- Konu Sahibi akideciknane
- #74.561
Merhabalar , son yazışmaları okuduğum kadarıyla Erbil bey ile ilgili bazı olumsuz yorumlar var . Ben de 5. Deneme için Erbil bey e gitim , ondan önce bahçeci Umut a gitmiştim . Evet tarzı biraz değişik , kaba konuşmaları var ama onun yanında kendine güvenmesi ve olumlu konuşması güzel bence , bunun. neresi kötü . Ben ilk görüşmemde acaba donasyon mu yaptırsam dediğimde bana baya kızdı kendisi ki daha önce görüştüğüm birçok merkezdeki doktor 3-4 ay sonra donasyona dönülebileceğini söylemişti. Erbil bey tam tersi donasyonu şuan düşünmenin çok mantıksız olduğunu , illaki beni çocuk sahibi yapacağını söyledi . Olur ya da olmaz ama böyle düşünmesi bile bana çok iyi geldi . Yaşımdan dolayı (40 yaşındayım ) ve düşük amh değerimden dolayı ( bir sene önce 0.15 idi) bana zor vaka olarak bakmadı . Hatta amh ile ilgilenmediğini söyledi .. böyle bakan doktorlara da kızıyoruz dimi , başlarından atıyorlar diye .. bence kendine güvenmesi ve çok zor durumumuzun olduğunu hissettirmemesi çok önemli .
Kürtaj da sorun yaşayan arkadaşa gelince maalesef kürtaj sonrası böyle durumlar başa geliyor . Ben de Ataşehir memorial da kasım ayında kürtaj olmustım , kürtaj sonrası 2 ay regl olamayınca HGS çektirmiştim , yapışıklık, sol tüpde tıkanıklık ve polipler görülmüştü , laparoskobi ve histeresjobi ameliyatı geçirdim Şubat ayında . Yine çok yakın bir arkadaşım Cem fıcıcı da kürtaj oldu aynı sorunlar onda da oldu hatta o üst üste iki ameliyat geçirdi , ilkinde tam düzeltilemediği için. Yani kürtaj sonrası bu tarz sorunlar maalesef basa gelebiliyor , kısmet. Erbil bey de tedavi görecek ya da görmekte olan arkadaşlar moralini bozmasın lütfen bu yorumları okuyup . Bence ne yaptığını bilen , değişik bir doktor kendisi , kaba konuşmaları benim de hoşuma gitmiyor ama yapacak birsey yok , duymamak lazım .
Kürtaj da sorun yaşayan arkadaşa gelince maalesef kürtaj sonrası böyle durumlar başa geliyor . Ben de Ataşehir memorial da kasım ayında kürtaj olmustım , kürtaj sonrası 2 ay regl olamayınca HGS çektirmiştim , yapışıklık, sol tüpde tıkanıklık ve polipler görülmüştü , laparoskobi ve histeresjobi ameliyatı geçirdim Şubat ayında . Yine çok yakın bir arkadaşım Cem fıcıcı da kürtaj oldu aynı sorunlar onda da oldu hatta o üst üste iki ameliyat geçirdi , ilkinde tam düzeltilemediği için. Yani kürtaj sonrası bu tarz sorunlar maalesef basa gelebiliyor , kısmet. Erbil bey de tedavi görecek ya da görmekte olan arkadaşlar moralini bozmasın lütfen bu yorumları okuyup . Bence ne yaptığını bilen , değişik bir doktor kendisi , kaba konuşmaları benim de hoşuma gitmiyor ama yapacak birsey yok , duymamak lazım .