merhabaa gecmiş olsun.tabi ki seni cok iyi anlıyorum.damdan düsenin halini en iyi damdan düsen anlar

Florance nigt. Tecrübeni paylaşman çok ilginç oldu.bu kadar para doküp en iyi hastanede oldugunu düşünüp özel muamelesi görememek

vay be
Aret kamerde sana uygun degil bence.negatifi almışsın klomen mi veriyor doktor yanında iğne var mıydı ?
Başarı icin ilk kural negatif aldıgın yeri bırakacaksın.kendine tedavi icin 1 yıl ver
pes etme.doktor tavsiyesi veremiyorum.çünkü araştır düşün aklına yatarsa git.ama ilk once yapman gereken, yumurta kaliteni iyilestirmen belki su an çokda kalitelidir bunu bilemeyiz.ama denemesi bedava 1 ay arı sütu polen ve vitaminler alip bir sonraki reglde muayeneye gidebilirsin.yukarida yazdım bizde bilgili olmasamda anladığım yumurta enerjisi sorunu var..ari sutu hucre yeniliyor.bu sayfalarda ımperiyl vitaminleri aratıp bir göz atabilirsin.
Bizim yaslarda negatif alanda cok pozitif olanda cok .bu bir şans sen en iyi merkezlerde havuz yöntemi ve pgt ile sonuca hayırlisiyla ulasabilirsin.Allah yolunu açık etsin.