• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yine bir anneler günü geçti 😔 içimizde anne olanların ve bu yolda mücadele eden kader arkadaşlarım anneler gününüz kutlu olsun.rabbim bir dahaki yıla bizede annelik nasip eder inşallah 😢

İnşallah...

Anne olmak için mücadele eden, evlat sahibi olabilmek için bıkmadan usanmadan ve asla vazgeçmeden umutla çabalayan tüm anne adaylarının da anneler günü kutlu olsun 💐

Zor bir gündü. Çok zor😪

10 gün önce bambaşkaydı dünya. Hayallerim umutlarım bambaşkaydı. Hamileydim, mucizem içimdeydi benimleydi. Dünya nasılda güzel bir yerdi. Yüzüm gülüyor içim içime sığmıyordu. Her sabah gülümseyerek uyanıyordum.

Ta ki 10 gün öncesine kadar. 11 haftalıktı bebeğim. Bir hafta daha geçse daha rahat olacaktık. İlk üç ayı atlatmış olacaktık. Ama olmadı. Kalbi durmuş meleğimin. Hayallerim umutlarım sevincim yarıda kalmış. Yüreğime bıçaklar saplanmış. Ateşlerde yanıyor ciğerim.

Bana düşen sabretmek. Öyle yapıyorum. Sığındım Rabbime acımın dinmesini bekliyorum.

Benim de anneler günüm kutlu olsun değil mi 😪

Bugun ınstagramda gun boyu arkadaslarımın paylasımlarına baktım, bakmamak için temızlık yaptım, esıme kızdım benı hamile bırakmadığı için🤔 hep resım ve sözler paylasımlar, bazıları anne olamayanlarıda dusunup paylasım yapanlarda vardı herkesin kendi bılecegı ne diyebilirsin, pek kimseyle görüşmekte istemiyorum, benden sonra tanısan evlenen arkadasımın cocugu yasına girdi falan filan..yanlış anlaşılmasın en ufak kıskançlığım yok Allahım herkese herseyı dolu dolu versin, 40yasa gelmeden buraya bakardım ,4 seneye doğru giderken zaman kıymetli bende bol kepce den harcamışım zamanı hemen cocuk sahibi olmaya evrılmem gerekiyordu evlenince, asılamada cıkan yumurta sayım nerdeeee tüp bebekte cıkan sayi nerdeee😔 calısmalara ve hal çaresine bakmam gerekiyordu kabahatin büyüğü bende üzülüyorum hem de çokk.
Allah kimseye aratmasın sizleri okadar iyi anlıyorumkı. İsteyen bütün arkadaslarımın tez zamanda mutlu haberi almasını diliyorum

Bugun ınstagramda gun boyu arkadaslarımın paylasımlarına baktım, bakmamak için temızlık yaptım, esıme kızdım benı hamile bırakmadığı için🤔 hep resım ve sözler paylasımlar, bazıları anne olamayanlarıda dusunup paylasım yapanlarda vardı herkesin kendi bılecegı ne diyebilirsin, pek kimseyle görüşmekte istemiyorum, benden sonra tanısan evlenen arkadasımın cocugu yasına girdi falan filan..yanlış anlaşılmasın en ufak kıskançlığım yok Allahım herkese herseyı dolu dolu versin, 40yasa gelmeden buraya bakardım ,4 seneye doğru giderken zaman kıymetli bende bol kepce den harcamışım zamanı hemen cocuk sahibi olmaya evrılmem gerekiyordu evlenince, asılamada cıkan yumurta sayım nerdeeee tüp bebekte cıkan sayi nerdeee😔 calısmalara ve hal çaresine bakmam gerekiyordu kabahatin büyüğü bende üzülüyorum hem de çokk.
Allah kimseye aratmasın sizleri okadar iyi anlıyorumkı. İsteyen bütün arkadaslarımın tez zamanda mutlu haberi almasını diliyorum
Bazı şeyler olmayınca olmuyor, üzülmeyin ben evlenmeden önce her gördüğüme aynı şeyi söylüyordum “hemen çocuk yapıcam ben , sonra arkamdan konuşmayın ne ara evlendi de hamile kaldı diye” böyle gülüşmeler kendi çapımda eğlenmeler. Ama kul kurar kader gülermiş işte, 6. yılım bitti haala uğraşıyorum bir umut... diyeceğim o ki kendinizi hırpalamayın, ne zaman hayatın bize göz kırpacağı belli olmuyor❤️

Kızlar astrolog şebnep ekşip bu ay sürpriz hamileliklerin çok olacağını çocuk istemeyenlerin dikkatli davranmaları gerektini söylüyor :KK48: ayrıca dünyada ölümler arttığı için doğumlarında çok olacağı söyleniyor.aman çocuk istemeyen dikkatli davransın o hakkı rabbim biz isteyenlere versin :dua:

Hayırlı geceler kızlar
Olumsuz 3 tüp bebek denemem var. Önümüzdeki ay dondurulmuşlar ile tekrar deneyeceğiz. Doktorum bu sefer gebelik aşısı yaparız dedi. Gebelik aşısı yaptıran ya da bilgisi olan var mı?

