4000 kese görünmedi

Beta 4000 olup kese göremeyen var mı doktor alttan muayene etti şu şekli gördü emin olamadıEki Görüntüle 3585487

Merhaba, benim 5 hafta 1 günde beta değerim 4.700dü ve abdominal ultrasonda kese aşağıdaki gibi göründü. Başka bir hastanede 1 gün sonra yapılan ultrasonda da ikinci görseldeki gibi göründü. Ben sizde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum cihazın kalitesinden bile gözükmemiş olabilir. Vajinal ultrasonda da gayet iyi gözüküyor bence. Güzel haberler alırsınız umarım.

Eklentiler

• 78DD688F-7FEF-4986-B792-834F8DF80884.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2281.webp
    27 KB · Görüntüleme: 37
Bebeğinizi ne zaman gördünüz kalp atışını ne zaman duydunuz

Bebeğinizi ne zaman gördünüz kalp atışını ne zaman duydunuz

Bebeği 5 hafta 6 günde aşağıdaki görseldeki gibi gördüm idrara sıkışık bir şekilde ikinci denemede görebildik. Kalp atışını doktor gördüğünü söyledi ama dinletmek istemedi zayıf bir ses olacağı için. 7 hafta 6 günde kalp atışını duyduk o da ikinci görselde.

Sizin bebeğiniz bana kalırsa şuan bile görünmüş. Ultrason görüntüsüne dikkatli bakarsanız kesenin üst tarafında yolk saca benzeyen bir yuvarlak ve altında düz çizgi gibi görünen bir şey göreceksiniz. Bebek ve yolk sacı diye düşündüm ben.

Eklentiler

• IMG_4B9395FE-FE17-467E-8148-D848582E5EBD.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_2460.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 42
Ben gittiğimde 5+5ti haftaya 6+6 olacak gittiğimde. Ben yolk sacı göremedim rica etsem çizip gösterir misiniz

Ben gittiğimde 5+5ti haftaya 6+6 olacak gittiğimde. Ben yolk sacı göremedim rica etsem çizip gösterir misiniz
Kırpmak zorunda kaldığım için net olmadı ama kırmızıyla işaretli olan sizin keseniz yeşil oklarla gösterdiğim bölgede yolk sac ve embriyo. Keseniz oval olabilir benimki de oval gibi gözüküyordu.

Geç döllenme olmuş olabilir sizin durumunuzda. Kontrolünüze mutlaka idrara sıkışık gidin.

Eklentiler

• IMG_4386.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 41
Sağ üst kısım o zaman yolk sac bende öyle düşünmüştüm teşekkür ederim

Beta 4000 olup kese göremeyen var mı doktor alttan muayene etti şu şekli gördü emi

Bebeği göremedi keseyi de vajinal muayenede gördü emin değilim dedi kesenin sınırları daha belirgin olurdu dedi sonra kan değerimi görünce haftaya karından görelim dedi
Himm anladım canım ama belirgin duruyor kese sen in regl tarihin ne peki bende haftaya Perşembe gidicem daha hiç gitmedim sırf gözüksün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…