- 10 Haziran 2018
- 1.327
- 3.676
- 63
- 45
- Konu Sahibi akideciknane
- #70.901
Arkadaşlar dayanamadım yazıcam. Çok streslisiniz ve birbirinizi boş yere kırıyorsunuz. Tıp bile ikiye ayrılmışken neden taraf tutar gibi yapıyorsunuz? Taraf tutar gibi yazmamın sebebi farklı düşüncelerde olmak çok normal hoşgörü ile karşılamak lazım bence. Ben 0,47 amh ile 2 adet 3. gün embriyosu, sonra 1 adet 3. gün embriyosu, sonra takviyelerle 3 adet 3. gün embriyosu ile 3. denemem de kızıma kavuştum. 5 inci gün için bekleseydim ulaşmayacaklarını öngördük ve risk aldık. Çünkü orta kalitelerd,. Tabi hamileyken ikili testte riskimiz çok yüksek çıkınca amniyosenteze karar verdik. Kızım şükür sağlıklı. Ben öldüm öldüm dirildim, çoook ağladım.
Demek istediğim kızım sağlıksız olsaydı keşke ngs yaptırsaydım çok derdim tabi ki, veya kayıp yaşasaydım çok çok pişman olurdum yaptırmadığıma ben de... Kızım sağlıklı olunca şimdi ise iyi ki 5. gün için ısrar etmemişim diyorum mesela...
Yani bu iş o kadar çok kritere dayanıyor ki, sizlerde çok iyi biliyorsunuz. O kişiye özel olan, en uygun koşulu tutturmanız en kısa sürede yavrularınıza kavuşmanızı dilerim. Bu arada herkesi her koşulda sevin ki, mutluluk sizi bulsun.
Demek istediğim kızım sağlıksız olsaydı keşke ngs yaptırsaydım çok derdim tabi ki, veya kayıp yaşasaydım çok çok pişman olurdum yaptırmadığıma ben de... Kızım sağlıklı olunca şimdi ise iyi ki 5. gün için ısrar etmemişim diyorum mesela...
Yani bu iş o kadar çok kritere dayanıyor ki, sizlerde çok iyi biliyorsunuz. O kişiye özel olan, en uygun koşulu tutturmanız en kısa sürede yavrularınıza kavuşmanızı dilerim. Bu arada herkesi her koşulda sevin ki, mutluluk sizi bulsun.