Aslında genel anlamda Türkiyede bütün doktorlarımızda aynı bıkkınlığı görüyorum. Sormazsan açıklama yapilmamalar, muayenelerde alelacele kendi kafasindan konusmalar anlaminda genelde aynilar.Yurt disinda da tedavi gördüm, orda boyle değil mesela. Belki de hasta yoğunluğundan kaynaklidir,bilemiyorum. Ercan Bey biraz daha fazla dinledi, evet ilaclar konusunda daha araştırmacı olduğu belliydi , yelpazesi geniş bir ilaç protokolü uyguladı. En azindan ezbere gitmedi. Ama opu ,sonrası , embriyo transferi esnasinda hasta ilgisi vs. hep aynı. Hadi geçmiş olsun. Sıradaki gelsin mantığı. Bahçeci kadar acele degil,bir tik daha iyi diyelim. Kısaca hep söylediğim gibi,doktorlarımız biz yaşi ilerlemiş kişiler için bu konunun ne kadar önemli, hassas oldugunun farkında değil gibi davraniyorlar genelde. Kendini geliştirmeye niyetli, kafası açık ,canavar gibi hekimlere ihtiyacimiz var.Ingiltere de,Japonya da oluyorsa burada alâsi olur. Ama ne gerek var 30-40 yaş araliginda yeterince hasta var. Yarisi cikolata kisti,endometriozis vs. 40 yaş üstüyle kim uğraşır...