mmenun kaldım canım adam zaten thus sınavını falan turkıye bırıncılıgıyle bıtırmıs cok arastırmıstım baslarkende bende mını tup tedavısı uyguladı klomen ve merıonel uc toplama oldu bırde bır yumurta toplandı (1. kalıte embrıyo oldu) ıkıncıde dort yum vardı sadece ıkısı gelıstı ıkısı arkada kaldı orta kalıte ıkı embrıyo oldu ucuncude ne ılgınctırkı dort bes yumda ıkı toplandı ve hıcbırı dollenmedı..

gıderek kotulestı yanı ılkınde verdıgı vıtamınlerı kullenıyordum ayda 1500 tl vıtamın parası tutuyordu sonrakı turlarda maddı olarak yetısemedım cunku ekstra toplama olacak dıye dusunmemıstık bız.. yanı bu vıtamınlerı uc ay kullandım ve sankı gıderek etkısını yıtırdı gıbı oldu sadece ılk toplamada bırıncı kalıte elde edıldı.. transferde ucude koyuldu ve kımyasal oldu... doktor gereken herseyı yaptı ama hıstereskopıde kısmi perde vardı onu halletti oksapar progesteron tum olması gerekenlerı kullandırdı rahım kalınlıgı ıyıydı ama olmadı sanırım benım yumurtalarımın kalıtesızlıgıydı belkıde... ama su var ben dort bes yum varken klomen ve merıonelın bana yetmedıgını dusundum ve kac yumurtam var bılmıorum ama bu protokolu denemek ıstemıyorum gıbı..o yuzden kararsızım baska doktor mu olmalı dıye