oncelikle cok tesekkur ederim, Allah razi olsun...vazgecmis degilim ama duyduklarim beni sendeletti,4-5 sene oldu bu islerle dr a gidip gelmelerle ugrasiyorum.ayni hepimiz gibi,dedigim gibi durumumu biliyordum yani bu anlamda cok cok iyi bir beklentim yoktu zaten sadece uzun sure sonra dr gorup bunlari duymak beni uzdu bu bir gercek. vitaminlerime zaten devam edicem onda sikinti yok cunku burada kendime bakamiyorum, duzgun sebze meyve bulamiyorum ve dolayisiyla bir eksiklik varsada vitaminlerle karsilamaya calisiyorum. onumuzdeki ay adet olunca gidecegim insallah. bayram ertesine denk geliyor. spontan gebelikten yana benimde herkes kadar beklentim oldu, ancak zaten olmazmis bu anlamda ben dogalin beni bulabilecegini cokta dusunmedim,sadece tedavi olamadigim surecte belkilerle devam ettim.yoksa benim durumum ne asilama ne de folikul takibi icin hic uygun degil bunu biliyorum zaten dr da soyledi,bu sizi oyalamak olur dedi. sadece folikul sayimi birde neden erteledigi disinda hicbir sey sormadim dr a biyolojim ve fizyolojimle ilgili, artik bilmek istemiyorum cunku..bildiklerim yetti artti diyebilirim.o ilk bastaki motivasyonumu kaybettim evet ancak insallah toparlanirim,sizin disinizda kimse bilmiyor.birde arkadasim gibi olan esimin abisinin esi biliyor.bu sefer kimseye soylemek hesap vermek istemiyorum.cunku insanlar iyi niyetlide olsalar (cok yakin arkadaslarim da dahil) soyledikleri kalbimi acitiyor. tup bebek yaptirip ilk denemesinde gebe kalan cocukluk arkadasim ''cok guzel bir duyguymus'' yazincada kalbim 2 kere aciyor, Allah im eger gun olurda hayirlisiyla bir evladim olursa bana sakin bu gunleri unutturma diye dua ediyorum, unutmamaliyim asla,boyle cumleler yazmamak icin...zor geciyor burada zaman, baslamamasinda bir hayir var elbette biliyorum..akil sagligim oncelikli su aralar,cunku inanin o ince cizide gidip geliyorum cok dusunmekten...