Herkese merhaba, öncelikle bebek hasreti çeken, kucağı dolsun diye dua eden herkesin Allah dualarını kabul etsin. Ben ilk tüp bebek transferimi 16 gün önce oldum, maalesef tutmadı bugün de adet görmeye başladım. Tutmadığını testten önce hissetmiştim, rüyamda da gördüm o yüzden sonucu alınca çok yıkılmadım ama 2 gün önce yeni bir doktorla görüşmeye gittik onun söylediklerine daha çok üzüldüm. 37 yaşındayım, amh 1.1, bence yumurta olduğu sürece umut vardır ama gittiğim doktor rezervin çok az, hiç vaktin yok hemen başlaman lazım vs vs diye bir yığın konuştu. Önce 1-2 ay beklemek gerekmez mi dedim, hayır hemen başlaman lazım dedi. Haftaya kayınvalidemin arkadaşı olan bir profesörle görüşmeye gideceğiz. Uzmanlığı tüp bebek değil ama kadın-doğumcu. En azından birini önerir, akıl verir diye umuyorum. Bu rezerv konusu beni mahvediyor, ilk denemede amh'ye göre bile çok az yumurta toplandı. (5 yumurta, 3'ü olgun, 2'si döllendi ve orta kalite 2 embriyo transfer edildi) Ya şimdi o kadar da olmazsa, ya hiç kaliteli embriyom olmazsa? Ya hiç anne olamazsam? 2 bebek çorabı var evde, onlara sarılıp sarılıp ağlıyorum eşim görmeden. Hiç uğraşmadan anne olanlar ne kadar şanslı. Bu durumları bilmedikleri için sürekli fotoğraf paylaşıyorlar, ahdım var ne hamileyken ne de bebeğim olunca hiçbir şey paylaşmayacağım. Çünkü biliyorum beni takip eden çocuğu olmayan biri varsa onu görünce üzülecek, canı acıyacak. O yüzden kimsenin gözüne sokmayacağım mutluluğumu. Yeter ki o günleri göreyim.