hangimize sordun acaba.sorduğun sorunun cevabını bilemem ki. 35 yaşındaki kız 39 yaşına geliyor zamanla, bebeği olmayınca yine olmuyor.onun için bilemem.ayrıca olanların Allah nasip etmiş ki oluyor asla daha iyi değiller.bir arkadaşımla 41 yaşında doktora gittik çok samimi kankayızdır ve ortak noktamız 40 yaşındaki bebek isteğimizle arkadaşlığımız başlamıştır.doktora gittik, bana doktor o ay 5 yumurta gördü iyisin dedi.o arkadaşıma iki yıl öncesi erken menepoz denmiş ve o ay 1 yumurtası vardı sanırım.o çok endişeliydi.bende doktor beni iyi buldu dedim arkadaşıma.
arkadaşım ikimiz aynı yaştayız daha iyi mi oluyorsun dedi ?? doğru demişti.ondan sonra hemen sonraki ay sıfır yumurta ve hep 2 en fazla 3 yumurta ..sonuçta doktor bana donasyon yapman lazım veya 9. denemende olabilir bak bu fotoğraftaki bebek 9. denemede oldu dedi.bebeğe baktım benim için ulaşılmaz bebeğe ve bu yaşıma ve kaderime tüküreyim dedim çok ağladım.yani şekerim doktor bana iyi demişti ama arkadaşım inanmamıştı ve haklıydı...
sonucu şuna bağlayayım.şekerim sen bu ay tedavi göreceksin ya, vitaminler ve arı sütü içiyordun.bizimle şaka geçiyorsun :)) şu an ama yemezler :)) (cidden esprili olmak için yazdım aman yanlış anlama bu ay tedavi olacağını yazmıştın