Derya selam, öncelikle kimsenin seni sorguladığını zannetmiyorum, aramızda bu şekilde davranacak kimse olduğuna da inanmıyorum. Bizler senin tedavini yakından takip ettik, genelde sık sık kontrole çağrılırsın, ancak senin tedavinde aralıklar uzundu. doktorlar 2 folikül gördüğünde genelde tedaviye devam etmez, anında keser, ilaçları durdurur, seninki devam etti. bir de buna rağmen senin yumurta toplamaya soktu. Yumurta görmediğinde yumurta toplama olmaz. Neden bu şekilde bir tedavi yapıldığını anlamadık, seni sorgulamak ne haddimize, biz doktoru ve hastaneyi sorguladık aslında.... fsh hususuna gelince burada ayrıca topikler var saraçoğlunun kürlerini yapan arkadaşlar var, onlara girdiğinde öncelikle hayıt suyu ile karşılaşrsın, hayıt suyu veya diğer kürleri yaparsan fsh ı düşürebilirsin, ancak fsh sürekli oynayan bir hormon. dolayısıyla inince çıkma zihtimali de var. dolayısıyla sürekli kontrol ettirmen, yumurtalarına her ay baktırman iyi olacak. doktor bunu kullan sonra 4 ay sonra gel demesi de bence yanlış, açık açık söyleyeyim.... her ay adetin 2. günü yumurtan var mı diye kontrol ettirmen de fayda var.... buradaki eski yazışmaları okursan göreceksin herkesin bir ay yumurtası az ise bir iki ay sonra çok oluyor, hendimden örnek vereyim, ben 39 yaşındayım rezerv azlığı var. bir kez 3 oldu, sonra 7, sonra 4, sonra 8 gibi her ay farklı yumurta sayısı ile karşılaşıryorum.... senin hiç yumurtan olmayabilir, doktorlar menapoza gfirdin diyebilir, ama vazgeçmek yok, sen yine de moralini bozmadan vitaminlerini almalı ve gerekli kontrollerini yaptırmalısın.... sinir bozukluğu hiç bir işe yaramıyor ne yazık ki.... bir de daha önceki yazışmalarda arkadaşlar hangi vitaminleri kullandıklarını yazmıştı, ayrıca yüksek fsh diye topikler var, düşük amh diye, onları da okumanı tavsiye ederim... kendine lütfen dikkat et, çok zor bir süreç biliyorum, ama seni herkes takdir ediyor buna bekar olmana rağmen girişmene. ancak doktorunun dopru şekilde davrandığını düşünmüyorum. tamamen
sekerpancari
na da katılıyorum.