günaydın canlar, benim de diyebileceğim benim de işim çok zordu mucizelere asla inanmıyordum beni hangi mucize gelip de bulsun yani değil mi ...
bu yüzden çok çok üzüldüm ağladım aklım hep bebeğimin olmadığı ve olması isteğimdeydi.40 yaşında bekarken işyerimde yanımda bir bayan şube müdürüyle bir kız konuşurken "39 yaşında arkadaşlarının hamile olduğunu" duydum hemen tüm dikkatim o konuşmada ! çok heyecanlandım umutlandım aslında. bende doktora ilk kez gitmişim ve 40 yaşındayım :) kıza telefon açtım hatta bilgi amaçlı.
en son doğa yürüyüşündeydim yaşım 42 kadın arkadaşımız dedi "43 yaşında bir arkadaşları hamileymiş yine kulak kabarttım tabi " vay bee dedim ne şanslı kadın, bana bu şans nereden gelecek " sadece imkansız birşeye bakar gibi bakıyordum bunları duyunca.
ama güzel yaptığım şey takviyeleri uzun yıllar kullandım.onu geçtim, arı sütüne tedaviden önce başlayınca şansım döndü.
ayrıca
B
Bluemoon78
in yaşadığı zorlukların aksine 43 yaşına girdiğim şubat ayında- mart ayında- nisan ayında 3 ayda 3 opu oldum ngs oldu ve işimiz bitti. bu benim için çok önemli hem moral motivasyon için çünkü tedavidesin ve sonucu olumlu olsun istiyorsun olumlu gitmesi çok güzel bir duygu. ben
konforlu bir tedavi yaşadım
havuz yöntemi de çok önemli bizi okuyanlar dikkat etsin.
@sucklingpigs in yazdığı ardışık opularda sağlıklı gelme şansı daha fazla. ara verilmediği için ..bende bunu farkettim tedavide.vücut sağlıksızdan sonra sağlıklı yumurta üretebilir ve ardışık olunca yakalaması daha kolay
@Hippolyta nın yazdıklarının, kendi yaşadığı tedavisi olduğunu ben anlamıştım çok geçmiş olsun üzüldüm canım arkadaşım.
benim ikiz kızkardeşimde halen bekar ve bebeği yok.burada yazan arkadaşları okudum da hepimizin büyük çabaları var, üzüntüleri var, bunları okuyup yeni tedavi olacakların çıkaracağı baya bir ders var.