı kosturmadı.gencken olmayan hamileligi evli baya zamandır simdi oluyor.tutunduktan sonra haberi bile olmadan 10 haftaya gelinmesi beni de cok sevindirdi
![]()
Kizlar kimsenin sesi cikmiyor.Haftasonu olunca galiba.
güzel hayırlı sonuçlar olsun ınsallah. kaç embrıyo kaçıncı günü ?Yarın transferim var ve stresle bekliyorum hem heyecanliyim hem degilim karisik ayyy inşallah herkese saglikli evlatlar bizede bu sefer pozitif hayirli sonuclar...
güzel hayırlı sonuçlar olsun ınsallah. kaç embrıyo kaçıncı günü ?
çok sevındım cnm ınsallah güzelce tutunur. allah yardımcımız olsun bu yolda hepımızın..Amiin insallaah,Bir embriyo 5.gün genetikten saglikli geldi allahima şukur...
Canim insallah bu sefer pozitif olur.Rabbim insallah hazinesinden bize de gonderir.Yarın transferim var ve stresle bekliyorum hem heyecanliyim hem degilim karisik ayyy inşallah herkese saglikli evlatlar bizede bu sefer pozitif hayirli sonuclar...
Canim insallah bu sefer pozitif olur.Rabbim insallah hazinesinden bize de gonderir.
çok sevındım cnm ınsallah güzelce tutunur. allah yardımcımız olsun bu yolda hepımızın..
canım inşallah transferin çok iyi geçmiştir, Allah bebişin sıkı sıkı tutundurur, büyütür inşallahCanim insallah bu sefer pozitif olur.Rabbim insallah hazinesinden bize de gonderir.
Ayy canım ben heyecanlandım valla hadi allahım yüzümüzü güldürsünYarın transferim var ve stresle bekliyorum hem heyecanliyim hem degilim karisik ayyy inşallah herkese saglikli evlatlar bizede bu sefer pozitif hayirli sonuclar...