• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

41-42 YAŞ FSH YÜKSEK YUMURTASI AZ PGT YAPTİRACAK TUP BEBEK YAPTİRAN HANİMLARDAN TECRUBE YORUMU DESTEK BEKLİYORUM

bu arada ben de Şişli memorildeyim ama dediğim gibi yumırta gördükleri halde fsh yüksek diye başlamadılar şimdi onu da görmüyorlar artık ben de umudumu kaybettim gibi
Fsh i dusururler bende dusuruldu, ilacla bir ay dogum kontrol kullandim baskilandi sonra basladim ama herkesin sureci de farkli. Her ne olursa olsun vazgecmeyin, bazilari vazgectigi icin oluyor bazilari vazgecmedigi icin kazaniyor umutsuzluk yok dogal yolla bir anda olur doktorlar hastaneler geride kalir ben de zor durumda oldugum halde buna inaniyorum ferah olun

Ben de vaktinde burada çok baktım, fsh e2 vs tüm değerlerim çok iyi amh 0.8, ancak ben de transfer edecek yumurta bulamadım kaliteli yumurtayı bulqmadık, doktorum 40 42 yaşlarda imkansız değil ama düşük ihtinal demişti, ben 39da pes ettim ve bıraktım
İlk evlendiğimde çocuğum olmuyordu servise binen bi abla vardı Yeni olmuştu çocuğu.diger memur abla sakın üzülme bak 45 yaşlarında yeni oldu çocuğu tüp bebekle dedi.11 sene sonra o ablayı gördüm oğluma yatak alırken.onun da oğlu kocaman olmuş yanlarında bir çocuk daha vardı 4 yaşlarında abla bu ponçik kim dedim o da oğlum ikinci oldu dedi.hesap yaptım kadın 50 lerde ve ikinci çocuğu olmuş kadında genc duruyor Allah için ben şimdiden çöktüm.
İkinci örneğimde iş arkadaşım 47 48 yaşlarında ilk oğlu tüp bebek.ikinciyide yine 50 li yaşlarda doğurdu.supriz yumurta diyor ne kadar doğru bilmiyorum ama emekli olacak kadın ve kızı daha 2 yaşına girmedi.41 yaşındayım bugun randevu aldım tüp Bebek merkezi ne bakalım.adetim sadece bir gün sürüyor

İlk evlendiğimde çocuğum olmuyordu servise binen bi abla vardı Yeni olmuştu çocuğu.diger memur abla sakın üzülme bak 45 yaşlarında yeni oldu çocuğu tüp bebekle dedi.11 sene sonra o ablayı gördüm oğluma yatak alırken.onun da oğlu kocaman olmuş yanlarında bir çocuk daha vardı 4 yaşlarında abla bu ponçik kim dedim o da oğlum ikinci oldu dedi.hesap yaptım kadın 50 lerde ve ikinci çocuğu olmuş kadında genc duruyor Allah için ben şimdiden çöktüm.
İkinci örneğimde iş arkadaşım 47 48 yaşlarında ilk oğlu tüp bebek.ikinciyide yine 50 li yaşlarda doğurdu.supriz yumurta diyor ne kadar doğru bilmiyorum ama emekli olacak kadın ve kızı daha 2 yaşına girmedi.41 yaşındayım bugun randevu aldım tüp Bebek merkezi ne bakalım.adetim sadece bir gün sürüyo

İkinci örneğimde iş arkadaşım 47 48 yaşlarında ilk oğlu tüp bebek.ikinciyide yine 50 li yaşlarda doğurdu.supriz yumurta diyor ne kadar doğru bilmiyorum ama emekli olacak kadın ve kızı daha 2 yaşına girmedi.41 yaşındayım bugun randevu aldım tüp Bebek merkezi ne bakalım.adetim sadece bir gün sürüyor
Daha once de yazmistim bu yaslari okuyunca asiri mutlu oluyorum benim tum motivasyonum ayni durumda yasta surecte olan kadinlarin guzel haberleri. Bikmadan devam etmek lazim Allah bizimle ne diyelim bende tup bebekle tedavi bir sekilde olur ya derken bir yumurta arar oldum
Hormonlarin adina degerine takilir oldum asiri uzulurken bir yandan ayakta durup bunlari incelemek cok zor. Biliyorum biraktigin anda da gelebilir ama zamana da birakacak yasimiz yok ikisinin arasinda kalmis durumda kadinlariz Allah bize yardim etsin ne diyeyim.ben de yarin doktora gidecegim suredimin devaminda yumurta ariyoruz buyutmeye deger.

