- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #74.321
Bende aynıydım ölsemde kurtulsam modunda elimi kaldıramiyordum.depresyon bunun adı bence.hicbirsey yapmak istememek 1 gün iyi 3 gün kötü tamda böyle idim.Kızlar bu süreçte kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz peki ? son 6 aydır ben ben değilim , eşimin ve ailesinin yaptığı yapmadığı her şey gözüme batıyor. Canım hiç birşey yapmak istemiyor mecbur olmasam ne yemek yapıcam ne toz alacağım. Dün kahvaltıda zeytin yüzünden kavga çıkardım. Bide lanet bir huyum var alttan almayı da beceremem ben. Birileri mutlu olsun diye yalancıktan mutluluk pozları da veremem ve çok mutsuzum 1 gün iyiysem 3 gün kötüyüm. Bunaldım yoruldum...
Bu, tedaviden iyi haberler almaya başlayınca geciyor ozellikle ben 43 yaşına yeni girmişken.kumar oynamak gibi bu tedavi bitse icimde bitmeyecekti tedavi bağimlisi olasım vardi.sadece iyi doktor kim ? merkez neresi olmalı aslinda bilmeden benim kısa sürdü.
Arı sutüne güven gerisini merak etme sen
Inan ne olmazların bebegi oldu sadece embriyo olusabiliyor olsun yeter.cunku son yeni anne olan arkadaşim facebookda yazmıs."özlemim mucizem geldin diye" yaşi 39 mu 40 mi su an hani yasini merak edenlere.sizlere en son anlattigim kiz, 7. Tedavi ve arı sutü ilk kez yedi 6 ay, haydarpaşa gatada oldu.
Yani yani bunu denemeden kimse olmaz demesin ćok kisiye vesile oldu.bende ayni yoldan gecen biri olarak tavsiye
Esinin o kadar uzerine gidebiliyorsan cok sanslısın.aslında isyerinde herkese karıssan sohbet muhabbet etsen cok iyi gelir.stres olmasan unutsan inan hormonlarin daha iyi değerlere gelir.stres ket vuruyor bence de.biz elimizden geleni yapalım kaderde varsa oluyor olur ins inaniyorum
Arkadaşların tum yazdıği mesajlarda cok doğru hizlica bir baktimda sonra ayrintili okuyacağım.