- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
- #74.861
Bir de şunu eklemek istiyorum. Tedavi gördüğümde ağustos ayı idi.Kavunun içinde ki folat sebebi ile doğurganlığı arttırdığını öğrenip çok sık kavun tüketmiştim.Hahh haaa haa harika bir tesadüf , ben de kahve içmezsem aynen böyle oluyorum.Kaşımın gözümün yerine oturması için içmem şart
.
Takviyelerin özellikle bağışıklık sistemine faydalı olduğuna inanıyorum.Geçen kış grip olmadan geçirdim.Bu pek mümkün değil benim bünye için takviyesiz.En azından bir şeye yarıyor takviyeler. İnfertilite konusunda iyi çalışıyor mu , beklenen şeyi yapıyor mu bilemiyorum gerçekten.Hep bir umut alıp kullanıyoruz.
Hayvansal proteinler yerine kırmızı etin içerdiği doymuş yağ asitlerinden dolayı genelde bitkisel proteinler öneriyorlar diye biliyorum canım. Demek ki hayvansal kaynaklarla da çok güzel sonuçlar alınabiliyor. Bitkisel proteine de ağırlık versen süper olacak demek ki.
Yani ney ne kdr etki etti bilemiyorum elbette ama herşey birbirini tetiklemiş oldu zaar
.
. Hiç bir şey bilmesek daha kolay olurdu aslında ya bir çok şey neyse
.
.Kafamız biraz güzel olsa biraz rahat yapıda olsak zamanda akış halinde olsak herşey ama herşey güzel olacak öyle değil mi?