- 10 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.302
- 333
- Konu Sahibi akideciknane
- #70.721
canim bence hic acele etme...3 ay gercekten cok kritik etki ediyor kalitede. ben 2. denemi 45 gun takviye ile basladim ama malesef kalitede cok bir fark olmamisti. Sonucu hayal kirikligi oldu, 3 ay kullanip sonra baslamadigima pisman oldum...benim yasadiklarimdan farkli olumlu tecrubesi olanlar olabilir tabi...simdiki tedavimde 3 sene aradan sonra, 3 ay takviye ile basladim, mini ivf olarak, hamdoulsun en yuksek sayida dondurulmusum oldu, kalitede 3 sene farka ragmen daha olumlu artis oldu..Kızlar merhaba size fıkır danısıcam
Bılıosunuz benim transfer olamadan ıkıncı gün iptal olmustu ama toplamadan sonra regl ve subat sonu derken 40gun vakit gecmis oluyor transfer olmadığım ıcın 40gun arayla tekrar tedaviye baslayabılırmıyım sımdı takviye falan başladım denemeyi yaptıgım yer uc ay kullan gel dediler kalabalık heyet olunca soruda soramıosun
İlk deneme de uzun protokol Olunca baya git gel yaptım zamanda gectı.
Belkı farklı bıyerde deneyebılrıım henuz gdp görüşmedim, Dier hastaneye gidip görüşmek istyrm 40gun yeterlimi yeni tedavi derken yine 2ay ara vermıs oluyorum ne dersiniz baslanırmı tekrar tedavi
Umarim düzgün anlasılır yazmısımdır
Sorun yasa baglı yumurta kalitesi 40yasındayım burda bıkac defa yazdım hatılryan olur egrıcayır arısutu, kuenzim q10, promotıl women kullanmaya bsladıklarım.