41. hafta, nişan geldi sanci ve aciklik yok

garf26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
81
43
33
İstanbul
Kizlar merhabalar
bastan beri kendimi normal doguma hazirlamistim
pazartesi nişan geldi, hah dedim bebis gelio ama bugun persembe hala bisey yok
Dun son kontrolumde ebe acikligin yok, bebek asagiya inmemis sezeryan ol dedi
Odadan cikar cikmaz aglamaya basladim
Doktor haftaya kadar bekleyelim, suni sanci deneriz dedi ama benim sancim gelecek gibi degil, ne yapmam gerekiyor.
hergun yuruyus ve 8 kat merdiven inip çıkıyorum ama bebis kanala girmiyor.
Suni sanciyla acilma olasiligi var mi acaba

Kizlar merhabalar
bastan beri kendimi normal doguma hazirlamistim
pazartesi nişan geldi, hah dedim bebis gelio ama bugun persembe hala bisey yok
Dun son kontrolumde ebe acikligin yok, bebek asagiya inmemis sezeryan ol dedi
Odadan cikar cikmaz aglamaya basladim
Doktor haftaya kadar bekleyelim, suni sanci deneriz dedi ama benim sancim gelecek gibi degil, ne yapmam gerekiyor.
hergun yuruyus ve 8 kat merdiven inip çıkıyorum ama bebis kanala girmiyor.
Suni sanciyla acilma olasiligi var mi acaba
canim suni sanci ile açiklik olabilmesi için iki santim kendinden açiklik olması lazım yoksa pek işe yaramıyor. Benim ilk dogumumda iki santim açiklik varken suni verdiler ve oyleyken bile çok zor açilma oldu . açiklik olmadan verilen suni sanci sezeryan sebebi bi faydası yok haftanda dolmuş bnmde 40. Haftam bugun doldu bnde bekliyorum

Suni sancıyla eziyet edip sezeryana alırlar büyük ihtimal banada aynısını yaptılar.
katılıyorum canim açiklık olmadan verilen sancı işe yaramıyr sezeryana goturuyorki çektigin sancıda yanına kâr kalıyor.

canim suni sanci ile açiklik olabilmesi için iki santim kendinden açiklik olması lazım yoksa pek işe yaramıyor. Benim ilk dogumumda iki santim açiklik varken suni verdiler ve oyleyken bile çok zor açilma oldu . açiklik olmadan verilen suni sanci sezeryan sebebi bi faydası yok haftanda dolmuş bnmde 40. Haftam bugun doldu bnde bekliyorum

Bi işe yaramicak cekilen aci yaninda kâr olcak
insallah az da olsa aciklik olur :((((

Bi işe yaramicak cekilen aci yaninda kâr olcak
insallah az da olsa aciklik olur :((((
cnm bol bol yuru ve cinsel ilişki dene birde bn papatya çayı aldım bugun gunde bir bardak içcm bakalım faydası olacakmı . Biraz açilman olursa suni sancı işe yarayabilir .

cnm bol bol yuru ve cinsel ilişki dene birde bn papatya çayı aldım bugun gunde bir bardak içcm bakalım faydası olacakmı . Biraz açilman olursa suni sancı işe yarayabilir .

Cinsel iliskiyi denemeye calisiom ama esim konsantre olamio
hamile olunca farkli dusunuo sanirim :(
Papatya cayini bende deniyim
insallah faydasi olur

Cinsel iliskiyi denemeye calisiom ama esim konsantre olamio
hamile olunca farkli dusunuo sanirim :(
Papatya cayini bende deniyim
insallah faydasi olur
dene canım ama nettende iyice arastır gunde sadece bir bardak içeceksin fazlası zarar. Eşin bebege zarar olur diye duşunuyordur o yuzden konsantre olamıyordur normal yani . Bizde bi umut açilma olur belki diye deniyoruz yoksa hiç aklımıza bile gelmez bu halde ama. Birde bizim ocak anneleri diye topigimiz var istersen oraya gel guzel şeyler konuşuluyor . Dogumlar oluyor bizim gibi bekleyenler filan iyi oluyr.

Allah tan iri diil 3500 dio doktor 2 haftadan beri kilosunda bi degisiklik yok
gelisimini tamamladi sanirim
canım benim ilk dogumum suni sanci ile oldu iki santim açiklıgım vardı verdiklerinde ve bebek iriydi 4 kilo 100 gramdı. Sancılar çok zordu ama bebegi zayıf olandada aynı şekilde şiddetli oluyr sancılar ve benim dogum anım çok kolaydi on dakika bile olmadan dogurdum çıktım fazla acı hissetmedim . İri bebek daha kolay dogar kendini iter.

dene canım ama nettende iyice arastır gunde sadece bir bardak içeceksin fazlası zarar. Eşin bebege zarar olur diye duşunuyordur o yuzden konsantre olamıyordur normal yani . Bizde bi umut açilma olur belki diye deniyoruz yoksa hiç aklımıza bile gelmez bu halde ama. Birde bizim ocak anneleri diye topigimiz var istersen oraya gel guzel şeyler konuşuluyor . Dogumlar oluyor bizim gibi bekleyenler filan iyi oluyr.

Cok tesekkurler
topikten haberim yoktu oraya geliyim

suni sanci verirlerse 4 cnm acilma olustugu zaman epidural isteyin.bende suni sanciyla dogum yaptim.epidural yapildiktan 15 dk sonra acilmam 10 cm olmustu bile..Allah yardimciniz olsun..

Back
X