- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
- #73.721
Bebegimhadi elbette pes etmeyeceğim , müsadenizle 2 gün ağlayayım sonra 3. tedavi için kendimi hazırlayacağım
Planlarımı yapmaya başladım bile 2 adet dönemi beklemeyi düşünüyorum bu arada yumurta kalitesi için illa birşeyler var özellikle üstünde durduğunuz arı sütü!!! arıcılıkla uğraşan birini buldum bile :) bu sefer hemen başlamasam iyi.
A acelya30 canıımm rabbim sanada güç kuvvet versin inşallah
senin durumun ne bilmiyorum ama birbirimize destek olabiliriz bence. Bizler güçlü kadınlarız herşeyin üstesinden evelallah geliriz. 
Anna Karenina
sana ne desem bilemedim sen bizden de güçlüsün ona inanıyorum zaten!!!! senin için ne yapabiliriz ??
melihsude87 sende güçlü kadınlardansın 1 aşılama 5 tüp dile kolay rabbim gönlünde olanı hayırlısı ile versin inşallah
Bebegimhadi ne güzel söyledi aslında olmuyorsa olmasın biz gene deneyelim elimizden geleni yapalım yaa bu ülkede rahmi olmayan kadın doğum yaptı!!!! bizim sadece paramız yok (ki inşallah onuda çözeriz) Eşlerimizle iyi olalım onlara sarılalım başka kimseden hayır yok bize !!! Üzülmek yok yola devam. İlla biri bize anne diyecek
A acelya30 canıımm rabbim sanada güç kuvvet versin inşallah
senin durumun ne bilmiyorum ama birbirimize destek olabiliriz bence. Bizler güçlü kadınlarız herşeyin üstesinden evelallah geliriz. 
melihsude87 sende güçlü kadınlardansın 1 aşılama 5 tüp dile kolay rabbim gönlünde olanı hayırlısı ile versin inşallah

Bebegimhadi ne güzel söyledi aslında olmuyorsa olmasın biz gene deneyelim elimizden geleni yapalım yaa bu ülkede rahmi olmayan kadın doğum yaptı!!!! bizim sadece paramız yok (ki inşallah onuda çözeriz) Eşlerimizle iyi olalım onlara sarılalım başka kimseden hayır yok bize !!! Üzülmek yok yola devam. İlla biri bize anne diyecek