- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ciddennn miiiiii

Oyy canim benim çok şükür rabbim hayırla nasip etsin ilkmi hamilelik canım hiç kalsinmi önce ,

Yenidelhi
 sağlıkla ilerlesin insallah

Yenidelhi
 sağlıkla ilerlesin insallahEvet değerim 112 çıktıAyy ciddennn miiiiii

darısı hepinizin başına inşallah
 darısı hepinizin başına inşallahHayır hiç kalmadım. İnşallah ilk bebişimOyy canim benim çok şükür rabbim hayırla nasip etsin ilkmi hamilelik canım hiç kalsinmi önce ,
Yenidelhi sağlıkla ilerlesin insallah

Oyyss canim benm kucağına gelicek zamanları da gorelimmm insallahhhhHayır hiç kalmadım. İnşallah ilk bebişim
İnşallah Allah senden bir değil bin kere razı olsun inşallahOyyss canim benm kucağına gelicek zamanları da gorelimmm insallahhhh
 Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin
 Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin 
İnşallah Allah senden bir değil bin kere razı olsun inşallahRabbim tez vakitte sana da nasip etsin

aminnn cumlemizdennnn
 aminnn cumlemizdennnn 
Dikkat et kendine rabbim sag salim kucagina alsin insallahEvet değerim 112 çıktıdarısı hepinizin başına inşallah

Allah razı olsun inşallahDikkat et kendine rabbim sag salim kucagina alsin insallah

Cooook şükür. Gözümüz aydın olsun.
Allah razı olsun inşallahCooook şükür. Gözümüz aydın olsun.
Saglicakla kucagina al canim benim.
Dualarimiz senin icin kabul oldu. Insallah sırayla tüm arkadaslardan hamileyimmmmmm diye haber aliriz.
 Rabbim hepinize nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlariniz olsun
 Rabbim hepinize nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlariniz olsun  Allah her birinizden razı olsun inşallah
 Allah her birinizden razı olsun inşallah 
Evet değerim 112 çıktıdarısı hepinizin başına inşallah

RABBİM sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım
 RABBİM sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım 
Yarın okuyabilirim 1 taneHayirli geceler kizlar benim icin bu gece 1 tane meryem suresi okuyan olur mu 41 tane yapacktk bugun esim de rahatsiz okuyamadi:s

ALLAH Razi olsun insallah gonlundekini nasip etsin RabbimYarın okuyabilirim 1 tane

Ben okudum aldığım Meryem süresini inşallah Allah gönlüne göre versinALLAH Razi olsun insallah gonlundekini nasip etsin Rabbim

Yenidelhi
 kuzucum nasilsin

Yenidelhi
 kuzucum nasilsinAllah iyiligini versin insallahÇok şükür iyiyim canımın içi sen nasılsın
 Bende iyim sukur
Bende iyim sukur