- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- 23
- Konu Sahibi deusarebeld
-
Canım aynı boydayız bende 170 fakat 53 kiloyum. Bana 400 cc çok normal geldi açıkçası resimlerde. Ama çok çirkin olacak gibi anlattı. Bana kalsa ben 450 tak diyecektim 400 e bile bunları diyince demedmCanım boy ve kilo kaç bende pazartesi amelyat olucam banada 400cc takılacak benimde hiç meme dokum yok boyum 170 kilom 60
Canım yani sana 400 cc takıldımıCanım aynı boydayız bende 170 fakat 53 kiloyum. Bana 400 cc çok normal geldi açıkçası resimlerde. Ama çok çirkin olacak gibi anlattı. Bana kalsa ben 450 tak diyecektim 400 e bile bunları diyince demedm
Hayır daha takılmadı kaç taksak diye konuştuk sadeceCanım yani sana 400 cc takıldımı
Hiç meme dokun yoksa , gögüs kafesin genişse çok buyuk biprotez degil. Mesela arkadasımın b cuptı d cup oldu. Ve cok guzel duruyolar.Kızlar bugün görüşmem vardı. Benim meme dokum hiç yok nerdeyse. Doktoruma 400cc istedigimi söyledim. Dilersem yapabilcegini fakat 400 cc nin çok büyük ve güzel olmayacağını söyledi.90 beden falan olur dedi. Fakat ben 450 cc gördüm o bile normaldi bence abartısız bi büyüklüktü. Gerçekten 400 cc çok mu büyük ya?? Çok abarttı çünkü
Göğüs kafesim dar canım amaHiç meme dokun yoksa , gögüs kafesin genişse çok buyuk biprotez degil. Mesela arkadasımın b cuptı d cup oldu. Ve cok guzel duruyolar.
Benım yumudaklar ama ole vıcık vıcık bı yumusaklık değil . Hala dik ve dolgunlar izlerim cok sılık. Bnm dısımda kımse anlamıyo.Senin konunu okudum izlerin ne durumda 5 sene önce olmuşsun? Normal meme gibi yumuşaklar mı artıkasminreina
Görebilir miyim sakıncası yoksa? Gerçi yeni fotonuz yoktur heraldeBenım yumudaklar ama ole vıcık vıcık bı yumusaklık değil . Hala dik ve dolgunlar izlerim cok sılık. Bnm dısımda kımse anlamıyo.
Teşekkürler. İz silik demiştiniz 2013 teki fotoda bile İz bulamadım ben. Gayet doğal olmuş. Darısı başımaSon zamanlarda yok. Ilk halleri var ve 3 seneye kadar olan resımler2
Rica ederim. Amin inşallahTeşekkürler. İz silik demiştiniz 2013 teki fotoda bile İz bulamadım ben. Gayet doğal olmuş. Darısı başıma
Bana da 425 takıldı :) bugün 3.günüm ağrıdan duramıyorum o ayrı tabicanım bana 400 cc takıldı hiç öyle aşırı büyük değil kesinlikle :) doktor küçük seviyo demek ki
canım doktorun kimdi senin. bi de kas gevşetici sürmek çok iyi geliyo doktoruna sorup sür istersen ben bebek gibi oluyordum onunla :) doktora sormadan sürmeye korkmuştum ama. ağrı kesiciden daha etkiliBana da 425 takıldı :) bugün 3.günüm ağrıdan duramıyorum o ayrı tabi
Canım beni izlemeye alırmısın fotoraflarını görebilirmiyimRica ederim. Amin inşallah
Ferruh bingül canım. Kas gevşeticiyi hap olarak verdi canım gece yatarken at dedi öyle yapıyorum bendecanım doktorun kimdi senin. bi de kas gevşetici sürmek çok iyi geliyo doktoruna sorup sür istersen ben bebek gibi oluyordum onunla :) doktora sormadan sürmeye korkmuştum ama. ağrı kesiciden daha etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?