- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 23
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
- #72.961
Işte maddi anlamda hangi doktora gücümüz yetiyorsa ona gidiyoruz zaten iki seçeneğimiz var ya tedaviyi kabul edip söylenen tedavi yöntemine uyup sonuca doğru ilerliyoruz yada hiç başlamadan vazgeciyoruz. Keşke hepimizin gücü yetsede en iyilerine gidip şansımızı artırırsak mağlesef.onlarda ezberden çıkıp üzerine biraz daha koyabilseler keşke ama hep keşkeler keşkeler...Keşke hiçbirimiz bu sıkıntıları cekmesekte kulağımızda yavrularımızla hayatımıza devam etsek.elde avuçta ne varsa bu yolda döküyoruz manevi yönden zaten diplere iniyoruz evliligimizi hayatimizi gencligimizi unuttuk zaten sallantida gidiyoruz bakalim nereye kadar Allah sonumuzu hayr etsin güzel olsun inşallah sonuBen durumumu ayrıntılı yazicam daha sonra ama şu kadarını söyleyeyim, olmaz denilen bazı şeyleri başardık. Sonuçta belki de elimde koca bir sıfır olma ihtimali de var ama en azindan üzerime düşeni yaptım demek istediğimden tüm bu çabam. Evet doktora güvenmeden olmaz tabii ki ama doktorun baştan umutsuz yaklasimi varsa o doktorla fazla vakit kaybetmeye lüzum yok. Ya da aman da herşeyi umut vermemek adina yüzüne söylüyor diye göklere cikartip biraz da kendini suçlayarak tedaviye devam etmeye calismak ne kadar dogru? Olma ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu biliyoruz.40 yaş üstüyüz. Olmazı oldurmaya calisiyoruz ve birlikte çalıştığımız hekimin bize yardımcı olması lazım. Ezbere bir yardim degil ama bagsettigim. 20li yaslara veeilen ayni prosedürle olmaz bu iş belli ki. Farklı birşeyler katmalari gerek.
Allah hepimize kolaylik, güç versin. Araştırarak, sorgulayarak,kendimize dikkat ederek ilerlersek işimiz çok kolaylaşır. Sadece buna inaniyorum. Abartmadan tabii:)