Gec gordum ozur dilerim,Evet dogru ama beni pgt ye yonelten sey iki kere dogal gebe kaldim subat ve agustos aylarinda 5er ay arayla ve ikisi de dusuk oldu 6.haftada ama bu son donemde transfere ulasirsam blast olursa denemeliyim pgt heyecanina gerek yok diye dusunuyorum fikirler degisiyor.
Ne demek sorun değil, umarım güzel gelişmeleriniz vardır. Evet siz de durum bi tık daha iyi olcak şekilde farklıymış. Ben daha hiç o aşamalara gelmediğim için bana tutunursa o kesin doğarmış gibi geliyor. Ve benden her yumurta toplama da 1 yumurta elde ediliyo o yüzden yıldıkim pgt hiç düşünmedim:(

Bende 37 yaşındayım. Amh 0,65 Fsh 17 öncesinde iki düşüğüm var . Geçen ay başladım tedaviye . Vitamin ve Cylo verdi doktor . Ultrasonda 3 yumurta göründü adetimin bittiği gündü . Bilmiyorum bazen çok umutsuzum

Ne demek sorun değil, umarım güzel gelişmeleriniz vardır. Evet siz de durum bi tık daha iyi olcak şekilde farklıymış. Ben daha hiç o aşamalara gelmediğim için bana tutunursa o kesin doğarmış gibi geliyor. Ve benden her yumurta toplama da 1 yumurta elde ediliyo o yüzden yıldıkim pgt hiç düşünmedim:(
Suan bende tek yumurtaya muhtacim. Pgt den bende uzaklastim buradan da aldigim fikirlerle,saglikli ise kalir pgt beklemek cok daha buyuk eziyet olacak umarim o asamalara gelecegiz. Ben yarin doktora gidiyorum kac yumurta var gorecegiz insallah yani yumurta gorecegiz:))

Suan bende tek yumurtaya muhtacim. Pgt den bende uzaklastim buradan da aldigim fikirlerle,saglikli ise kalir pgt beklemek cok daha buyuk eziyet olacak umarim o asamalara gelecegiz. Ben yarin doktora gidiyorum kac yumurta var gorecegiz insallah yani yumurta gorecegiz:))
Yani bence de doğru bir karar gibi gözüküyor zate herşey aşırıı masraflı bir süreç pgt testi de 300-400 dolar diye duymuştum. Diyorum ya seçim yapma şansım olsa bu yola girmişken daha fazlasını da vermeye hepimiz gönüllüyüz bu net. Ama ben bir hocanın videosunu izlediğim de tam olarak öyle diyordu zaten pgt sorunluysa tutmaz hem zaman hem de para kaybı diye. Şimdi ne aşamadasınız yumurta toplamanız ne zaman?

Fsh i dusururler bende dusuruldu, ilacla bir ay dogum kontrol kullandim baskilandi sonra basladim ama herkesin sureci de farkli. Her ne olursa olsun vazgecmeyin, bazilari vazgectigi icin oluyor bazilari vazgecmedigi icin kazaniyor umutsuzluk yok dogal yolla bir anda olur doktorlar hastaneler geride kalir ben de zor durumda oldugum halde buna inaniyorum ferah olun

Merhaba, sürecimi yaşayan veya benzer durumda olan kadınlar varsa fikir almak için kendi tedavi sürecimi detaylı şekilde yazmak istiyorum.

