- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
- #72.361
9
3.tedavimde doktorum klomen kullandırdı. Rahimi klomenin incelttiğini, her halükarda rahim dinlendirme yapmam gerektiğini söylemişti.Bu benim için hem zaman hem maddi zarar.. Şayet,(benim yeni öğrendiğim) rahmi inceltmesi ve bilmediğim farklı olumsuz etkileri var ise neden hala klomen diye diretip insanları zaman kaybına ugratıyorlar.aret kameri tanımam ama bizim yaşlarda klomenle tedavinin yanlış olduğunu tecrübe ettim.bu fazda da duyduğum kadarıyla aret kamar az ilaç diye klomen kullanıyormuş. oysa ki benim klomenle 41 yaşta klomenle boş yumurta çıktı !
ve gen-art ta doktorum sertaç beye o tedaviyi sorduğumda klomenin 20 yıl önceki çağdışı bir yöntem olduğunu , bu merkezde hiç kullanmadıklarını, bizim yaşta (42 bitiyordu) iğnenin fsh ımızı düşürdüğü östrojeni yükselttiği iğnenin çok önemli olduğunu, klomeni de hiç saymayalım onu demişti.
klomen veya yüksek dozda iğneler gonalf 300 biz iki kız arkadaştık ikimizinde ya kisti oldu ya boş yumurtası ikisine de karşıyım.
benim başarılı tedavimde 5 gün femara kullanıldı ilaç bu küçücük ondan sonra merional ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullanıldı. bu ilacın daha iyi olduğunu dr.umdan duymuştum.
bence de Aret Kamer de şansa hamile kalınıyor
yumurta takibi de klomenle oluyormuş o zaman tedavi niye 10.000 tl
o kol morarmaları falan bende şüpheyle yaklaşıyorum merkeze ne kadar iyi diye.burada isim yapmış yerlerde benim şansıma mı bahçeci fulyada ne doktorum bekletti ne sıkıntım oldu.sonra erbil yağmur gidince ben mustafa bahçecide bekle bekle tabi hocayı işlemde görüyorum.doktor kübra hanım beni muayene masasında beklet beklet.dışarda 1 saat içerde 15-20 dk. haa bahçeci bu muymuş benim embriyom hazırdı ve doktorum ayrıldığı için prosedür yaşandı ve mustafa bahçeci hocamızın elinden de transfer oldum sözünü tuttu hastalara kendi bakacaktı ona da binlerce teşekkür tabi mustafa bahçeci hocamıza
ben ankaradan mı gelmişim veya moral motivasyon bir onu kübra hanımda pek göremedim, kendisinde güleryüz var ama bir iyisin diye bir örnek bir moral görmedim. ama sonuç tabi ki pozitif ve bahçeci fulyayı severim :))