Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:KK70:aynı duygular ve sorular Haremiz Haremiz .biraz yaşlı bayan elinde bebek soruyorum.41 veya 42 diyor. 46 47 gösteriyor.ya diyorum bak 41 miş :ıslık:
Bizim de olacak inşallah. napalım, varsın 44-45 olalım. Akıl, beden, ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin allahım hepimize.

selam aranıza yeni katıldım. herşeey gönlünüze göre olsun bende 2 yıldır çabalıyorum anne olmak için iki kez 7 haftalık iken bebeklrimin kalbi durdu veee son gebelik ikizdi sonrada yumurlalık tembelliği... şimdi hormon ilaci ,bal -tarçın- çörekotu ne incir kürü yapıyorum ama sonuç ne olur bilmem hepimize Rabbim yardım etsin ..

Doğru aslında. belki de kendimize uygun birini ancak bulabildik, belkide bu yüzden bu kadar bekledik. ben 21 yaşımda nişanlanıp 23 ümde ayrıldım evlenemeden mesela. cahillik, delikanlılık, toyluk, kavak yelleri... her ne idiyse o zaman yaşadığım, iyi ki olmamış diyorum. Şimdi daha sağlam her şey çok şükür. Varlığına şükürler olsun.:KK200:
Aynen benim de hikayem Aynı 24 yaşımda evleni cem dedim ama olmadı sonra da aklıma yatan olmadı.37 yaşımda evlendim 3.5 yaşında kızım var şükürler olsun. Kızımı yanlız bırakmamak için kardeşi olsun hayatta tek başına kalmasin diye uğraşıyorum. Kızıma doğal olarak hamile kaldım. Yine yumurta rezervim 2 3 idi. Kendisi mucize belki bir mucize daha verir tanrım :KK9::KK36::KK31:

Aynen benim de hikayem Aynı 24 yaşımda evleni cem dedim ama olmadı sonra da aklıma yatan olmadı.37 yaşımda evlendim 3.5 yaşında kızım var şükürler olsun. Kızımı yanlız bırakmamak için kardeşi olsun hayatta tek başına kalmasin diye uğraşıyorum. Kızıma doğal olarak hamile kaldım. Yine yumurta rezervim 2 3 idi. Kendisi mucize belki bir mucize daha verir tanrım :KK9::KK36::KK31:
amin:anneadayı:

Yumurta rezervim derken yumurta sayınızmı 2 3 tü acaba bende 28 yaşındayım 6 yumurtam varmış erken menopoz olabilir dedi doktor

Evet bunu okuyorum transferden ne kadar önce yapılıyor bu işlem birde acı oluyormu? Doktoruma söyleyeceğim Sağol cnm
canım merhaba,
işlem adetten 21 gün sonra yapılıyormuş, yeniden adet olunca transfer için hazırlanmaya başlanıyor. ben şu anda adet olmayı bekliyorum. herşeyi denemeye çalışıyoruz bu sefer:)

Yumurta rezervim derken yumurta sayınızmı 2 3 tü acaba bende 28 yaşındayım 6 yumurtam varmış erken menopoz olabilir dedi doktor
37 yasinda Sayi 2 adet 3 adet ancak oluyordu. O yüzden tüm bebek yapalım kararı verdik doğal yolla hamile kaldım cok şükür kizim büyüdü bile
Iyi bir doktor takibi yaptırmak lazım sende geç kalma bebek için. Her ay değişken oluyor.

canım merhaba,
işlem adetten 21 gün sonra yapılıyormuş, yeniden adet olunca transfer için hazırlanmaya başlanıyor. ben şu anda adet olmayı bekliyorum. herşeyi denemeye çalışıyoruz bu sefer:)
bana geçmiş olsun o zaman :) geçti bencumaya adet olucam transfer başlayacak hayırlısı bakalım

canım merhaba,
bunu aciklar mısınız eski sayfalarda oldugundan bulamam ne islemi cizik atmak mı ve yaptırsak mı

