Çok teşekkür ederim. Hepimizin mucizeleri en kısa zamanda hayırlısıyla sahiplerini bulsun. Bazı duaların sayılarla yapıldığını biliyordum ama bu bahsettiğiniz konuyu duymamıştım.
Bende bir süredir fonksiyonel beslenmeye kafayı takmıştım. Malum bizim ülkemizde en iyi olduğunu düşündüğünüz marka ürünleri alsanız bile ne yediğimiz pek belli olmuyor. Aynı şey sebze ve meyveler içinde geçerli ne yazıkki. Ben bir dönem yurtdışında bulunmuştum. Gittiğimin 6. ayında doğal yolla hamile kaldım. Aynı zamanda haşimatoluydum ve o dönem haşimatonun bebekleri öldürebildiğini bilmiyordum. Bebeğimin gelişimi çok iyi gitmesine rağmen 3. ayın sonunda kaybettim ve drlar ondan sonra haşimato sebep olmuş olabilir dediler. Ne yazıkkı o zamana kadar hiç testte yapmamışlardı. Fonksiyonel beslenmeyi önemseyen drlar vücudun 6 ayda ancak kendini toparladığını söylüyorlar. Geçtiğimiz hafta bir dr ile konuştum. Çocuk konusunda sadece beslenmeye dikkat edersek kesin olur demek çok iddalı ama doğru ve sağlıklı beslenmenin vücut hücrelerine etkisi olduğu kesin. Doğru beslenin, denemekten vazgeçmeyin ama çok kafaya takıp çok umutlu da olmayın dedi.
Bu işin matematiği olmadığı konusunda çok haklısınız. Ama matematiğin olduğu kısım bütçeler kısmı. Zaten hepimizin belini büken bölümde bu. En uyduruk merkezde şu an sadece tek opu ve tek transfer ücreti 10 binden başlıyor. Ne diyelim hepimiz birbirimiz için dua

edelim. Allah elbet birilerinin dualarını kabul eder. Şuan için elimizden gelen bu