Yaşım 42 olacak 1984 41yas ortalarindayim,Adetlerim düzenli (28 günde bir). Daha önce 2025 Şubat ve 2025 Ağustos’ta doğal yolla iki kez hamile kaldım ancak ikisi de düşükle sonuçlandı. Rahimle ilgili bir problem söylenmedi, doktorlar rahim duvarımın çok iyi olduğunu söylüyor. Sorunun daha çok yumurta kalitesiyle ilgili olabileceği düşünüldüğü için tüp bebek ve PGT (genetik test) sürecine girdik.

IVF sürecim:
• Aralık: 2 yumurta toplandı, 1’i olgundu, embriyo oluştu ama blast aşamasına gitmedi.
• Ocak: 2 yumurta toplandı, 1’i olgundu, embriyo oluştu ama blast olmadı.
• Şubat: Doktor yumurtalıkları dinlendirmek için 17 Şubat’ta Lucrin (baskılama iğnesi verdi.
Mart kontrolu gelince,
• Sonrasında ultrasonda kist benzeri bir yapı görüldü, 15 gün Estrofem kullandım.kistik yapi gordu kendiliginden kaybolacak olan basit bir yapi
• Kontrolde 1 adet folikül görüldü, E2 ve FSH bakıldık ve uygun diye Meriofert 300 başlandı.
• 2 gün iğne kullandım ama kontrolde folikül şekli oval ve düzensiz olduğu için doktor kaliteyi beğenmedi ve siklus iptal edildi.
• Doktorum “ileri yaşta bazen adet gününü beklemeden, rastgele bir zamanda çıkan yumurtayı yakalayıp o siklusta toplama yapabiliyoruz” dedi ve 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.
• Şu an aktif tedavi yok, sadece vitamin, beslenme ve kilo verme sürecindeyim. 10 Nisan’da tekrar kontrole gideceğim, eğer uygun bir folikül görülürse yeniden iğne başlanacak.

Hormon durumum:
• FSH geçmişte yüksek değerler gördü ama Lucrin sonrası çok düşmüş, yani baskılamaya cevap veriyorum.
• E2 değerlerim zaman zaman yükseliyor, yani yumurtalık tamamen bitmiş değil ama rezerv düşük deniyor.

Doktorumun söylediği genel tablo:
• Düşük over rezervi
• Her ay düzenli yumurta çıkmayabilir
• Ama çıkan ay yakalayıp toplama yapabiliriz
• Amaç çok yumurta değil, kaliteli yumurta bulmak
• Embriyo olursa PGT’ye gönderilecek

Benim durumumda olan, özellikle 40 yaş üstü olup:
• Düşük rezerv
• Az yumurta
• Embriyo olup blast olmayan
• PGT sürecine giden
• Lucrin + Estrofem + Meriofert gibi protokoller uygulanan

varsa, sizin süreçleriniz nasıl ilerledi, kaç denemede sağlıklı embriyoya ulaştınız, doktorlarınız “yumurta yakalama / random start” gibi bir yöntem uyguladı mı, paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba, sürecimi yaşayan veya benzer durumda olan kadınlar varsa fikir almak için kendi tedavi sürecimi detaylı şekilde yazmak istiyorum.

Yaşım 42 olacak 1984 41yas ortalarindayim,Adetlerim düzenli (28 günde bir). Daha önce 2025 Şubat ve 2025 Ağustos’ta doğal yolla iki kez hamile kaldım ancak ikisi de düşükle sonuçlandı. Rahimle ilgili bir problem söylenmedi, doktorlar rahim duvarımın çok iyi olduğunu söylüyor. Sorunun daha çok yumurta kalitesiyle ilgili olabileceği düşünüldüğü için tüp bebek ve PGT (genetik test) sürecine girdik.

