40'ından sonra üniversite okunur mu diyenler için örnek

mesafeli

Niyetin ne?
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
2.509
3.293
Merhaba,

Bu sabah üniversiteyi kazandığımı öğrendim. Hiç çalışmadım hatta sınav sabahı gitmesem mi diye düşündüm. Ama o kadar başvuru ücreti yatırdım ziyan olmasın dedim, ne motivasyon ama.:) Zeki değilim, Türkçe ile puan toplamış olmalıyım. Çünkü kendimi bildim bileli okurum. Aslında çok okuyabilen biri de değilim, gerçekten okuma sevdalılarını bildiğim için.

Bunları neden yazıyorum. Eğer olur mu diye düşünüp de cesaret edemeyenler varsa, olabilceğini söylemek istedim. Tabii sevicim yerini hemen kayıt parasını nasıl denkleştireceğim telaşına bıraktı. Bu konuda okuyanlardan dualarını rica ediyorum.

Son düzenleme:
Calismiyor musunuz? Sizi tebrik ederim. Boyle azimli insanlar gormek bir harika. Benim annem de 50 yasinda ilkokul diplomasını aldi.. Kendin icin bir seyler yapmak cok guzel..
Hayır canım ben erken emekli olanlardanım. Çalşmıyorum. Zaten bilgisayar üzerine bir eğitim almıştım daha önce, şimdi inşallah bu yoldan yürüyebilirsem bilgisayar mühendisliğine kadar gidip, belki kendi ofisimi açabilirim. Ben de herşey finans kısmında takılı kalıyor. Yoksa benim önüme ders materyallerini koy beni bırak, sabahlara kadar çalışrım :)

Hayır canım ben erken emekli olanlardanım. Çalşmıyorum. Zaten bilgisayar üzerine bir eğitim almıştım daha önce, şimdi inşallah bu yoldan yürüyebilirsem bilgisayar mühendisliğine kadar gidip, belki kendi ofisimi açabilirim. Ben de herşey finans kısmında takılı kalıyor. Yoksa benim önüme ders materyallerini koy beni bırak, sabahlara kadar çalışrım :)

Insallah maddi acidan da önünüz acilir.

Allah yardimcin olsun bende 34 yasindayim bende seneye girmeyi dusunup bu yastan sonra zor diyordum iyi ornek oldun
Hayatım zor olan insanın kendini disipline sokabilmesi. İyi bir zamanlama ile üstesinden gelinir diye düşünüyorum. Ben bu sene olmasına özellikle sevindim zira sınav sistemi değişebilir ve eğer sınav kalkarsa devreye torpil girme ihtimali artar. Sen de erteleme derim, inşallah seneye olur :)

Calismiyor musunuz? Sizi tebrik ederim. Boyle azimli insanlar gormek bir harika. Benim annem de 50 yasinda ilkokul diplomasını aldi.. Kendin icin bir seyler yapmak cok guzel..
Annenizi de tebrik etmek isterim. Benim komşumda 80 yaşında Kur'an öğrendi. Bize kendimizi küçük görmemiz pompalanıyor sanki, hani kompleks oluşturmaya çalışıyorlar . Sanki başarı sadece bir kesimin hakkıymış gibi. Oysa zihnini çalıştırmak isteyip, boş işlerden uzak durabilenler aslında neler yapabilir ama tembellik yakamızı bırakmıyor. :) Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Merhaba,

Bu sabah önlisans uzaktan eğitim bilgisayar proğramcılığını kazandığımı öğrendim. Evet kırkımı geçtim. Hiç çalışmadım hatta sınav sabahı gitmesem mi diye düşündüm. Ama o kadar başvuru ücreti yatırdım ziyan olmasın dedim, ne motivasyon ama.:) Zeki değilim, Türkçe ile puan toplamış olmalıyım. Çünkü kendimi bildim bileli okurum. Aslında çok okuyabilen biri de değilim, gerçekten okuma sevdalılarını bildiğim için.

