- Konu Sahibi banaisimyok
ikinci anneliğimi 11 yıl sonra yaşamak istiyorum.belki geçç,ama şimdiye kadar da kızıma yetmeye çalıştımm.kızım o güveni bu sene verdi. bende yeniden bu güzel duyguyu yaşamak istiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuyorum...okuyorum...
herkesin hikayesi farklı sonuç amaç aynııı
ama bir şu ileri yaş annelerine rastlayamadımmm.
onlerın durumu nedir,yorumu nedir bulamadımm:18:
![]()
okuyorum...okuyorum...
herkesin hikayesi farklı sonuç amaç aynııı
ama bir şu ileri yaş annelerine rastlayamadımmm.
onlerın durumu nedir,yorumu nedir bulamadımm:18:
![]()
Neden olmasin,41 yasinda degilim ama bir tanidigim 40 yas uzerinde bebek yapti, saglikli bir oglu oldu.. Ama bunlarin hc olmuyordu çocuklari.. sadece dusunduren, 35yaş uzeri bayanlarin bebeklerinde down sendromu riski daha fazlaymis.. insani tek tedirgin eden bu olur. Ama Allah tan hayırlısını istemek lazım.. bir dejavantajda bana göre dejavantaj tabi size göre olmayabilir,mesela bebeginiz oldu 20 yasina gelince cocuk 61 yasinda olacaksınız.. çok ileri görüslü olmak lazim ki beyinleriniz uysun, malum gençler cok ucuk kacik.. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bazen 60 yaşındaki birisi 50 yada 45 yaşındaki birisinden daha ileri görüşlü ve anlayışlı olabiliyor o kişilik meselesi bence insanlar istiyorsa bebek sahibi olmalı ve böyle çok isteyenlerin bebeklerini ve çocuklarını yetiştirirken daha sağlıklı ve bilinçli yetiştirdiklerini görüyoruz hayırlısı....
merhaba, ben de buna benzer bir konu açmıştım ileri yaşta gebeli diye ama yazan olmadı....
yaş 42 yaklaşık 18 yıl sonra sürpriz bir hamilelik yaşıyorum çok şaşırdım adeta şok oldum daha doğrusu eşim ve ben olduk diyeyim
zamanla bu düşünceye de alıştık şimdi tek isteğimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak...
ikili testimde malum sanırım yaştan dolayı risk gösterdi epey üzüldüm hala da ara ara düşünüyorum doktoruma göre amniyosentez kesin sonuç bana kalsa Rabbimin bunca yıl sonra bize nasip ettiğine göre vardır bir bildiği.... ara sıra durup düşünme ara sıra gülüp geçme işte böyle geçiyor günlerimiz... biz başka hayata dair baka konular planlarken haya bize neler planlamış tek kelime ile şaşkınlık başka bişey diyemiyorum
Rabbim isteyen dileyen tüm kadınlara genç ileri yaş hiç önemli değil sağlıklı bebişler nasip etsin...selamlar
maşallah...allah sağlıklı gebelikler versin. sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
peki ilk bebeğiniz mi?![]()
neler yapıyorsunuz mesela. sağlık açısından sıkıntınız olmuyordur inşallah![]()
ilk bebeğim değil kısmetse 2.çocuğumuz olacak.... zorluklar derken sağlık sıkıntısını düşünmekten başka sıkıntım yok şimdilik çok şükür... çevremden de çok fazla olumlu tepki aldım bu da bana çok moral oldu diyebilirim....ayrıca ablası da çok destek bana Rabbmi gönlünüze göre verir inşallah...
maşallahh.
kızınız kaç yaşındaa.benimki 10,5yaşında.
dayanamadım bugün gittim aile hekiminde beta hcg baktırdım. az önce netten sonuca baktım.
maalesef olmamışş.1,20değeri.ama yarın da bu kasık ağrısı için hastaneye gitmeliyim.
4 gündür çok ağrıyorrr.ben hamilelik diye düşündüm amaaa sanırım kist çıkacakkk![]()
hayırlısı Allahtan.evtt bu yaş sorununu bende düşünüyorum.amaa yaşamadan bilemeyiz
kaderde varsa yaşanacaktır elbett.
down benimde korkumm.sağlıklısını diliyoruz hep.![]()
bu arada en içten duygularımla sizede sağlıklı gebelikler ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız güzellikler diliyorummm![]()