IVF sürecim:
• Aralık: 2 yumurta toplandı, 1’i olgundu, embriyo oluştu ama blast aşamasına gitmedi.
• Ocak: 2 yumurta toplandı, 1’i olgundu, embriyo oluştu ama blast olmadı.
• Şubat: Doktor yumurtalıkları dinlendirmek için 17 Şubat’ta Lucrin (baskılama iğnesi verdi.
Mart kontrolu gelince,
• Sonrasında ultrasonda kist benzeri bir yapı görüldü, 15 gün Estrofem kullandım.kistik yapi gordu kendiliginden kaybolacak olan basit bir yapi
• Kontrolde 1 adet folikül görüldü, E2 ve FSH bakıldık ve uygun diye Meriofert 300 başlandı.
• 2 gün iğne kullandım ama kontrolde folikül şekli oval ve düzensiz olduğu için doktor kaliteyi beğenmedi ve siklus iptal edildi.
• Doktorum “ileri yaşta bazen adet gününü beklemeden, rastgele bir zamanda çıkan yumurtayı yakalayıp o siklusta toplama yapabiliyoruz” dedi ve 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı.
• Şu an aktif tedavi yok, sadece vitamin, beslenme ve kilo verme sürecindeyim. 10 Nisan’da tekrar kontrole gideceğim, eğer uygun bir folikül görülürse yeniden iğne başlanacak.

Hormon durumum:
• FSH geçmişte yüksek değerler gördü ama Lucrin sonrası çok düşmüş, yani baskılamaya cevap veriyorum.
• E2 değerlerim zaman zaman yükseliyor, yani yumurtalık tamamen bitmiş değil ama rezerv düşük deniyor.

Doktorumun söylediği genel tablo:
• Düşük over rezervi
• Her ay düzenli yumurta çıkmayabilir
• Ama çıkan ay yakalayıp toplama yapabiliriz
• Amaç çok yumurta değil, kaliteli yumurta bulmak
• Embriyo olursa PGT’ye gönderilecek

Benim durumumda olan, özellikle 40 yaş üstü olup:
• Düşük rezerv
• Az yumurta
• Embriyo olup blast olmayan
• PGT sürecine giden
• Lucrin + Estrofem + Meriofert gibi protokoller uygulanan

varsa, sizin süreçleriniz nasıl ilerledi, kaç denemede sağlıklı embriyoya ulaştınız, doktorlarınız “yumurta yakalama / random start” gibi bir yöntem uyguladı mı, paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba nasilsiniz, bende sizinkine yakin seyler yasadim. Ilk tup bebek denemm 2025 te oldu 2 tane 3. Gun emriyo transfer oldum tutmadi. Cok arastirdim yasimdan dolayi 41 yasim. Sonra karsima dr Mfk denk geldi ve onun es paketini kullandiktan sonra 2. Kez denedik 15 yumurtadan sadece 5. Gune 1 tanesi geldi pgt yapildi ve transfer oldum cok sukur hamileyim. ☺️ takviyeleri kullanmadan once AMH 0.87 kullandiktan sonra 1.14 olmustu. Yani onemli olan yumurta kalitesini artirmak en iyi hastaneyede gitsen kaliteli degilse olmuyor malesef. Tavsiyem bu doktoru bi arastir istersen Doc. Dr. Mehmet fatih karsli umarim hersey gonlunce olur.🌸

Deneyecegim bakacagim once onumdeki duzeni tuketeyim doktorumdan hastanemden suphe duymadan ilerliyorum ama bu is biraz da enerji isi degistirmek gerekiyor bazen bakmak lazim, ilgilenecegim:) guzel haberler yasit oldugum kadinlardan hep yaziyorum ki harika cok mutlu ediyor beni. Yumurta sayisina bakacagim bugun gorelim neler cikaxcak🙏

Merhaba , ben de sizler gibiyim yıllardır ben istedim eşim istemedi şimdi 45 yaşınageldim kızım kardeş yapmadınız diye bizi suçluyor , bir kaç tüp bebek merkezi ile görüştüm rahim filmi ve bazı tetkikler istediler, Kıbrıs’tan. Ama cesaret edemiyorum bakabilir miyim bu yaştan sonra kendime mi bakmalıyım bebeğe mi bilemiyorum duygusal olarak içimde hep bi uhde kalmış bi yanım çok istiyor, bi yanım asla diyor.. eşime de çok kırgınım hakkıma girdi hiç bir zaman helal etmeyecegim.. ben 34-35 de çok istedim hatta 40 ta bile istedim hatta evlat edinelim dedim ona bile yok dedi, şimdi kalkmış bana evlat edinelim bu sürece girmeyelim diyor.. nasıl kırgınım bir bilseniz..