Bunları neden yazıyorum. Eğer olur mu diye düşünüp de cesaret edemeyenler varsa, olabilceğini söylemek istedim. Tabii sevicim yerini hemen kayıt parasını nasıl denkleştireceğim telaşına bıraktı. Bu konuda okuyanlardan dualarını rica ediyorum.
:KK9: :KK9: :KK9:
Ben de 30 umdan sonra psikoloji okusam mı diye düşünüyorum. Belki 2. yada 3. bölümü okuyan birileri çıkar da nasıl başardıklarını anlatır moral olur.

• Beğen
Reactions: ZAT
Annenizi de tebrik etmek isterim. Benim komşumda 80 yaşında Kur'an öğrendi. Bize kendimizi küçük görmemiz pompalanıyor sanki, hani kompleks oluşturmaya çalışıyorlar . Sanki başarı sadece bir kesimin hakkıymış gibi. Oysa zihnini çalıştırmak isteyip, boş işlerden uzak durabilenler aslında neler yapabilir ama tembellik yakamızı bırakmıyor. :) Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Tesekkur ederim. Evet ne yapacak bu yastan sonra diyenler oldu. Hepsine de dedim ki "peki bos durarak ne yapacak? Annem mutlu oldugu seyi yapiyor bu yetmez mi?" Diye. Sonra susuyorlar :-)

:KK9: :KK9: :KK9:
Ben de 30 umdan sonra psikoloji okusam mı diye düşünüyorum. Belki 2. yada 3. bölümü okuyan birileri çıkar da nasıl başardıklarını anlatır moral olur.
Benim bu üçüncü olacak. Gönlünde ne vardı dersen benim de psikoloji aslında ama uzaktan eğitimi henüz açılmadı. Örgün eğitime devam etmek zaman ve para demek. Tabii birde LYS ile girmen gerektiği için çalışmalısın ben YGS ile halledebildiğim için şanslıym. Başarı için canım sabah 04:30'da kalkıp her gün iki saat çalışmak gerekli. Evet benim bundan sonra kendimde yerleştirmeye çalışacağım alışkanlık bu olacak. Yalnız akşam değil sabah erken saat çalışması olacak, bence.

Yaa aman ortadan kaybolma. Sana ihtiyacım olabilir. Hep bulunduğumuz ortamlarda doktorlardan neyim var diye yardım isteyecek değiliz ya, biraz da programcılara bu program neden çalışmıyor diye sorup, sıkıntı verelim ama değil mi? :)

ayneeeen wuhuuuu :)) sizi tebrik ediyorum en icten :))

Benim bu üçüncü olacak. Gönlünde ne vardı dersen benim de psikoloji aslında ama uzaktan eğitimi henüz açılmadı. Örgün eğitime devam etmek zaman ve para demek. Tabii birde LYS ile girmen gerektiği için çalışmalısın ben YGS ile halledebildiğim için şanslıym. Başarı için canım sabah 04:30'da kalkıp her gün iki saat çalışmak gerekli. Evet benim bundan sonra kendimde yerleştirmeye çalışacağım alışkanlık bu olacak. Yalnız akşam değil sabah erken saat çalışması olacak, bence.
Ben psikoloji alanında çalışmakta istiyorum açıkçası bu yaştan sonra nasıl olur bilemiyorum bebeğim çok küçük biraz büyüsün olmazsa bende uzaktan eğitim bölümlerini araştırayım.
Tebrikler tekrardan. :KK9:

Tesekkur ederim. Evet ne yapacak bu yastan sonra diyenler oldu. Hepsine de dedim ki "peki bos durarak ne yapacak? Annem mutlu oldugu seyi yapiyor bu yetmez mi?" Diye. Sonra susuyorlar :-)

böle söyleyenler dost olamz yahu yada hayatlarındaki insanların kendileri için bişi yapmasını istemiyorlar ne gerek var başkaları için yaşasın.

böle söyleyenler dost olamz yahu yada hayatlarındaki insanların kendileri için bişi yapmasını istemiyorlar ne gerek var başkaları için yaşasın.

Boyle soyleyenler hayatlarindan el etek cekmis bezmis insanlar. Bi baltaya sap olamamis insanlar. Zorlarina gidiyor demekki baskalarinin basarisi..

X