Hayırlı geceler kızlar
Olumsuz 3 tüp bebek denemem var. Önümüzdeki ay dondurulmuşlar ile tekrar deneyeceğiz. Doktorum bu sefer gebelik aşısı yaparız dedi. Gebelik aşısı yaptıran ya da bilgisi olan var mı?
Gebelik aşısını hiç duymadım.
Umarım transfer güzel geçer ve sonrasında bebeğiniz sımsıkı tutunur size. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲

10 gün önce bambaşkaydı dünya. Hayallerim umutlarım bambaşkaydı. Hamileydim, mucizem içimdeydi benimleydi. Dünya nasılda güzel bir yerdi. Yüzüm gülüyor içim içime sığmıyordu. Her sabah gülümseyerek uyanıyordum.

Ta ki 10 gün öncesine kadar. 11 haftalıktı bebeğim. Bir hafta daha geçse daha rahat olacaktık. İlk üç ayı atlatmış olacaktık. Ama olmadı. Kalbi durmuş meleğimin. Hayallerim umutlarım sevincim yarıda kalmış. Yüreğime bıçaklar saplanmış. Ateşlerde yanıyor ciğerim.

Bana düşen sabretmek. Öyle yapıyorum. Sığındım Rabbime acımın dinmesini bekliyorum.

Benim de anneler günüm kutlu olsun değil mi 😪
Allah yardımcın olsun... Duaya devam...

ben anne oldum biliyorsunuz anneler gününe dair çocuğumla bir resim üzülerek söyleyeyim paylaşamadım.evimin çokça dağınıklığı, kendi üstü başımın hali, oğlumla bir resim çekemedim.kalbimin yarısı illa ki paylaşayım oğlum 2 yaşında çok tatlı dedi ama evin dağınıklığı derken akşam oldu.kalbimin bir yarısı da paylaşma dedi. sadece burası için değil ..ikiz kızkardeşimin, eskiden daha yakın olduğu, kız arkadaşımız aniden 45 yaşında evlenmeye karar vermişti bundan 4 yıl önce. ve çocuk istiyordu bu sayede bizimde samimiyetimizi yeniden arttırmıştı. işte bu kız 46 yaşında normal zamanda doğuma gidip doğumdan sonra bebeğini kaybetti. aklıma bu arkadaşım geldi :KK200: ki bu tür günlerde o ve onun gibi olanları düşünüyorum bir an.üzülüyorum onun, anneler gününde içi ne kadar yanıyordur bunu düşünüp resim vs. paylaşamadım. ( merak edenlere söyleyeyim eşi odtü mezunu ama bilgisayardan başını almayan değişik bir adam :KK43: kızın çocuk isteğini oğlan kırmadı evlendiler flört ediyorlardı bir süredir.Allah onlara bir şans verdi hiçbir bilgileri olmadan (vitamin gibi) tüp bebekle hamile kaldı.erkek bir süre sonra, kızın yanında olmadı ..bebeğin vefatından sonra hemen ayrıldılar )
biraz resim paylaşmadığıma pişman oldum ...inşallah sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla anne olun inşallah.mucizelerde bitmez neler duydum bebişi oldu

Son düzenleme:
kalbimin yarısı illa ki paylaşayım oğlum 2 yaşında çok tatlı dedi ama evin dağınıklığı derken akşam oldu.kalbimin bir yarısı da paylaşma dedi.
bu cümle toptan tuhaf olmuş çok pardon

kalbimin yarısı illa ki paylaşayım oğlum 2 yaşında çok tatlı dedi ama evin dağınıklığı derken akşam oldu.kalbimin bir yarısı da paylaşma dedi.
bu cümle toptan tuhaf olmuş çok pardon
Biz demek istediğini anladık canım. Fotoğraf paylaşma konusunda ikilemde kalmışsın. Rabbim sana bağışlasın oğlunu. Maşallah 🧿 ona.