Merhaba bende 82 doğumluyum ve denemeye devam ediyorum dr gittiğimde 1 folikul vardi aşılama yaptılar boş geçmeyelim diye
Daha sonra dr gittim hic yoktu. 1 sonraki ay 2 tane vardı hocam erken catliyorlar dedim ama seni dinlemeyen dr olunca ve hep doğal döngü doğal döngü diye sana bir ilaç bile vermezse 15 mm olan 2 yumurtam çatladı
Bir sonraki ay 1 yumurta ve çatladı
Baska dr gittim kist olmuş yasmin verdi ve redostim bir tane daha ilaç plyh gibi bir şeydi adi 3 yumurta oluştu ilaçlara başladım opu gunu 2 yumurta çıktı 1 i oluymus digeride olgunlaşmamış ama 1 gun sonra olgunlaştı ama gelişimi durdu
Şimdi yine başladım dr yine belli belirsiz bir yumurta var takip ediyoruz süreç beni cok yordu affedersiniz ota boka ağlıyorum
Ne yapacağımı şaşırdım bir önceki dr um Kıbrısa git yumurta donasyonu ile cocuk sahibi olursun dedi ama ben devam ediyorum rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın kolaylıkla saglikli uzun ömürlü nasip etsin

Merhaba bende 82 doğumluyum ve denemeye devam ediyorum dr gittiğimde 1 folikul vardi aşılama yaptılar boş geçmeyelim diye
Daha sonra dr gittim hic yoktu. 1 sonraki ay 2 tane vardı hocam erken catliyorlar dedim ama seni dinlemeyen dr olunca ve hep doğal döngü doğal döngü diye sana bir ilaç bile vermezse 15 mm olan 2 yumurtam çatladı
Bir sonraki ay 1 yumurta ve çatladı
Baska dr gittim kist olmuş yasmin verdi ve redostim bir tane daha ilaç plyh gibi bir şeydi adi 3 yumurta oluştu ilaçlara başladım opu gunu 2 yumurta çıktı 1 i oluymus digeride olgunlaşmamış ama 1 gun sonra olgunlaştı ama gelişimi durdu
Şimdi yine başladım dr yine belli belirsiz bir yumurta var takip ediyoruz süreç beni cok yordu affedersiniz ota boka ağlıyorum
Ne yapacağımı şaşırdım bir önceki dr um Kıbrısa git yumurta donasyonu ile cocuk sahibi olursun dedi ama ben devam ediyorum rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın kolaylıkla saglikli uzun ömürlü nasip etsin
Bunu bir doktor nasil onerebiliyor anlayamadim. Allah imkansizlarinizin onunu acsin bir an once insallah. Ne demek yahu Kibris a git donasyonla gebe kal. Baska bir kadinin yumurtasiyla gebe kalmayi oyle rahatca teklif etmesi cok cirkin cok cok cok. Bi kere bunu birakin bu doktoru yani bu onerilse bile yonetimi bu olamaz. Erken catlayan yumurtanin mutlaka bir onlemi vardir size tavsiyelerimi yaziyorum,kabul ederseniz.
1- dik olun gec yasta annelik oldukca fazla artik bakin burda bile kac kisiyiz.
2-doktorunuz her olmayisinda size ozel metodunu degistiriyor mu buna bakin, hicbir klinigin hastanenin doktorun agiz bukmesini bile cekmeyin oneri alin her doktorun bir ustu var cok sukur memleket kayniyor iyi doktordan bu onemli
3-takviyelerini alin bana doktorum sadece q10 verdi ben kendim arastirarak bir suru destek aliyorum d vitamini magnezyum inositol aldim bir donem tabi arastirmaniz lazim ben kendimden yaziyorum, nac kullaniyorum her gun arastirin mesela yan hizmet bunlar tedaviye ama en onemlisi bu takviyeler moral olarak iyi geliyor surece sanki siz de katki sagliyormussunuz gibi geliyor deneyin. Simdi birince tavsiyeme geri donun her ne olursa olsun dik olun. Biz rahmimiz neyi kapsiyor kimin adi bunu asla unutmayin. Guzel haberler beklerim,sevgiler

