• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 40 yaşindayim hamile kalmak istiyorum.40 yas ustu dogum yapmis anneler tecrubelerinizi bekliyorum..dawn sendromu vs baska komplkasyon...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fevziyegulsumsultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
611
376
103
45
40 yaşindayim hamile kalmak istiyorum.40 yas ustu dogum yapmis anneler tecrubelerinizi bekliyorum..dawn sendromu vs baska komplkasyon...tum tecrubwleriniz bekliyorum

41 yaşında kuzenim doğum yaptı. Hem de kan uyuşmazlığı ve düşük tehlikesi vardı. Sağlıklı bir çocuk 2 yaşını doldurmak üzere. Her şey guzeldi. Normal doğum denemedi bile epidural oldu. 🤗

41 yaşında kuzenim doğum yaptı. Hem de kan uyuşmazlığı ve düşük tehlikesi vardı. Sağlıklı bir çocuk 2 yaşını doldurmak üzere. Her şey guzeldi. Normal doğum denemedi bile epidural oldu. 🤗
Maşallah Allah bagislasin...dogal yollarla mi hamile kaldi tüp bebek mi? Hamile iken de şeker tansiyon gibi sikıntı ysadi mi? Şimdiden tesekkurler cevabiniz icin

Maşallah Allah bagislasin...dogal yollarla mi hamile kaldi tüp bebek mi? Hamile iken de şeker tansiyon gibi sikıntı ysadi mi? Şimdiden tesekkurler cevabiniz icin
Doğal yolla hamile kaldı. Bi sıkıntı olmadı çok şükür. Üstelik kendisi görme engelliydi. 🤗

Back
X