Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nasıl oldu tansiyonun düzeldimi, arkadaşınla ilgili gelişmeler var mı 😊
Merhaba şeker transferin hayırlı olsun okuyorum arada bir :)
Benim tansiyonum hastane ziyaret hariç hep normal çıkıyor doktorun kafası karışık beyaz önlük tansiyonu seninki diyor ama yinede belki aspirin verecek henüz belli değil :))) Arkadaşım bugün öyleden sonra histereskopi oldu geçen pazartesi rahım film çektirmişti sineşi cıktı Semra hanım kendisi yaptı iyi geçti demiş. İnşallah düzelmiştir cuma gün Norveçe dönecek Şubat ayı eğer herşey yolunda giderse transfer için gelecek haberler böyle tatliş
Senden güzel haber gelsin çok çok istiyoruz :dua: :KK200:

kızlar selam bugün 11. gün yine kan verdim 626,2 çıktı yani 7.gün 66,4 9.gün 196,3 11 .gun 626,20 yani çok fazla artmamış mı ben mi evham yapıyorum bilemiyorum hemşireye yazdım şimdi arıyacağız demiş ve bende hiç belirti yok bir dün adet olacakmışım gibi ağrıdı gece sabah oda yoktu aranızda böyle artış yaşayan oldu mu
İkiz olabilir tek yumurta ondan yüksek çıkabilir ama en güzeli 1 hafta sonra kese görünür rahatlarsınız👍🏻

Merhaba şeker transferin hayırlı olsun okuyorum arada bir :)
Benim tansiyonum hastane ziyaret hariç hep normal çıkıyor doktorun kafası karışık beyaz önlük tansiyonu seninki diyor ama yinede belki aspirin verecek henüz belli değil :))) Arkadaşım bugün öyleden sonra histereskopi oldu geçen pazartesi rahım film çektirmişti sineşi cıktı Semra hanım kendisi yaptı iyi geçti demiş. İnşallah düzelmiştir cuma gün Norveçe dönecek Şubat ayı eğer herşey yolunda giderse transfer için gelecek haberler böyle tatliş
Senden güzel haber gelsin çok çok istiyoruz :dua: :KK200:
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Tansiyon olayına sevindim.Doktora söylersin beyaz önlük giymedin😀😀.Arkadaşın için de herşey iyi gidiyor gibi yapılacaklar yapılmış hayırlı sonuçlanır inşallah

Hakan yaralı 39 ve 44 yaş larda sahip olduğum 2 kızımında doktoru. İkiside anatolia’da ve ilk tüp bebek denemesinden . Arkadaşım 2 doktor aile orda çocuk sahibi oldular, hatta biri izmir den geldi. Bende o sebeple tercih etmiştim.
Hakan hoca ve Mehtap hanım her asamada ilgililer.tıbbi olarak en doğru müdahalelerin yapıldığını anlıyorsunuz.(Anatolia dan önce farklı 2 merkezde başarısız sonuçlar almıştım). Kesinlikle çok profesyonelce çalışıyorlar.

hakan hoca ya da anatolia ya baglı bır klınık var mı acaba kıbrısta ?

Yumurta günde kac ml büyür acaba tüp bebek tedavisindeyim 5.gun kontrolde 7ml dediler milimetre tam olarak bılmıorum olcusunü fakat 7mm dendı dozaj 100idi merional 150 iken gonalf 150 olarak yukseltıldı ve merional devam dendi..
Yarın 8.gun gitmiş olucam yumurta artan dozajda ne kadar buyuyebılirki.
Takıplerımde iyiydi fakat tedaviye basladım sayıca azaldı ters tepki mi ne oldu

Yumurta ortalama 1–1.5 mm büyür ama 5. Gün için biraz küçük 7mm inşallah olgunlaşır 20 mm olunca çatlatma iğnesi yapıyorlar benim bir tedavimde yumurtalar 10-12-13 mm de kalmıştı ve tedavim iptal olmuştu iyi düşünelim inşallah 8 gün sonra olgunlaşır🙏🙏🙏

Yumurta ortalama 1–1.5 mm büyür ama 5. Gün için biraz küçük 7mm inşallah olgunlaşır 20 mm olunca çatlatma iğnesi yapıyorlar benim bir tedavimde yumurtalar 10-12-13 mm de kalmıştı ve tedavim iptal olmuştu iyi düşünelim inşallah 8 gün sonra olgunlaşır🙏🙏🙏
Tesekkur ederim cevabın için.uzun protokol oldu tedavim koldan baskılamak ıcın gonopeptly verdiler 1ml idi sımdı yarım doza düştü, ama işin ilginci kendiliğinden büyürdü ters etki yapmasını anlayamadım yarın kontrol var 8.gun de ne durumda görmüş olucam..
Seninde ısın rast gelsin

Tüp bebek tedavisine başlamak için adetin ikinci günü gitmek şart mı ? Adet olmadan da dr gidip prosedüre başlasak olmaz mı?

Tüp bebek tedavisine başlamak için adetin ikinci günü gitmek şart mı ? Adet olmadan da dr gidip prosedüre başlasak olmaz mı?
Adet olmadan gidince de tekrar adetin 2. Günü çağırıyor. Yumurta olgunlaştıran iğnelere 2. Gün başlanıyor çünkü, eğer muayene sonucunda kist vesaire yoksa tabi. Benim bi seferinde kist olduğu için bi dahaki adet dönemine kadar beklemiştik.

Bugun 8.gun kontrolde 3yumrtam cıktı büyüyen, aglayarak ıse gidiyorum artık dozaj olarak 3000i gecınce alınan ılaclar (gonalf 900 ikinci kutuya basladım kafadan 1800doz ve merional 150 lerle 3000 oldu, cepten 350 ödedim 3kutu merionala. Keza raporlu yaptırıyorum Allah yardım etsin bizlere.. Manevi kısmı da cok sancılı bir surec..
AMH 2.5 cıvarı 7-8yumurtadan 3tanesı buyumus butun motivasyonumda gitti

bu arada e2 değerim 500 olmuş 5. günde 85 idi. doktorla konuşamadım pazartesi gidicem.

Adet olmadan gidince de tekrar adetin 2. Günü çağırıyor. Yumurta olgunlaştıran iğnelere 2. Gün başlanıyor çünkü, eğer muayene sonucunda kist vesaire yoksa tabi. Benim bi seferinde kist olduğu için bi dahaki adet dönemine kadar beklemiştik.
Çok teşekkür ederim. Adet düzensizliğim var. Yenisini beklemek istememiştim ama mecbur bekleyeceğim demek ki.

bu arada e2 değerim 500 olmuş 5. günde 85 idi. doktorla konuşamadım pazartesi gidicem.
Yumurta sayısına üzülme 5 yumurtada olsa 2 si boş çıkabilirdi e2 değeri çok önemli ve yükselmesi çok iyi yumurtaların dolu olduğunu gösterir yumurta başına 100-200 olması lazım sperm kalitesi iyiyse 3 ü de döllenir inş yumurta büyüklüklerini yazmamışsın kaç mm olmuşlar ?

Merhaba,
Bu ay ilk tup bebek denemesine başlayacağız. Çok korkuyorum çok heyecanliyim. Amh değerim en son ekim ayında 1.88 di. Oldukça düşük bir değer. En son ne olmuştur ne durumdayım bir fikrim de yok açıkçası. Yumurta oluşacak mi embriyo oluşacak mi merak icerisindeyim
Yaşım 37 bu arada

Back
X