41 hafta lik hamileyim ama dogumum daha baslamadi

Zehra Antar

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2022
31
12
8
23
Merhaba arkadaşlar 41 haftalik gebeyim ama 1 hafta önceden sancilarim başladı doktora gidip geliyorum ama açılmam yok diyorlar ilk bebeyim de normal olduğundan normal dogum dediler bana ama acilma başlamadı sancılarım dogum sancısı olmasına rağmen dogum başlamadı buda günden güne korkutuyor beni hep stres yapıyorum kendime benim gibi olanlar varsa bilgilendirirmisinjz nasıl gerçekleşecek dogum çünkü artık korkuyorum dogum yapmicam diyip duruyorum bebeyimi sağ saglim elime ala bilecekmiyim büyüğünü yapıp ya yerse icerde diye sürekli düşünce içindeyim agrilar deseniz zaten haddinden fazla ama doktorda eve yolluyor acilma olmadığı için evde sqncimi çekip duruyorum lutfen yardımcı olun

Suni sancı vermeyi teklif etti mi? Kendi sancınız aslında çok çok daha iyi olur bir bakıma dr u da anlıyorum 42 ye bekleyebilir ama hareketlerini çok sık takip edin ve her gün hastaneye gidin. İlk doğum zor olabilir de olmayabilir de ama önemli olan sonuca odaklanmak ve ona kavustuğunuz anı hayal etmek o zaman daha çekilir olur

Suni sancı vermeyi teklif etti mi? Kendi sancınız aslında çok çok daha iyi olur bir bakıma dr u da anlıyorum 42 ye bekleyebilir ama hareketlerini çok sık takip edin ve her gün hastaneye gidin. İlk doğum zor olabilir de olmayabilir de ama önemli olan sonuca odaklanmak ve ona kavustuğunuz anı hayal etmek o zaman daha çekilir olur
Doktor suni sqnci demedi ama 41 haftalik olunca gel doğumu başlatıriz demişti ama suni sanci mi olucak bilmiyorum teşekkür ederim tavsiyeniz içinde 🥰

Doktor suni sqnci demedi ama 41 haftalik olunca gel doğumu başlatıriz demişti ama suni sanci mi olucak bilmiyorum teşekkür ederim tavsiyeniz içinde 🥰
Suni sancıyı deneyecektir. Hakkınızda hayırlısı olsun önemli olan sağlıkla kavuşmak layıkıyla beklemişsiniz zaten

Back
X