Yani bence de doğru bir karar gibi gözüküyor zate herşey aşırıı masraflı bir süreç pgt testi de 300-400 dolar diye duymuştum. Diyorum ya seçim yapma şansım olsa bu yola girmişken daha fazlasını da vermeye hepimiz gönüllüyüz bu net. Ama ben bir hocanın videosunu izlediğim de tam olarak öyle diyordu zaten pgt sorunluysa tutmaz hem zaman hem de para kaybı diye. Şimdi ne aşamadasınız yumurta toplamanız

@inancsade ben de zor bir dönemeçteyim doktorlar menopozun yakın olduğunu söylüyorlar amh en son ölçtürmedim ama baya düşüktü fsh Cyclo prognova ile 20-30 arası çıkıyor 9 aydır ve ben 3-4 tane tüp bebek merkeziyle görüştüm hepsi 20 nin altında başlanır tedaviniz doğru ilaca devam diyor , bu şekilde yumırta boş çıkar zaten diyip bekletiyorlar , sizde dolu yumurta çıktı mı peki, sizinle özelden konuşmak isterim detaylı siz de isterseniz
Tabi gorusebiliriz, bende olgun yumurta cikti benim surecimin ozeti su yas nedeniyle 5 ayda 4 yumurta cikarabildim 2ser tane 2 opu. Sorun da 5.gun gelisimleri durdu. Yani yumurta kalitesinde tikaniyorum olayim bu. Fsh da bugun 5.3 cikti yani baskilanmis durumda lucrin adinda tek dozluk bir igne olmustum subat ayinda. Onun etkisi ile dustugunu dusunuyoruz.

Merhaba , ben de sizler gibiyim yıllardır ben istedim eşim istemedi şimdi 45 yaşınageldim kızım kardeş yapmadınız diye bizi suçluyor , bir kaç tüp bebek merkezi ile görüştüm rahim filmi ve bazı tetkikler istediler, Kıbrıs’tan. Ama cesaret edemiyorum bakabilir miyim bu yaştan sonra kendime mi bakmalıyım bebeğe mi bilemiyorum duygusal olarak içimde hep bi uhde kalmış bi yanım çok istiyor, bi yanım asla diyor.. eşime de çok kırgınım hakkıma girdi hiç bir zaman helal etmeyecegim.. ben 34-35 de çok istedim hatta 40 ta bile istedim hatta evlat edinelim dedim ona bile yok dedi, şimdi kalkmış bana evlat edinelim bu sürece girmeyelim diyor.. nasıl kırgınım bir bilseniz..
Bence bu kadar icerlenmeyin Allah evladiniza omur versin. Bir cocugumuz olsun diye cirpiniyoruz. Sizi de anliyorum siz dogurmak istersen esiniz istemedigi icin tekrar yasayamamissiniz ve simdi o istiyor siz eksik kalmis hissi yasiyorsunuz. Bence esinizi affedin evladiniza sarilin siz inanin bizden bu anlamda guzel yerdesiniz. Ve Allahin rahmeti bitmez azalmaz. Hala sansiniz var belki mujde verirsiniz guzel dusunun:)

