Geçmiş olsun iyi ki buraya yazdinız.ilk şok 2. Şok Allah zaten az yasatsin ve pozitif sonuc gelsin

Bence eksik kalan kk yi biraz kurcalamaniz.
Amh degeriniz biraz yaşınıza göre düşük 40 yasin basinda benim 0.95 di.
Yumurta sayiniz da 5 yeterli doktorlar acil derken tup bebek tedavisi 12 gun.yumurta her ay çikıyor ee kalite olmazsa onumuzdeki ay bir daha mi cagiracak yoo 12.000 alip gule gule
Erken menepozada dikkat bu 1 yilinizi tedaviye ayirsaniz iyi olur.
Benim bebegim 44 yasin basinda dogdu.yine bu sayfada arkadaslarima anlattığim, bahsettigim 7. Tedavisinde hamile kalan arkadasim dun anne oldu.instagramdan gördüm bende. biz sürekli konusuyoruz sadece dogumdan önce konusmadik.olmayacak bir seydi onun 1 degil 2 degil tedavi sayisi.ama 1 embriyosu hep kaliteli deniyordu.son 2 tedavide pozitifi görürken ari sutu kullandi.6 aydir iciyordu.baskada birsey kullanmadi ayrica cok severim onu.2017 de bahceci fulyada tanidigim 4. Hastada 2020 de anne oldu ben dahil 3 u arı sütü sayesinde bebegi oldu hatta birinin tek opuda genetige giden 2 embriyo 2 saglikli (yas41) ikizi oldu. 4. Kisi donasyonla anne

Valla o yüzden size de tavsiyem yumurta kalitesi icin 2 ay ari sutu icin ondan sonra doktora gidin denemesi bedava.nasil kullanilacagi bul kısmına arı sutu yazarsaniz gelir.bulamazsanizözelden de yazarim biraz kurcalayin dedigim gibi.
Bu arkadaşim sen demeseydin olmayacakti senin yerin ayri bende der konusuruz bunu bazen.benim icin ona vesile olmak buyuk mutluluk .
Ins. sizlerde hemen anne olursunuz uzmaz bu iş.bakin 3 yil bekledi arkadasim kismet.18 yillikda evli 40 yasinda mi yumurtasi sağliklı oldu
Biz negatif alanlarin eksigi genclerden farki yumurta enerjisi mitekondri.onu yükseltmek icin bu vitaminler vs vs eksik anlatmis olabilirim sizler eklersiniz okuyan herkese Günaydınnn