Merhaba ...
Size 41 yaşında yaşadığım gebelik sürecimden bahsetmek istedim biraz süprizli biraz zor biraz duygusal bir süreç....
Suan 4 yaşında bir oğlum var kendisi 37 yasımda dunyaya geldi Allah nazardan saklasın ama biraz hareketli :)) pek oturmayı sevmez :))
Tam onu büyütük biraz rahatlıcaz derken süprizzzz yeniden gebe oldugumu öğrendim ve ne yalan söylim dünyam başıma yıkıldı ünkü hiç beklemediğim bir durumdu tabii bu yaşta gebelik olunca ister istemez çevremizin espirilerinede konu olduk :) sıkıntı yok bu beklediğimiz bir şeydi eşim ve bende kendimiz iin benzer espirileri evde yaptık:)) İlk üç ay diğer gebeliğime göre son derece yorucu geçti bulantılar koku hassaiyeti uyku halleri vs bunlar olunca cevremizdekiler bebgin bu sefer kız olacagı konusunda bizi baya bi havaya soktu çünkü eşim kız bebek çok istiyordu ve isim bile bulduk yani ciddi ciddi kabullendik sonra bi kontrolde bebeğin cinsiyetini öğrendik ERKEK :) hiç sıkıntı değil zaten bi oğlum var sağlıkla gelsin diye düşündük dokorumuz fetal dna yaptırmamız için bilgi verdi kabul ettik çünkü 40 yas ustu gebelikler kromozom rahartsızlıkları için riskli grupmuş ikili test sonucum temiz ama fetal dna sunucu 47xxy sendromu

yıkıldık ....
günlerce arastırdık farklı doktolara sorduk tahmin edersiiniz k bu süreçte ilgilenmem gereken bir evladım daha var nefes alamakta zorlandıgım gunler oldu....
Ve o an oğlum geldi gözümün önüne onu da bana gönderen yaradan bunuda şimdi bu nankörlük ne diye düşündüm sonucu kabullendik ve devam etttik ama dokorum başka anomilerinde olabileceğini ve amniyosentez yaptıramızı istedi ...Şimdi yarın amniyosentez yapılacak aslına ne düşüneceğimi bilmiyorum korkmuyorum ve sadece yaradana sığınıyorum iimde ufakta olsa bir umut var belki sonuclar yanlıstır:)
Eğer bu konuya denk gelirde okursanız lütfen bizim için dua edin
Sonuç 40 yaş üstü anne olmak her turlu zor ama güzel......