Bende 37 yaşındayım. Amh 0,65 Fsh 17 öncesinde iki düşüğüm var . Geçen ay başladım tedaviye . Vitamin ve Cylo verdi doktor . Ultrasonda 3 yumurta göründü adetimin bittiği gündü . Bilmiyorum bazen çok umutsuzum
Merhaba, umarım 3 yumurtanız da embriyo olur. 3 yumurtanın 3 ü de embriyo olursa hiç kötü bir durumunuz yok bence korkmayın, sadece acele de etmeyin benden size tek tavsiye bu olabilir. Ben 2 embiryo olunca hemen transfer istedim tutmayınca da elim de bişi kalmadı üzücü oluyor. Havuz yaptırın bir sonraki ay da 3 toplansın 6 yumurta içinden tercih yaparsınız

Merhaba nasilsiniz, bende sizinkine yakin seyler yasadim. Ilk tup bebek denemm 2025 te oldu 2 tane 3. Gun emriyo transfer oldum tutmadi. Cok arastirdim yasimdan dolayi 41 yasim. Sonra karsima dr Mfk denk geldi ve onun es paketini kullandiktan sonra 2. Kez denedik 15 yumurtadan sadece 5. Gune 1 tanesi geldi pgt yapildi ve transfer oldum cok sukur hamileyim. ☺️ takviyeleri kullanmadan once AMH 0.87 kullandiktan sonra 1.14 olmustu. Yani onemli olan yumurta kalitesini artirmak en iyi hastaneyede gitsen kaliteli degilse olmuyor malesef. Tavsiyem bu doktoru bi arastir istersen Doc. Dr. Mehmet fatih karsli umarim hersey gonlunce olur.🌸
Ay maşallah size yanlız 41 yaşında 15 yumurtanız mı çıkıyor bende her ay 1 tane :( çıldırıyorum bari 2 olsa diye 2. Gözükse de aynı senkron büyümüyo işimize yaramıyor falan. Ben dah önce de duymuştum bi deniyn umarım işe yarar 1 tanesi daha yumurta istiyorum sadece çok bişi değil sanki dimi 🙈

Deneyecegim bakacagim once onumdeki duzeni tuketeyim doktorumdan hastanemden suphe duymadan ilerliyorum ama bu is biraz da enerji isi degistirmek gerekiyor bazen bakmak lazim, ilgilenecegim:) guzel haberler yasit oldugum kadinlardan hep yaziyorum ki harika cok mutlu ediyor beni. Yumurta sayisina bakacagim bugun gorelim neler cikaxcak🙏
Sizden güzel haberler bekliyoruz umarım çok yumurtanız çıkar ve hepsi çok iyi kalitelidir çok güzel toplanıp gelişirler bizi haberlerin 🌸

kızlar peki prp eksozom deneyen oldu mu
Merhaba ,Acıbadem Maslak da prp ve eksozom yaptırmıştım benim folikül sayımda hiçbir artış olmadı kalitesi derseniz bir tane orta kalite 3. Gün embriyosu oluştu tabi onun etkisi midir yoksa zaten embriyo oluşacakmıydı bilemiyorum sonra da bir daha sağlıklı bir yumurta toplayamadık

Tabi gorusebiliriz, bende olgun yumurta cikti benim surecimin ozeti su yas nedeniyle 5 ayda 4 yumurta cikarabildim 2ser tane 2 opu. Sorun da 5.gun gelisimleri durdu. Yani yumurta kalitesinde tikaniyorum olayim bu. Fsh da bugun 5.3 cikti yani baskilanmis durumda lucrin adinda tek dozluk bir igne olmustum subat ayinda. Onun etkisi ile dustugunu dusunuyoruz.
Ne zaman transfer olcaksınız? Benm de fshım yüksek çıkıp iptalmolan tedavilerim oldu, değer aralığında çıkıp boş yumurta çıktığı da oldu gerçi tam bi gösterge mi bilmiyorum ama be hiç lucrin ya da Cyclo gibiilaçlar kullanmadım kullanmalı mıydım acaba? Bana niye vermedi ki doktor :(

Back
X