Bebegimhadi çok daha tecrübeli sürekli ona sorup duruyorum mesela

Bütün doktorların kesinlikle hem fikir olduğu
- Omega 3 kesinlikle en yüksek dozajından temin et ve hergün kullan mesela
- Kendine bir multivitamin takviyesi de alabilirsin (mesela ben ucuzundan decavit aldım, ki sizde kullanıyormuşsunuz , ben ayrıca folik asit kullanmıyorum içinde var nasıl olsa diye ama bilemedim)
- arı sütü olmazsa olmaz , candır o caann (nereden alacağınıza bütçeniz , içiniz elverdiğince karar verin isterseniz. Burada bir çok kişi belli markalardan hazır doz kullanıyor. Benim tercihim bir arıcıdan saf arı sütü almak oldu. Bende dün başladım kullanmaya.
- Polen (ben pandemi döneminde hiç bırakmadım diyebilirim suyuma karıştırıp içiyorum 1 çay kaşığı kafi diyende var 1 tatlı kaşığı diyende.)
- probolis , bu da dün başladığım bi takviye , benim tercihim bal, polen , probolis karıştırmak oldu. Probolis zehir gibi bişi balsız olmaz gibi geldi.
- su kesinlikle elinizden eksik etmeyin her daim elinizin altında olsun. Mesela benim 750ml 'lik mataram var içine polen karıştırıyorum elimin altında olduğu için sürekli içiyorum pratikte oluyor, ve en az 3-3,5 lt tüketiyorum belki daha fazla bile olabilir.
- çay , kahve hayatımdan çıkardım. Kesinlikle içmiyorum. Sigara zaten içiyorsanız bırakın, hatta mümkünse sigara içilen ortamlara bile zorunlu değilseniz girmeyin.
-D vitaminize baktırın ve kullanın lütfen ( bu bende de eksik)
-kuenzim Q10 mümkünse en az 200mg (burada bir arkadaş sabah 200 akşam 200 şeklinde kullanmış) ben 200 kullanıyordum daha önce sanırım benimde arttırmam lazım.
- ve spor lütfen günlük aktivite olarak ekleyin. Benim gibi spor salonuna gidemiyorum , yürüyecek yerimde yok napaayıım derseniz Evde leslie yapabilirsiniz. Evet biraz komik oluyor ama olsun ben keyif alıyorum. 45dk leslie arkasına en az 30-40 dk plates ekliyorum miissss.
Bunlar benim yaptıklarım ilk tedavi gördüğümde de yapıyordum sonra doktorun biri biz inanmıyoruz öyle şeylere deyince boşlamıştım. ve içler acısı bir 2. tedavi gördüm hala kendime kızıyorum nasıl dinledim nasıl boşladım diye.
Eksik olması gereken bir şey varsa lütfen ekleyin okuyan hanımlar lüttfeeeennn