400 cc

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
23
Kızlar bugün görüşmem vardı. Benim meme dokum hiç yok nerdeyse. Doktoruma 400cc istedigimi söyledim. Dilersem yapabilcegini fakat 400 cc nin çok büyük ve güzel olmayacağını söyledi.90 beden falan olur dedi. Fakat ben 450 cc gördüm o bile normaldi bence abartısız bi büyüklüktü. Gerçekten 400 cc çok mu büyük ya?? Çok abarttı çünkü

Canım boy ve kilo kaç bende pazartesi amelyat olucam banada 400cc takılacak benimde hiç meme dokum yok boyum 170 kilom 60

Canım boy ve kilo kaç bende pazartesi amelyat olucam banada 400cc takılacak benimde hiç meme dokum yok boyum 170 kilom 60
Canım aynı boydayız bende 170 fakat 53 kiloyum. Bana 400 cc çok normal geldi açıkçası resimlerde. Ama çok çirkin olacak gibi anlattı. Bana kalsa ben 450 tak diyecektim 400 e bile bunları diyince demedm

Hiç meme dokun yoksa , gögüs kafesin genişse çok buyuk biprotez degil. Mesela arkadasımın b cuptı d cup oldu. Ve cok guzel duruyolar.

Canım , ben seninkilerin çok güzel olacağına eminim . Çünkü, memelerin koltukaltına doğru değil, yani göğüs kafesin düz. Bu yüzden büyük cc harika durur ve asla yanlardan taşmaz .

Bana da 425 takıldı :) bugün 3.günüm ağrıdan duramıyorum o ayrı tabi
canım doktorun kimdi senin. bi de kas gevşetici sürmek çok iyi geliyo doktoruna sorup sür istersen ben bebek gibi oluyordum onunla :) doktora sormadan sürmeye korkmuştum ama. ağrı kesiciden daha etkili

canım doktorun kimdi senin. bi de kas gevşetici sürmek çok iyi geliyo doktoruna sorup sür istersen ben bebek gibi oluyordum onunla :) doktora sormadan sürmeye korkmuştum ama. ağrı kesiciden daha etkili
Ferruh bingül canım. Kas gevşeticiyi hap olarak verdi canım gece yatarken at dedi öyle yapıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…