Aynısısını bende yasadım 30 yasından beri evliyim iş guc derkek 38 de basladık bu işlere simdi 41 oldum, 4 tup bebek sonuc sıfır.. hergun kendıme kızıyorum aglıyorum...niye beni annem uyarmadı😪

İleri yaştan kastınız nedir??
Ben bahceciyi onermem, fabrika gbi orası 2 defa denedim..

İleri yaştan kastım 40 taş ve üzeri. Ben yaşadığım ilde denedim tüp bebek tedavisi ama 30 yaşındaki insana ne yapılıyorsa bana da aynısı yapıldı. Tutmadı tabi. Kastım şuydu, ileri yaş gebelik isteyen insanlarla ilgili farklı çalışmaları olan bir doktor. Sürekli araştırıyorum okuyorum. Şimdi prp yöntemi diye bir tedavi şeklini araştırıyorum. Deneyebilirim.

Aynısısını bende yasadım 30 yasından beri evliyim iş guc derkek 38 de basladık bu işlere simdi 41 oldum, 4 tup bebek sonuc sıfır.. hergun kendıme kızıyorum aglıyorum...niye beni annem uyarmadı😪
anneler bu konuda çok cahil galiba, benim annemde evliliğe teşvik etmemiştir. kızının haklarını koruyan feminist annem benim, bebiş bahsi zaten hiç yoktu :)) çünkü bebek tık diye oluyordu ki o kolay birşeydi anneme göre sanırım ..ailemin aklına ben soktum torun sevdasını :)) annem şimdi ki damadını çok mu seviyor tabi ki hayır :KK70:ama torununa bayılıyor. sende evli biri olarak annenden medet umman çok hoş :KK48: yani kendin çaba göstermeliydin ama biz eski saf kızlarız demek ki.
konuyla alakasız ama anlatayım.
ben 30 yaşımdayken bir helikopter pilotu vardı tanışmıştım 2 gün yemeğe gittik çocuk ben hayır deyince üzülmüştü, iyi bir çocuktu. bu genci, benim cadılara anlattım astsubay diye olmaz dediler ve çirkin bulduğumu söylemiştim.şimdi ki aklım olsa o kadar iyi bir çocuktu ki bende 30 yaşında bu çocukla evlenirdim :)) bir daha böylesi çıkmadı. yaa ben 41 yaşındayke,n o zamanlarda çok bakımlı güzeldim, sırf yaşımdan ötürü, önce beni akrabama sorup sonra ses çıkmayan bir aile var.hahahaha çok da tındı ben çocuk yapamam diye düşünen basit kafalar :KK62: bunu ben 32 yaşında bile gördüm inanır mısın ben 32 yaşındayken, ortak arkadaşlarımız bana pilot subay birini söylemişti. kişiye beni söylemişler, o cin fikirli şeytan adam, beni 32 yaşında olduğum için çocuk doğuramazmışım diye istemedi.
bende biraz mevkiye bakıyorum ya heveslenmiştim :) ama çocuk doğuramayacağımın söylenmesi üzücüydü.oysa 32 yaşındayım hey Allahım !! Allah akıl fikir versin :)) neyse bu kişiyi tanımadım görmedim ama o arkadaşlarla yıllar sonra konuştuk o pilot subay bildiğimiz darbe davasından cezaevindeymiş,arkadaşlarımında aklına gelmiş, bebeğimhadinin iyi ki olmadı 20 yıl sonra adam darbe davasından içeriye girdi demişler :))
bende düşünmeye başlıyordum karşıma doğru insanlar çıktı niye hayır dedim. mesela astsubay pilot o gence hayır dediğim için pişman oldum. ben bu aşamaya kadar geldim eskiden düşüne düşüne B BaharOlsun :KK64:
ben umutluyum sizlerden ...vitaminler arı sütü havuz yöntemi vs ile oluyor inş. senin ve birminikaşk ın da bebeği olur cümle isteyenlerle birlikte. zaman gösterecek herşeyi ben dediğim gibi sizler için umutluyummm nokta selamlar.

Son düzenleme:
Kızlar bugün nslsınız.içimizde 45 yaş ve üstü varmı merak ettim.yoksa ben burada da tek mi kaldım 😔
Ben 44 oluyorum bu haftasonu kısmetse. Ve eşimin bilegi kırıldığı için 4 ay boyunca hamilelik hayallerim hayal olarak kalacak. Dün Anatolia tup bebek merkezinde ki kadin doktor canlı yayındaydı ve yasin öneminden bahsetti. Moralim alt üst oldu. Galiba çocuksuz olmaya hazır olmak lazım...

Back
X