Arkadaşlar sevgilimin eski sevgilisi yapıştı resmen bize
messenger dan engelli ve silindi, ********tan engelli, sevgilim telefon numarasını değiştirdi
en son yine 8 ay sonra bir mail attı, sevgilime sitem etmiş yine beni aramıyor sormuyorsun diye
sevgilimde "hayatımda özel birisi var görüşmeyelim" yazdı
kızda "sanki çok ciddi bir beraberlik , ben seni unutamıyorum" felan yazmış başka bir mail hesabı alıp yazmış
bende bunu görünce -1 senedir hiçbirşeyde aktif birşey yapmıyordum-, sinirle bir mail döşedim kıza, içinde hiç hakaret , küfür olmadan dünyanın en aşağılayıcı mailini yazdım sevgilimde destekledi beni, maili yazdım diye sevindi hatta, normalde benim kıza sakince "böyle yapmanızı uygun bulmuyorum " tarzında birşey yazacağımı sandı, bende aksine hem dalga geçen hemde yerin dibine batıracak bir mail yazdım, ama artık bir senede boğazıma kadar gelmişti
ama şimdi yine yazacak o "kız", bıktım artık ne yapmalıyız daha ne yapılabilir? sevgilime de birşey diyemiyorum artık onunda tepkisi belli
yani kız ölse içim soğur yemin ediyorum o derece sinirliyim, sevgilimin eski bir ilişkisini kanka ayağına yatarak bozmuş sevgilim obnun gerçek yüzünü sonradan anlamış, sonrasındada ben girdim hayatına
öyle kötu beddualarım var ki o kıza, o kız yüzünden sağlık sorunu yaşıyorum şu an