Cok tesekkur ederim güzel paylaşımınız için, aslında dediğiniz gibi kaliteli yumurtayı bulabilmek burdan geçiyor hersey, doktor bana direkt dedi bu yasta olmamasinin en büyük nedeni yumurta dir diye, hatta o nedenle donasyon önerdi ama ben halen yapabilecegim birsey varsa diye sizlere danışmak istedim ki, iyi ki hepimiz burda deneyimlerimizi paylaşabiliyoruz birbirimizin halinden anlayabiliyoruz üç aşağı beş yukarı benzer şeyleri yaşadığımız için belki bana bir daha deneme diyen doktordan bile daha yol gösterici oluyor dedikleriniz, son donmus transferimi yaptırdıktan sonra son bir kez daha denemeye karar verirsem bu dediğiniz sogan kuru aslan pencesi çayını mutlaka uygulayacağım, diğer mesajlarınızda da okudum detaylarını, gercekten ise yaramış ve ne güzel doğal hamileliğiniz olmuş inşallah tekrar olacak yürekten inanıyorum, ben de geçmişte sogan kuru yaptım ama 1 kez 10 gün uyguladim sadece, cayi da kullandim ama düzenli degildi, istikrarlı en az 3 ay kesintisiz denemem lazım sanırım, yanında takviye olarak da maxijuno ve omepaq10 ve ari sutu düşünüyorum sanırım son denememden önce son yapabileceklerim bunlar, size de bol şanslar diliyorum tez zamanda güzel haberlerinizi duymak umuduyla, ve bu yolda yürüyen emek veren hayatını buna göre yonlendiren çabalayan herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah tekrar cok teşekkürler