- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #71.681
40 yaş sonrasında tüp bebek transferi olunca progestan verdiklerine göre bende bizim üretemediğimize eminim.Amiiinnn inşallah. bende buraları çok okudum karıştırdım ve çok değerli bilgiler edindim gerçekten. tecrübeli arkadaşlardan deneyimlerden hep birşeyler öğreniyoruz aklımıza yatanı uyguluyoruz. Benimki de öyle birşeydi. önce forumda okudum bazılarına doktorların bu şekilde kullanmasını önerdiğini. sonra detaylı araştırdım ve 40 yaşından sonra progesteron hormonunun vücut tarafından artık yeterince üretilemediğini ve bu nedenle rahimin kalınlaşmadığını ve döllenmiş yumurtanın rahimde tutunamadığını okudum. 21. gün progesteron değeri 15 altı ise büyük ihtimalle rahimde yerleşme sorunu olabileceğini söyledi bir doktor instagramda canlı yayında. yine yaş ilerledikçe pıhtılaşma sorunlarının arttığını ve coraspirinin de rahimdeki kan akımını ve kanlanmayı sağladığını söyledi ve herhangi bir yan etkisi de yokmuş benimde aklıma yattı ve o ay denedim ve gebelik oluştu. sanırım hayıt suyu da progestanla aynı etkiyi yaratıyormuş. Herkese sevgiler ve bol şans diliyorum Allah emeklerimizi boş çıkarmasın
çok güzel bilgilerdi teşekkürler ozre
hatta bende demiştim ankaradaki merkezimin verdiği transfer sonrası ilaç sayısı az diye...
2. tedavim olan bahçeci fulyadaki transferde, ilaç sayısı çok daha fazlaydı. progestan birinde iğne birinde fitildi o fiti bile biraz daha eski usuldü bence.çünkü fulya sonradan fitil verdi bana daha kaliteli geldi öyle akmıyordu

ediyor ben bu şekilde istemiyorum sabit durmuyorlar