Geçen bir aile tanidım.1979 doğumlu kadın, resmi esinden 3 tane cocugu var.su an ki gayrı resmi esinden ise 4. Cocugu ocak ayında dogurmuş...5 veya 6 yıldir birlikte.anne babanın hic bir ozelligi yok, çocuklar ise bir güzel bir güzel.anne pek inanmasamda her kullandığı dogum kontrol yöntemiyle yine de hamile kaldıginı söyledi.38 yaşına 7 cocuk sığdırmış.sinir oldum sinir.:KK12: ben zaten cok geç evlendim zamanında evlenseydim.iki kez ikiz bebegim olurdu :süslü:.ben zaten ikizim.:ruh: ailelerimizde bu tür yanlışları yaptırıyor.dur iyi bir kısmetin çıksın diye hic akil etmiyorlar yaşın geçtiğini :KK66:
Canım ben 37 yaşında evlendim,41 yaşındayım şu an ve ikizlere gebeyim doğal yolla hemde pozitif düşün, çokda kasma kendini ben hiçbir zaman abartmadım çocuk isteğini ,doğru zaman bu zamanmış demek eminim senin de bebeğin olacak :)

Canım ben 37 yaşında evlendim,41 yaşındayım şu an ve ikizlere gebeyim doğal yolla hemde pozitif düşün, çokda kasma kendini ben hiçbir zaman abartmadım çocuk isteğini ,doğru zaman bu zamanmış demek eminim senin de bebeğin olacak :)

Bende 37 de evlendim ve tamda dun transfer olup gun saymaya baslamısken yazdigini okumak bana cok moral verdi arkadasim,rabbim saglikla kucaklmayi nasip etsin insallah sana da bana da ve hepimize;)

Senin transferini kutlama mesajlarina bende katilmak istedim.mesajini begendim bende. Ve begeni yeterli olmayınca yazdım gibi birsey demek istedim.yanlis anlasilmıs olabilir kusura bakma

Dun ki transfer heyecanoyla anlamamisim ne oldugunu bugun okuyunca yanliş anlamadim aslinda sadece yazmamaman icin kırıcı bişeymi söyledim bilmeden diye dusundum o yuzden sordum,insallah esas kutlamayi 28 martta yapalim,seninkini de en kisa zamanda...

Aylin42Konya Aylin42Konya sen naptın bugün doktorda merak ettim. Ben de bugün doktordaydım az önce yani. Klomenle sadece 1 yumurtam oluşmuş ne yazık ki. 8. Gün ve 20 mm. Bir tanecik mi dedim diğeri çatlamış ta olabilir dedi. bu yumurta için çatlatma iğnesi verdi bakalım. Bir tanecik olmasına moralim bozuldu. Hocam dedim yumurtam büyüyor gelişiyor ve çatlıyor da. Bu durumda eşimden yana bir problem var mı demeliyim yoksa yumurtam mı kalitesiz demeliyim dedim. İkiside olabilir bilemeyiz tıbbın bile açıklayamadığı şeyler olabiliyor bu döllenme konusunda dedi. Bir dahaki ay aşılama sonra direk tüp benek be havuz oluşturma yapacağım. Olmadı Antepe yada Antalya'ya gideceğim bilmiyorum artık.

Canim bir tane olsun kaliteli olsun.Neden uzuluyorsun ki,5-6 tane olup da kalitesiz olsa daha mi iyi.Boyutu da gayet guzel masallah.
Dr a sordugun soruyu bende daha once sormustum.Bana da aynisini dedi.Yumurtanin kaliteli olup olmadigini anlayamayiz dedi.
Urologa gittik canim.Yanimda 5 ay once yapilan spermiyogram sonucunu goturdum.Bakti,morfoloji cook dusuk,hareket dusuk dedi.Bide yaptirdigimiz hst hersey normal demisti.
Tekrar tahlil istedi.Ama 6 Nisana gun verdiler.Biz fakulteye gidiyoruz o yuzden cok gec.Fsh i sordum,sayi normal oldugu icin gerek yok dedi.6 nisana kadar beklemek istemiyorum.Baska hst nin tahlilini kabul ederlerse yaptirip goturucem.Sorucam bakalim.
Canim bisey sormak istiyorum.Asilamada spermlerin en kalitelisini,duzgununu seciyorlar mi?Dogal yoldan hic farki yok diyorlar cunku.

Back
X