41 gün gecikme olurmu yaa :(

Tip1diyabet01

Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamsın
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
61
12
38
28
Tip 1diyabet hastasıyım 2 yıldır hic korunmadıgım haldr hamile kalmadım. Doktorun bir sorun yok demesine ragmen. Sadece sekerlerim yüksek gidiyor . adet düzensizliklerim hep vardı ama bukadarda degildi. 41 gün gecmesine ragmen ne hasta oluyorum ne pozitifi görüyorum. Kan testi de yaptıramıyorum sigortam yok suan. Sizce idrar testi dogrumudur. Bu kadar süredr hamile olsam negatif cıkmaz heralde

41 gün süre az değil canım olsaydı kesin çıkardı doktora gidip bir genel muayane olsana acile gerekirse söktürücü versinler çünkü 1-2 günlük bir geçikme değil 41 gün olmuş Allah acil şifa versin

Amin Canım burdaki aciller ne ilac yazıyo ne tahlil yapıyo direk kadın doguma yonlendiriyor. Malesef gidemiyorum o yüzden. Devlet hastaneleri de bana cok uzakta . napacagımı şaşırdım

Amin Canım burdaki aciller ne ilac yazıyo ne tahlil yapıyo direk kadın doguma yonlendiriyor. Malesef gidemiyorum o yüzden. Devlet hastaneleri de bana cok uzakta . napacagımı şaşırdım

mecbur gitmen gerekli canım Allah korusun kötü birşey olmadan önlemini al

mecbur gitmen gerekli canım Allah korusun kötü birşey olmadan önlemini al
Kendimi toparlar toparlamaz gidicem canım. Eşim 8 aydır falan calışmıyor. Epey sıkıntıdayız. Ee boyle olunca hastalıklar cogalıyor. Kontrollere de gidemiyorum . bakalm nereye kadar sag saglim dayanabilirsek

Kendimi toparlar toparlamaz gidicem canım. Eşim 8 aydır falan calışmıyor. Epey sıkıntıdayız. Ee boyle olunca hastalıklar cogalıyor. Kontrollere de gidemiyorum . bakalm nereye kadar sag saglim dayanabilirsek

Anladım canım ALLAH yardımcınız olsun inşallah

Hemen 184 ü arayıp şikayet edinn. Bu ne ya ınsan saglıgımı onemli yoksa sigortamı !! Birde Allah anlayışlı doktorlarla karsılastırsın. Suriyelilerin cogu sigortasız ama hastanelerde gidip muayenede oluyorlar ve dogumda yapıyorlarr

Ne diye şikayet edecek?
Acil olmadığı halde acile gittiği için mi?
Kadın Doğuma gidip muayene olması gerekiyor acildekiler ne yapsın.
SGK yoksa ne yapabilirler?
Doktor düşmanlığından iyice saçmaladınız.

Valla canım benim memleketim boyle degildi. Saat kacta ne icin gidersen git ellerinden geleni yapıyorlardı. Esimin memleketine geldim. Ölsem hastaneye gitmez oldum. Güya özel. İlgi yok alaka yok. Aciller birsey yapmaya korkuyor. Yarın uzman doktora görünün diyor. Birgün karın agrısıyla gittim. Adet gecikmem var diye ne igne ne serum vermiyo test de yapamayız biz diyo. En son tanıdık bulduk da gizli gizli kan aldı el altından tahlil yaptırdı oyle serum bagladılar. Tanıdık bulmasak agrıdan geber diye bkliyorlae

Siz sorunlumusunuz?? Bana kafayımı taktınız?? Hayırdır?? Önceki isim msjınızıda gördüm ses etmedim. O isimlerin anlamını yanlış biliyorsunuz. İkra isminin anlamı dogru sadece bunuda bilin. Evet sikayet edilir. Sigorta olsun ya da olmasın iyi bir doktor olsa hastayı muayene eder benım başıma geldi boyle birşey . Siz pasif olmaya devam edin hakkınızı savunmayın benıde doktor düşmanlıgıyla suclayınn.oldu ne guzell

aaa onlar suriyeli ve çok kıymetliler ,

Siz kimsiniz de kafayı takacağım yahu önceki mesajda demeseniz şimdi size dediğimin farkında bile değilim :)
Ahaha kendinizi ne sanmışsınız :)
Ayrıca sorunlu da sizsiniz seviye belli yani.
gidin azıcık araştırın doğru kaynaklardan.
Böyle seviyesiz biriyle daha fazla tartışarak kıymetli vaktimi harcayamacağım :)

şimdi kendinize başka yem arayın bambatmak için. Benı dikkate almadıınızda belli. O kadar insan isme yorum yapmış tutup benım yorumumu alıntı yapmışsınız. Bencede degerli vaktinizi harcamayın konu sahibinin konusunu daha fazla mesgul edemicemm sizin için k bakmayınn.

Tanımıyorum etmiyorum kimsiniz sizi banlatayım.
Çok mu önemli birisiniz benim için ahaha :)
Öyle istesem direkt kiblerdim ama siz kiblemişsiniz bile :)
Denk gelmiş ben farketmedim ama siz benim farklı konularda yazdığımı farkettiğinize göre kim kimi dikkate almış belli :)

Ayrıca o konuda başkalarına da yorumum var .

Acil olsada birsey yapmıy
Anladım canım ALLAH yardımcınız olsun inşallah
Saol canım cümlemize inşallah

Canım bosver takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…